Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Пеликания
Както е казала Джаста явно има някоя съставка, която дразни. Пробвай на ръцете ако не са толкова сухи да видиш дали ще щипе.

# 256
Здравейте,Днес ходих само за хапчета за сенна хрема уж,но да не съм капо,си взех тези почистващи кърпички на Гарниер.Пробвах ги,но не за почистване на грим,а просто на лицето,за 1.25 са си направо без пари,бяха на половин цена.

# 257
Bobch3, ти да не би да си ексфолирала кожата? Ако не си и ти щипе, купи си какаово масло или шеа - 30 сек в микровълнова или на водна баня да се поразпусне и мажеш. Аз съм с много суха кожа по тялото и знам какво ти е.
Като ти поотмине купи си стабилизирана черноморска луга, продукт на БАН, след душ си сложи малко разтвор да постоиш 5 минутки и отмий. Ще се родиш.

# 258
Както е казала Джаста явно има някоя съставка, която дразни. Пробвай на ръцете ако не са толкова сухи да видиш дали ще щипе.
Не, навсякъде другаде изобщо не щипе.Не съм и ексфолирала, даже днес си мислех, че отдавна не съм. Ще пробвам с какаовото масло, благодаря ❤

# 259
Не, навсякъде другаде изобщо не щипе.Не съм и ексфолирала, даже днес си мислех, че отдавна не съм. Ще пробвам с какаовото масло, благодаря ❤
А да сте се епилирала преди това?

# 260
Не, като го купих още в колата си намазах глезена от зор да видя хубав ли е лосиона 😀 а това е било часове след душ, епилация. И пак щипеше.

# 261
Да похваля този крем за коса,фризьорката ми сложи от него и каза,че е много по-добър от доста скъпи продукти.Косата става гладка,жива и с блясък ,от Елитис го взех.
https://www.starcorp.bg/files/136834926838679.jpg

# 262
ако си го купила, разноси го и кажи пак как е
или след 2-3 дни, ако не измиеш косата

# 263
ако си го купила, разноси го и кажи пак как е
или след 2-3 дни, ако не измиеш косата
Аз я измих вече,много съм предубедена към продукти ползвани в салон,именно защото като се измия вкъщи става ясно какво е дереджето реално.И сама като го ползвах беше супер
Но аз винаги си правя сешоар,не знам ако просто се изсуши косата без обла четка как ще е.Кремчето струва към 7 лв,даже без термозащита го сложих да не утежнявам и омазнявам.
Косата ми се омазнява в корените,на 2 -3 дни я мия по принцип.

# 264
скоро не съм купувала продукт на марката, но преди бяха пълни са силикони, а те правят първия ден косата разкошна, втория и третия моята изпръхва, става сламеста и още по-суха
по принцип харесвам силикони, но по-умерено количество, не ползвам продукти без
за това питам този крем как е и дали да го потърся

# 265
Bobch3, ти да не би да си ексфолирала кожата? Ако не си и ти щипе, купи си какаово масло или шеа - 30 сек в микровълнова или на водна баня да се поразпусне и мажеш. Аз съм с много суха кожа по тялото и знам какво ти е.
Като ти поотмине купи си стабилизирана черноморска луга, продукт на БАН, след душ си сложи малко разтвор да постоиш 5 минутки и отмий. Ще се родиш.
Извинявай, но това с лугата е пълен абсурд. Как ще сложиш луга на чувствителна кожа, все едно да сложиш сол на рана. Вярно, че си писала като поотмине, но все пак някъде ако е останал възпален участък и не е никак приятно. Лугата може да предизвика изгаряне при неправилно употреба. Не знам какви са препоръките по етикет за използване, но по принцип луга се използва в разтвор с вода 1 : 4.

# 266
  • Пеликания
Би трябвало да го има навсякъде. Вчера даже го видях в ДМ.
Нищо чудно и в Кауфланд да го има.

# 267
Момичета, някоя от вас да е ползвала маските за коса на Velnea?

# 268
  • в огледалото на живота
Привет!
Търся си лек дневен крем в предвид предстоящите/надявам се /горещи летни дни.
Някой изпробвал този ?
Дали ще е подходящ за зряла смесена кожа?

Оглеждам се и  за дневен серум,че да не лъщя много.

# 269
  • Бургас
Показаният крем на Биотен ми е най- любим от всички,които съм ползвала,винаги имам в наличност.Добре попива,но не е лек.Аз съм с много суха кожа.
Остави го за зимата,насочи се към Микса хиалурогел или  нещо друго леко,може би ще се включат момичета с комбинирана кожа.

Общи условия

Активация на акаунт