Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 353
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
От тоника за коса на "Билка" и аз съм много доволна. Бях го взела заради следродилен косопад преди година, оттогава го ползвам редовно. Почти всеки ден вечер както съм пред компютъра пръскам в корените и масажирам. Ефект има. Косата порастна на дължина доста, не пада повече от обичайното.

# 211
Идвам да похваля няколко продукта, които получих преди седмица от store. bg.

Всяка зима кожата ми става много суха, но сега съм и бременна и около 4 месеца се борех с нея, бях заприличала на влечуго, а около носа и устните бях постоянно зачервена, с тези кремове за една седмица има видим резултат. Кремът за лице е доста плътен и тежък, но явно такъв ми е бил нужен. Лосионът за тяло попива бързо и не оставя мазен филм.

Това не помня коя съфорумка и в коя тема го препоръча, но съм ѝ благодарна. Косата ми е леко суха в краищата и склонна към омазняване в корените. Този балсам ми я направи мекичка и лесна за разресване без да я утежнява.

# 212
Здравейте,това са покупките ми от последните 2 дни.Хубав уикенд.

# 213
Момичета, от коя боя за тъмна коса до 10-тина лева сте доволни? Спряла съм се на Лореал Кастинг, гледам че много я хвалят от години, но имам руси кичури, които искам да покрия, а тази боя е без амоняк и не знам дали ще покрие русото и дали няма да падне още след 3-4 измиване Simple Smile

# 214
Според моя опит русото ще избива поне 3-4 боядисвания, ако не и повече (като се боядисаш не, но като се отмива), поне при мен винаги се получава.
За това аз бих препоръчала амонячна боя, пак ще го има този ефект, но по-бързо ще се махне.
Като марка напоследък ползвам Лореал екселънс (ползвам нюанси 5-6) Flowers Hibiscus

# 215
Syoss,Елеа,Garnier color sensation.

# 216
Аз много харесвам Гарниер Олиа, но е факт, че русото под нея избива за месец-два. Шварцкопф зелената серия е доста по-покривна, русото не избива така лесно, но не е особено щадяща за косата. Така че е въпрос на избор - дали ще се боядисваш по-често с по-щадяща боя, или по-рядко с амонячна. Но факт, че русото иска поне 3 последователни боядисвания с кестеняво, за да спре да "избива".

# 217
Аз много харесвам Гарниер Олиа, но е факт, че русото под нея избива за месец-два. Шварцкопф зелената серия е доста по-покривна, русото не избива така лесно, но не е особено щадяща за косата. Така че е въпрос на избор - дали ще се боядисваш по-често с по-щадяща боя, или по-рядко с амонячна. Но факт, че русото иска поне 3 последователни боядисвания с кестеняво, за да спре да "избива".
На мен ми отне 3 години.

# 218
Зависи много от това какво е русото, моето беше тъмнорус балеаж, ако е платинено или светло русо, предполагам, че ще отнеме повече боядисвания.

# 219
Светличко е моето. Благодаря ви за препоръките Simple Smile Относно зелената серия на Шварцкопф , за pure color ли става дума?

# 220
Не, ето тази на Палете е.

# 221
Оглеждам се за бюджетни коремче за лице. Отзиви за гарниер с алое дали има?

# 222
Оглеждам се за бюджетни коремче за лице. Отзиви за гарниер с алое дали има?
Билка с червено грозде Heart

# 223
  • Пеликания
Оглеждам се за бюджетни коремче за лице.
Aroma Labora Skin Defence
Скрит текст:

# 224
  • Бургас
+1 и от мен за Арома Лабора, ползвам точно същия в момента, много е лек, но хидратира добре , а и има слънцезащитен фактор 30

Общи условия

Активация на акаунт