Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 342
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Аз също търся хубава маска за коса, да прави косата жива. Досега съм ползвала на Гарние и съм доволна, но искам да я сменя.

# 181
Аз също търся хубава маска за коса, да прави косата жива. Досега съм ползвала на Гарние и съм доволна, но искам да я сменя.
Доволна съм от тази маска с чесън 

# 182
Днес си купих тоник против косопад на Билка с коприва и орех.
Някой да го е ползвал?
https://befit.bg/bilka-tonik-za-zdrava-kosa-protiv-kosopad-200-m … e6OhoCINIQAvD_BwE
Имах проблем с кодопад от стрес. Косата ми падаше на топки и не изглеждаше добре, а работата ми е с хора и е хубаво да да съм в добър външен вид (гримьорка съм). Ползвах рициново масло, но не се спогодихме точно тогава, ползвах маска с мая, но и тя не помогна особено. Гледах видео на някоя влогърка и тя го беше препоръчала, взех си и след седмица косопада спря. За месец косата ми порасна  и на дължина доста. Аз си го слагах след миене на косата, само в корените и с пръсти масажирах. За сега съм го спряла, но вкъщи винаги има поне 2 шишета, приятеля ми също го ползва понякога.

# 183
  • Варна
Аз не разбрах какво е подействало Rolling Eyes
П. П Аааа, сега видях цитата Hands Thumbsup

# 184
  • София

Симпли есеншълс с макадамия. Разкошна е за изтощената ми, тънка  коса. Изтощена е май от шампоаните. Много агресивни ми идват и смених с един евтин на хелбал тайм с орех.

# 185

Почиства добре и не излизат пъпки.

# 186
  • Sofia
Аз от много време търся подобна, откъде може да се закупи?

# 187
не помня коя добра душа Hug ми препоръча мицеларния душ гел с краставица и чай на биотен, но много й благодаря! точно това, от което имах нужда е, само ароматът не е съвсем моят, но не пречи много

# 188
не помня коя добра душа Hug ми препоръча мицеларния душ гел с краставица и чай на биотен, но много й благодаря! точно това, от което имах нужда е, само ароматът не е съвсем моят, но не пречи много
Аз бях, пристрастена съм към миризмата.

# 189
отново ти благодаря! Hug

# 190
Благодаря на отговорилите относно въпроса ми за makeup.bg Знам, че някои продукти на Ziaja се предлагат в България, намирала съм ги даже по малки парфюмерии, но конкретно тези, които исках да поръчам, не се предлагат тук.

bonibon_,  аз бих препоръчала Bubble gum на Lush: https://lush.bg/Face/Lip-Scrubs-Balms/Bubblegum-Lip-Scrub_ , но не съм сигурна дали е подходящ за тази тема. На мен лично ми излиза доста икономичен, ползвам го повече от година, единственият му недостатък според мен е краткият срок на годност.
Нещо доста "бюджетно": след измиване на зъбите да изчеткаш и устните - така пада доста мъртва кожа. След това ги намазваш с балсам за устни или някакво масло да се овлажнят.

# 191
Аз от много време търся подобна, откъде може да се закупи?
От нета съм я купила,  не знам доколко мога да напиша сайта, и дали е позволено?

# 192
Маската с чесън съм я виждала в Елитис.

# 193
# 194
Момичета, да ми препоръчате шампон (или пък маска) за растеж на косата, от който сте видяли ефект?
Тианде съм ползвала, но той не е за тази тема.
Шампоанът и маската с хинин на Милва, хининов шампоан на Клоран и шампоан и балсам на KB. Последните ги поръчвам от инстаграм и са супер комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт