Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Знаете ли дали в ДМ или Лили се продава тази маска за лице

Взимала съм я от ДМ,но преди доста време, хубава е

# 241
Може би трябва да упоменете с какъв тип кожа сте, тъй като при комбинирана и по-мазна се образуват комедони. Моята е смесена и ми се образуваха затворени комедони отстрани на бузите.

# 242
За хубав дневен крем и то с алое, препоръчвам Агива Хиалороуз джели:
https://images.app.goo.gl/E68Xb9gNKCk4qCVTA

Много лек, добре хидратиращ, попива мигновено, може да наслагваш без да "тежи", не мазнее хич. В момента го ползвам за нощен, а за дневен - коментирания хидратиращ "Лабора" на "Арома". Пред двата по-лек, немазнеещ и попиващ е "Агива".
Скрит текст:
И да попитам: откъде намирате изображения jpg на продуктите? Доскоро ползвах Гугъл, но вече не ми дава като опция.

# 243
  • София
Момичета, мога ли да смеся два крема за ръце с различни състави и на различни фирми?
Остана ми на дъното в шишенце с помпичка папая на Линеа био, няма изкарване. Искам да го смеся с крем на Симпли есеншълс.

# 244
дайс, смесвай спокойно

# 245
За момичетата от Варна, които търсят ВВ на Голден роуз- проверете в магазинчето на мед. комплекс Младост - ReFresh. Преди две- три седмици имаше доволен избор на островчето им на Нюд Лук серията.

# 246
Крема на Арома с Лимон според вас за 2 лева, дали ще има достатъчно количество витамин Ц?
Някой, който го е ползвал видя ли е някакъв ефект от него?

Защитаващ крем за лице за нормална до суха кожа. Поддържа естествения хидролипиден баланс и оптималното ниво на рН на кожата. Свива разширените пори и леко избелва кожата. Отличен антиоксидант, витамин С повишава имунитета на кожата и я предпазва от стареене.

# 247
Аз съм го използвала Simple Smile но само вечер заради витамин ц-то. Беше ми крайно не мазен и излях едно шишенце етерично масло вътре, не бих го използвала отново. Стоеше като маска върху лицето малко.

# 248
jojjo, и аз съм го използвала този крем, приятен е, обаче не видях никакъв ефект - нито ми сви порите, нито ми изсветли кожата. За ръце обаче става.

# 249
В крем за 2лв колко количество витамин Ц да има и за какво по-точно?! Намира се на 16,17-то място в състава му, има го колкото да пише, че има.

# 250
Оглеждам се за бюджетни коремче за лице. Отзиви за гарниер с алое дали има?

Заповядай,
https://bg-mam.ma/p/1119350/40323271

# 251
Здравейте, взех си един лосион за тяло Балеа с Уреа 15%, за да го нанасям на сухата кожа на краката под колената.
Обаче като го нанеса започва да щипе много ?! Някой друг ползва ли го, има ли същия дискомфорт ?

# 252
Явно кожата ви е много суха и раздразнена. Когато кожата е в това състояние всеки крем или лосион действа така, ако след успокояване продължава да щипе и ако друго мазило не ви действа щипещо въпреки раздразнената кожа, значи някоя съставка в крема/лосиона с урея не ви действа добре.

# 253
  • Пеликания
Ако става въпрос за този, аз нямам никакъв проблем. Много съм доволна и съм с доста суха кожа.

# 254
За този става въпрос, да. Минава бързо, за 5-10 минутки и усещането изчезва, но не ми се е случвало с друг лосион...
Иначе попива много бързо ! Или кожата ми вече е брутално суха..

Общи условия

Активация на акаунт