Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Teзи 1 и 2 ги пробвах преди време. Изобщо не ги харесах. Дадох ги на майка си и тя не ги хареса.

# 196
Шампоаните и балсамите КВ от емаг съм ги пробвала, не ги препоръчвам. Залагат май на някакви измислени реклами в интернет, съмнително производство. Косата ми от тях ставаше мазна в корените, суха по краищата.

# 197
  • на дъното
Препоръчан от форума 😉За сега добре се справя😊.Уважавам и Бг. козметика имам добри попадения, които си ги ползвам редовно.

# 198
Препоръчан от форума 😉За сега добре се справя😊.Уважавам и Бг. козметика имам добри попадения, които си ги ползвам редовно.

Поръчах си и аз вчера. Ще дам отзиви като го пробвам.

# 199
  • Ямбол
Скрит текст:
Почиства добре и не излизат пъпки.
И аз ползвам този гел в момента и съм доволна. Не изсушава кожата, за мен това е най-важното. Взех си и 3- минутната маска на същата фирма. Ползвам я докато си мия зъбите. Освежава и хидратира. Оглеждам се и за други добри продукти на Регал.
https://remedium.bg/product/13799/regal-beauty-3-minutna-maska-z … elina-h75-ml.html

# 200
Едно евтино предложение от мен,червилото е с вит.Е мега ,трайно при мен,номер 120

# 201
Момичета, от коя храна за коса на Гарние бяхте доволни? И кое е по-добро - маската или балсама? Търся подхранване и хидратация. Иначе косата ми е боядисана, по-скоро тънка. Омазнява се бързо в корените, но и аз имам лошия навик да я пипам често...

# 202
Момичета, от коя храна за коса на Гарние бяхте доволни? И кое е по-добро - маската или балсама? Търся подхранване и хидратация. Иначе косата ми е боядисана, по-скоро тънка. Омазнява се бързо в корените, но и аз имам лошия навик да я пипам често...
В момента използвам тази с банан, косата ми е къдрава и суха, държа я повече минути преди да я отмия, след това усещам косата си много мека, улеснява и разресването.

# 203
Аз харесвам хидратиращата с алое. Ползвам и като преуош и като маска. Държа и аз повечко време. Като преуош мажа сутринта, слагам найлонова шапка и кърпа и мия към обяд или следобяд. После е много мека, хлъзгава, разресва се лесно.

# 204
Благодаря за отговорите Simple Smile
Рекламата им гласеше, че може да се използват и като грижа без отмиване, някоя пробвала ли е така или ще утежнява косата според вас?

# 205
Благодаря за отговорите Simple Smile
Рекламата им гласеше, че може да се използват и като грижа без отмиване, някоя пробвала ли е така или ще утежнява косата според вас?
Аз съм пробвала да използвам така маската им с банан, като грижа преди сешоара и честно казано нищо особено не забелязвах като ефект. Не ми хареса, имаха едни балсамчета без отмиване Гарниер доста по-хубави за след баня Simple Smile

# 206
Може би е хвалена тук, но аз чак сега я открих, след години ползване на по-скъпи  марки. А тя била чудесна спирала за къси и тънички мигли, каквито са моите. Четката улавя всичко, което може да се улови и разресва прекрасно. Тушът не се размазва. Струва направо смешна сума. За дами с къси и тънки мигли - препоръчвам.
Скрит текст:

Аз мога да дам положтелно мнение  относно една друга маска на Гарние, за която четох похвали в тази тема  и наистина е много добра според мен:
Скрит текст:
Ползвала съм я успешно и без отмване: на мен не ми утежнява косата, а се усвоява напълно.  Определено преборва сухите краища...не помня вече коя подред кутийка си купувам.

# 207

храната с алое е чудесен преуош
като обикновена маска не ми допадна
без отмиване - трябва внимателно и по малко /по-малко от обичайните количества, който се слагат без отмиване/, защото косата изглежда добре, но остава по ръцете от продукта дори и когато косата е видимо суха - филм и аромат

# 208
  • Бургас
Аь харесвам храната за коса с банан, ползвам я като нормална маска, но държа повечко, десетина минути, прави косата много мека и свежа.

# 209
Благодаря ви много! Flowers Hibiscus
Ще си взема тази с банан и ще я използвам като преуош, ще ми е интересно да пробвам как ще се отрази на моята коса.
Иначе имам балсам с алое от Фруктис серията им, без отмиване е, но прави косата ми някак суха и твърда...

Общи условия

Активация на акаунт