Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 70 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Аз станах на петна по меките части на ръцете и краката и започнах да оранжевия. В началото доста го похвалих, но явно не е моето и го подарих на мама, която е доволна, но пък тя е с един тон по-тъмна кожа от моята.

# 691
По повод на интимните гелове аз предпочитам Лактацид, но ето този е по-бюджетен вариант, не дразни, с ненатрапчив мирис.

# 692
На мен няколко гинеколози са ми препоръчвали да се мия само с вода и да не си харча парите за измивни гелове. Нарушават баланса и правят проблеми. Поне аз докато ползвах все имах неразположения някакви. С вода най-добре.

# 693
  • Пловдив
На мен няколко гинеколози са ми препоръчвали да се мия само с вода и да не си харча парите за измивни гелове. Нарушават баланса и правят проблеми. Поне аз докато ползвах все имах неразположения някакви. С вода най-добре.
аз така правя от години...

# 694
А пробвали ли сте тази пяна за изкуствен тен?

# 695

Да, аз я използвам и съм доволна. Обаче трябва да я нанасяш с ръкавица, иначе на места не става равномерно. И ексфолиране здраво- първият път не бях си ексфолирала кожата на коленете като хората и си личеше. Приятен е цвета и не е оранжев, дори съм получавала комплименти за тена.

# 696
То това е факт! Но поне ако се ползват да е веднъж на ден и по-качествен. Аз също съм имала проблеми от някакъв измислен гел , уж за проба... оттогава дори тоалетната хартия е без аромати! 
Да не говорим че някои жени даже се миели отвътре с дамски душ, което вече е ... фатално според мен.

# 697

Да, аз я използвам и съм доволна. Обаче трябва да я нанасяш с ръкавица, иначе на места не става равномерно. И ексфолиране здраво- първият път не бях си ексфолирала кожата на коленете като хората и си личеше. Приятен е цвета и не е оранжев, дори съм получавала комплименти за тена.
Много ти благодаря Hug

# 698
  • София
То това е факт! Но поне ако се ползват да е веднъж на ден и по-качествен. Аз също съм имала проблеми от някакъв измислен гел , уж за проба... оттогава дори тоалетната хартия е без аромати! 
Да не говорим че някои жени даже се миели отвътре с дамски душ, което вече е ... фатално според мен.
Дамски душ се ползва със специален разтвор,  не с интимен гел.

# 699
Не ги знам с какво го използват, но той е за лекарство по-скоро да си сложиш
, а не да се промиваш отвътре, някои бъркали след цикъл, за да се почистят, били съветвани от гинеколог.
Но всеки си има глава на раменете... някои го ползват даже и за клизма 😂
Лошото е че някои жени смятат, че е съвсем нормално да имаш течения или гъбички.

Както и да е... Не е в темата, но беше покрай интимните гелове, че са ненужни, а някои даже вредоносни! И хигиената се постига по друг начин, а вътрешността на влагалището не се промива

# 700
Дали има бюджетен аналог на почистващата вода за бебета на Юрияж?

# 701
Бобчита, помня че преди време имаше такава на Нивеа, но сега не се намира. На Микса също има такава, но пак не всичко е заредено при нас.
Иначе виждам, че на Юриаж е намалена на 13.90 за 500мл. Другите бяха по 7-8лв по спомен.

# 702
къде е намалена Юриаж?

# 703
  • София-Младост
къде е намалена Юриаж?
https://sopharmacy.bg/uriage-1ere-eau-bebe-nettoyant-sans-rincage-500ml.html

Преварената вода не върши ли работа за бебета? Че и чешмяната?

# 704
petoyovaa, излиза ми в сайта на софармаси, обаче има и в ремедиум големи отстъпки. Дори промо комплект видях за 20лв, вода + душ крем от 200мл.

Общи условия

Активация на акаунт