Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Много съм доволна от флуида на Симпли есеншълс и дневния им крем.
Тези кремове ми станаха любими и основни.
С много суха кожа съм. От запролетяването кожата ми се белеше ужасно.
Вечер слагам флуида. През деня дневния крем.
Като недостатък отбелязвам, че малко бавно попиват.

# 226
Този крем на Арома има ли го в Лили, Дм? Мисля че не съм го виждала

# 227
Този крем на Арома има ли го в Лили, Дм? Мисля че не съм го виждала
Мисля,че да.Аз май от Лили си го купих, ама да не излъжа

# 228
  • Пеликания
Аз го купувах от ДМ.

# 229
Благодаря ви, момичета! Аз си бях взела ето този пак на Арома, но ми дойде недостатъчно мазен.... чудя се дали и този ще е така, някой използвал ли е нещо мазничко, но със слънцезащитен фактор?

Скрит текст:

Използвала съм ето този също и беше страхотен, но фактора му е само 10
Скрит текст:

А някой използвал ли е тази им серия? Много харесвах този, аромата му беше като на свежа и сочна праскова, но по късно прочетох, че в състава има бадемово масло, което стимулира растежа/появата на окосмение, някъде бях чела, че не е добре въобще да се използва за лице...
Скрит текст:

А този дали може да се използва, ако си под 30? Или тази им серия, която май е нова
Скрит текст:

# 230
  • Пеликания
Този на Арома Skin Defence е по скоро хидратиращ, аз от това имам нужда, защото съм със суха кожа. Не обичам да ми мазнее.
Има хубави слънцезащитни продукти на достъпни цени, защо не пробваш с крем и отгоре слънцезащита.

# 231
И моята кожа също е суха и мазния го попива добре, а този хидратиращия сякаш не попива..
Да, може и така да направя лятото, върху крем да слагам слънчезащитен.
Някой има ли препоръки за такъв? Grinning Мислих си за Бочко, но още не са ги пуснали на пазара всички слънцезащитни марки.

# 232
  • Пеликания
Аз използвам тези два и съм много доволна. Sundance е по-бюджетен.
Скрит текст:
Ако искаш нещо по-мазно мога да ти предложа, но нощен крем не знам дали те устройва.
Скрит текст:

# 233
Здравейте.Аз имам гел за измиване на лице с алое,хубав е,не е лош,но е по-скоро за комбинирана и мазна кожа,защото ако го ползвате всеки ден изсушава.Иначе крем за лице с алое не съм виждала,имат нова серия с лимонова трева,но тя няма крем

# 234
Аз използвам тези два и съм много доволна. Sundance е по-бюджетен.
Скрит текст:
Ако искаш нещо по-мазно мога да ти предложа, но нощен крем не знам дали те устройва.
Скрит текст:

Благодаря Simple Smile
Реално нощния може да се използва и за дневен, аз в момента използвам този и съм доволна от неговата консистенция и мазнота, но търсих нещо с uve защита, но може би ще използвам отгоре слънцезащитен, просто ще станат твърде много слоеве върху кожата, което не знам дали е добре.
Скрит текст:

Установих, че зимата малко фондейшън предпазва от вятъра, от пресушаване, но за лятото мисля не е добре. Не можах да намеря никъде в София BB крем на голдън роуз, ето този даже има 25 защитен фактор, много искам да си го намеря, търсих освен по дрогерии и по аптеки като Ремедиум, но уви не намерих. Sad
Може би трябва да си го поръчам, но като цяло не обичам да чакам за доставки, а и бих предпочела с тестер да реша кой цвят...
Някой изполвал/намирал ли го е Simple Smile
Скрит текст:

# 235
  • Пеликания
Джаста беше похвалила този на GR има го в три цвята, но аз така и не можах да го намеря. По принцип в Лили се продават GR, а в Сф нямате само едно като при мен. А и в момента мисля, че тестерите са забранени.

Може да използваш и оцветени слънцезащитни кремове, но там вече при теб ще е на проба-грешка, защото не се знае как ще се държи на лицето ти. Има различни мнения по тази тема. Аз мин. година си взех на Bioderma, но не съм възхитена, а не са от най-бюджетните. Мисля, че на Avene са доста сполучливи, мисля тази година да заложа на него.
Скрит текст:

# 236
Писах на съпорта на голдън роуз . Реално щандовете на марката работят в Лили , аз съм го търсила и преди извънредното положение в няколко дрогерии и го няма.
Скрит текст:

В крайна сметка се сдобих с това. Simple Smile

# 237
  • София, България
Знаете ли дали в ДМ или Лили се продава тази маска за лице

# 238
Ооо, аз съм очарована от ВВ крема на ГР, както и от озаряващия им оцветен флуид от Нюд Лук серията им. Като превес давам на ВВ крема. Купих ги въпреки не добрите отзиви във форума, които имаше и не само не съжалявам, ами съм и във възторг. Само съжалявам, че не взех от двата продукта по две. Намерих ги във Варна, в Гранд Мол, на островчето на ГР. Другаде не знам къде ги има и дали и там където ги намерих дали ги има още, но са много приятни продукти и едни от най често ползваните ми.

# 239
  • вкъщи
Аз също съм  изключително доволна от тониращия крем на ГР. От ноември само тях ползвам, перфектно изравняват, освежават, препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт