Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 318
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета, някоя от вас поръчвала ли е козметика от makeup.bg? Интересуват ме едни продукти на ziaja, които не откривам в България и по другите сайтове и се чудя да рискувам ли да поръчам от тях. Много ли бавят доставките, след като продуктите пристигат от Полша?
Тази марка май я има във Фантастико.

# 166
Здравейте, момичета, някоя от вас поръчвала ли е козметика от makeup.bg? Интересуват ме едни продукти на ziaja, които не откривам в България и по другите сайтове и се чудя да рискувам ли да поръчам от тях. Много ли бавят доставките, след като продуктите пристигат от Полша?
Продуктите на Ziaja ги има в Lilly, aко в твоя град няма такъв магазин, можеш да поръчаш онлайн.

# 167
има продукти на жая, които не се предлагат в бг
в нотино също има

# 168
Поръчах два пъти от makeup.bg по време на ИП. И двата пъти ги получих след около 7 дена.

# 169
Някоя от вас дали използва витамин А за околоочния контур?
Чета много статии за ползите на витамин А.. чудя се дали да не пробвам, но не знам смесва ли се с нещо друго или директно се маже.

# 170
Аз го мажа директно, действа добре. Използвам го само вечер Simple Smile

# 171
Някоя от вас дали използва витамин А за околоочния контур?
О, аз си мажа ноктите с него, уж да ги заздравявам. Ще клепам и лицето

# 172
  • София
Днес си купих тоник против косопад на Билка с коприва и орех.
Някой да го е ползвал?
https://befit.bg/bilka-tonik-za-zdrava-kosa-protiv-kosopad-200-m … e6OhoCINIQAvD_BwE

# 173
Някой да го е ползвал?
https://befit.bg/bilka-tonik-za-zdrava-kosa-protiv-kosopad-200-m … e6OhoCINIQAvD_BwE

Аз съм изразходвала няколко спрейчета от тях. За лек косопад, който се дължи на някакви раздразнения на скалпа ще се отрази добре, но за по-сериозни проблеми нищо няма да се случи. Иначе добавя някаква натурална грижа към косата, не е излишна покупка.

# 174
Някой да го е ползвал?

Аз. Ужасно ме сърбеше главата и ми излезе пърхот от него.

# 175
Ще ми препоръчате ли скраб за устни?

# 176
Мед и захар или зехтин/кокосово масло със захар.

# 177
Като скраб и за устните си ползвам ексфолианта за тяло на "сапунена работилница". Също симпатичен скраб за устни имат Lush. Но мед със захар и четка за зъби, отлично работят също.

# 178
Пилинг за устни от Зоя :
Скрит текст:
А тази сутрин в бързината си сложих капка шипково масло + малко захар, всеки път действа Simple Smile

# 179
Момичета, да ми препоръчате шампон (или пък маска) за растеж на косата, от който сте видяли ефект?
Тианде съм ползвала, но той не е за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт