Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 70 352
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, да препоръчате крем/лосион за тяло, който оставя по-траен аромат?
За бюджетен продукт съм доволна от суфлето за тяло на Нивеа/с черешовия цвят/. Зимата аромата му беше изключително траен, даже дрехите ме се ароматизираха от него. Сега в по-топлото време аромата му ми се струва, че по-лесно се губи, но все пак е траен за цената си.

# 571
И на Тути Фрути са трайни при мен.

# 572
  • Стара Загора
Имам черната peel off маска на Agiva и при мен не вади нито една черна точка.

# 573
Същото за розовата peel off маска на Агива - не вади нито една черна точка, освен това пощипва леко неприятно и смъди на очите. Не, не и не.

# 574
А на мен ми ги вади розовата.Различни сме.

# 575
Точно затова трябва да се чуят мненията на повече хора, а не купуващият да си направи мнение, че всички са доволни от тези маски.

# 576
  • Пловдив
При мен ефект за целулита имаше масажът със силиконови вендузи и маслото на Икаров, отделях по 30 минути на крак до коляното пред тв за да не усещам времето. Душ и мажех с антицелулитен продукт /загряващ иле изстудяващ/.

Препорйчайте масло за краищата на коса, до сега ползвах мастиковото, което беше пуснато със списание Грация, но не го намерам на свободна продажба.

# 577
Препоръчвам маслото с арган на Виктория бюти.

# 578
Кремовете за тяло на Тесори дориенте, много ароматни и оставят кожата мека и парфюмирана. Ароматите им са по-наситени,  за някои даже са тежки,  но аз като фен на тези миризми, ги обожавам.

# 579
Здравейте,Днес ходих до Холанд и Барет и до Супердраг,забърсах и от двете места неща,може би другите ще ги публикувам в темата за натурална козметика.Това мирише уникално на ананас и тиаре, чуден аромат за лятото,много свеж.Купих го за 1.95 и е на някаква неизвестна англ.фирма consair,от at.albans,не съм я чувала,имат аромат на диня и на кокос.уау и още няколко.Хубав уикенд.

# 580
Скинорен е за черни точки, обаче той не е чак толкова евтин -  14,64 в Софармаси. При мен действаше малко. И кожата се зачервяваше за малко, после се оправяше.
Сега се чудя дали пак да си го купя.

# 581
Скинорен е лекарствен продукт за лечение на акне. Съдържа висок процент киселини, които не се препоръчват за всяка кожа. По лекарско предписание да се употребява. Нека правим разлика между лекарствен и козметичен продукт, за да избегнем грешки Wink
А който разработи евтин козметичен продукт за премахване на черни точки, под пари ще остане Simple Smile

# 582
Някой да е ползвал маската за коса на Пантен, дали е хубава? Търся маска, която да прави косата жива, с блясък.

# 583
  • Deutschland
Коя от всички на Пантен?

# 584
Питам за тези, които сте ползвали и сте останали доволни.

Общи условия

Активация на акаунт