Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 70 258
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Перник

Обаче мъжки рол-он Cien ми изгори кожата (за протокола, случвало ми се е и с Адидас).

Сестра ми пък получи изгаряне от дамския рол-он Cien.

Имат и за чувствителна кожа (не пише дамски/мъжки) - той е ОК.

Edit: Дамски бил, без алкохол и алуминий https://www.lidl.bg/bg/p/cien-ti-siyaesh/deo-rol-on-za-zheni/p236

# 676
Изгаряне от Рол он????? Звучи абсурдно

# 677
Може би е някакъв силно зачервен обрив. Аз няко път получавам сърбеж от Дав с краставица, но вече по - рядко. Упорито продължавам използването му, като аромат и действие е незаменим за мен.

# 678
  • Перник

Сърбеж, парене, зачервяване на кожата, а след това потъмняване и белене. Това се случи при мен. Не веднага, след ден - два ползване.

# 679
И при нея беше същото, потъмня след време, но се маза дълго време с нещо и на лекар даже беше ходила.

# 680
Не е никак абсурдно. Изгаряла съм и аз. Сърбеж, силно зачервяване, след това стана черна твърда люспа. Мазах с кокосово масло и крем изписан от дерматолог. Затова сега ползвам само 1 рол-он. Абсурдно е ако не си го преживявал.

# 681
Да похваля един лосион за тяло на ДМ, лимитка. Мирише много хубаво, направо ме пренася на плажа, има и блестящи частици в него, но не са фрапантни.

# 682
  • Deutschland
Лабрекс, моята коса е суха като слама. Най-добре ми действат Dove oil repair шампоан и балсам, Евтерпа маска с бадем, кокосово масло по дължините и Керастаз продуктите, но те не са за тази тема.

# 683
+ 1 за билка и лактацид

А някой използвал ли е шампоан на билка?
Ползвала съм само един от техните. С листа алое вера на опаковката. Против пърхот се води с 5 билки и бадемово масло. Много пристрастяващ аромат. Като дъвка хуба буба от детството. Но от онези зелените по киселите. И аз как го обясних, но аромата е един път. За съжаление от него косата ми се омазняваше по-бързо. Аз съм с нормална  към омазняваща се коса, без сухи краища и нетретирана.

# 684
Здравейте момичета. Да се включа и аз с един въпрос(извинявам се ако е коментирано вече). Някой ползвал ли е автобронзанта на Dove - derma spa? Прави ли хубав тен? Става ли на петна? Или пък ако сте доволни от някой друг бюджетен автобронзант?
Благодаря предварително😊

# 685
Да, прави хубав тен, който не оранжавее.
Не става на петна - естествено ако кожата бъде подготвена добре преди използването му и се подходи внимателно при нанасянето му (то това важи за използването на всеки подобен продукт).
Обезкосмяване, екфолиране и хидратиране са задължителни при използването му. При мен се вижда разлика още от първото намазване, вече след четвърто/пето ми е достатъчно и само го поддържам.
Не трансферира по дрехи и спално бельо.

# 686
  • Deutschland
Има ли аромат този Dove derma Spa? Не го намирам из немско, тук има друг вариант и освен, че придава загар, май и блясък има. Ще взема да пробвам и него

# 687
Аз го имам май същия,моят не предава ни загар,ни блясък,но не съм много редовна в ползването. Може би,ако се ползва редовно всеки ден,ще има ефект.Не мирише гадно като бронзъра с какаово масло на Палмърс,онова вони,та не се трае.

Моята опаковка е по-различна,но може продукта да е същия.Мирише подобно на firming lotion жълтия на Garnier
При нас Дерма СПА има само за лице,за тяло не съм виждала.

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 00:57 от marga1977

# 688
Лабрекс, моята коса е суха като слама. Най-добре ми действат Dove oil repair шампоан и балсам, Евтерпа маска с бадем, кокосово масло по дължините и Керастаз продуктите, но те не са за тази тема.

Благодаря, Фрау Скитница, Dove и Евтерпа нямам в колекцията, ще ги добавя още тия дни. На Керастаз нещо  купувах, но не видях полза. Трябва да поровя, да видя какво беше, някакъв шампоан. Вероятно с други продукти трябва да се ползва, маски, кремове, каквото там върви с шампоана, а аз само него взех. Чудя се изглаждащите шампоани дали са в състояние да приберат хвърчащата слама поне малко.Simple Smile

Borislava Kostova 634338, понеже днес му налетях случайно,  едно ревю за Dove Derma Spa, ако за него питаш.

# 689
Аз имам само един проблем с него (и предполагам не точно с продукта, а с "техниката" на нанасяне).
Използвам го всеки ден след душ, като ексфолирам кожата 1 път седмично. За жалост, след ексфолиране, абсолютно всичко пада. На няколко пъти започвах от начало с "тена". Едно от правилата при нанасяне е кожата да бъде ексфолирана.
Е как да стане поддръжката във времето с ексфолирането,  като всичко пада?
Някой знае ли къде бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт