Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,хайде от мен една ежедневна вода за уста,вече я пробвах,освежава,стяга венците,но не толкова осезаемо като другата.Много се чудя какво козметично да си взема,но всичко си имам,не се гримирам.Може да си взема някой скраб за тяло евентуално.

Хубава вечер.

# 121
  • Бургас
И аз препоръчвам балсама за устни на Юсерин , по богат, любим ми е за зимата. На Алверде с Невен също е доста добър, но аромата е малко странен не на всеки би се харесал.

За спрейчето за крака/обувки не мога да дам мнение , но аз имам зеленото на Балеа , лятото имах едно евтини обувки, които бях взела по спешност за работа, вмирисваха се, а краката ми по принцип не миришат, Ами използвах го всеки ден и вършеше много добра работа, съквартирантите и те го ползваха и бяхме доволни, говоря за това в зеления флакон, ако някой се интересува мога да кача о снимка.

Относно пасти за зъби о води за уста и на мен Парадонтакс са ми любими (имам проблеми с венците) , а за вода за уста ползвам различни, днес взех от ДМ на тяхната марка, още не съм я пробвала. Ако имате любима вода за уста, която е по-бюджетна споделяйте, търся именно такава, защото при мен опаковки от 500 мл свършват за 15-20 дни.

# 122
Aз съм най-доволна от лилавата Листерин. Има по 1л опаковки, които на промоция излизат много изгодно.

# 123
В момента ползвам антибактериалната вода за уста на ДМ. Чудесна е за цената си

# 124
Аз ползвам Listerine cool mint, бутилка от литър, доста често я взимам от ДМ намалена на 6 и нещо и тогава се запасявам с по 2-3 бутилки.
Иначе ползвам и Eludril, но тя май не идва от най - бюджетните..

# 125
Здравейте 😊 Аз съм доволна от фондьотена на Мейбълин с бялата капачка и коректора на Catrice - one drop coverage, но ми се иска да започна да използвам дневен и нощен крем. Бихте ли ми препоръчали серия, от коята сте доволни? Кожата ми е нормална към суха.

# 126
  • Бургас
Аз харесвам кремовете на Биотен 3 Д хиалуроник и на Микса. На Балеа от серията Балеа мед.На Ейвън също има нелоши кремове.
Само искам да се оплача от Миракъл глоу на Ейвън. Отворих го през декември,ползвах малко и го прибрах в шкафа.Нито е стоял на топло,нищо не включвам в стаята,нито на светлина,а е гранясал.Вчера го извадих уж да го доизмажа,а мирише потресаващо.В срок на годност е.

# 127
  • София
И аз харесвам Биотен, но кремовете са или много тежки за моята кожа (зимата си пасваме с хиалурона), или с много странна консистенция, затова сега ползвам микса Hyalurogel. Много е приятен, не лъсвам както с биотена.

# 128
  • Бургас
Да, на Микса кремовете са много сполучливи,харесвам ги и ги ползвам.
С Биотен по всяко време се разбираме, много ми е суха кожата.

# 129
Много ви благодаря. Надявам се и на мен кремът на Микса да пасне'. Още днес ще си купя, знам, че ги предлагат във Фантастико.💐

# 130
Здравейте 😊 Аз съм доволна от фондьотена на Мейбълин с бялата капачка и коректора на Catrice - one drop coverage, но ми се иска да започна да използвам дневен и нощен крем. Бихте ли ми препоръчали серия, от коята сте доволни? Кожата ми е нормална към суха.
Този коректор го заглеждам от сума време и така и не съм го пробвала още... Как се държи под очите? Покрива ли добре тъмни кръгове и събира ли се във фините линии? Прелива ли се добре по границата ако няма ФДТ а само коректор на нужните места?
Правя-струвам и винаги ми се събира коректорът там и/или не покрива достатъчно и каквото пробвам, все не е точно "моето" нещо. Хем не бих казала че имам бръчки още, но пък си е подвижна там кожата и след някой и друг час почва да изглежда сякаш имам. Не смятам че е дехидратирана кожата, така че не е от недостатъчно овлажняване. Става си същото дори и с кремове, които са ми били даже прекалено тежки, та с тях в никакъв случай не е била суха кожата.

# 131
VZK Интензивен хидратиращ крем за лице

Скрит текст:

отворих го преди няколко дни, съпоставим е за мен със синята нивея, т. е. не е подходящ за мен
мисля да не упорствам, ще го мажа на ръцете - заради безкрайното миене и мазане с дезинфектант са в трагично състояние

# 132
  • София
На тази фирма ми препоръчаха балсам за устни, много бил добър.
Остави, че се маже с пръсти, ами и никакъв ефект нямаше от него.

# 133
  • София
На мен пък ми е много любим и ми върши страхотна работа, мажа само вечер преди лягане дебел слои, когато си усетя устните попресушени. Има и стик, но той не е нищо особено.

# 134
  • Бургас
Аз много обичам серума на VZK и също бях взела хидратиращ крем за лице,но се оказа с камфор?!?!Ужас,отиде за крака.

Общи условия

Активация на акаунт