142. Гобленарска Великденско-генералска! :)

• 33 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Нелка, имаш ли снимка как трябва да изглежда в завършен вид?

# 391
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Скрит текст:
аз не се наемам да кажа болна ли е и от какво. убедила съм се, че има неща, които ми изглеждат абсурдно, докато го правя, а добиват съвсем различен вид при последните бодчета.

въх!!!! имало и друг вариант!
отваряйте на собствена отговорност Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

нелка, твоят не е от тази серия. виж дясната ръка. Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:34 от st. Dobri

# 392
  • Сливен
Не мога да успея да коментирам всичко - много са хубави всички неща.
Аз ще мисля другата седмица модела за играта. Сега се мъча с една схема купена от etsy- има кръстчета и четвърт кръстчета, а не намирам разлика в символите или аз нещо не откривам...

# 393
  • Norge
Ваня, Свети Добри ме е изпреварила със снимка.
Че даже с повече от една. Scream
То и моят модел е нещо средно между това и онова, защото е купуван в България. Естествено, безочливо, но за жалост, и безпросветно краден от Вилер. По някое време се счепках с цветовете, дори разпарях, защото беше некрасиво. След което тотално се отказах.
Когато я поръчвах, продавачаката в магазинчето поне два пъти ми повтори: „Не вземай това, то не става“. Аз дори не разбрах какво искаше да ми каже. А тя е знаела. После и аз научих Joy

Та, Пипе, няма да има нищо за проследяване. Grinning Аз отдавна съм започнала да използвам конците  за други проекти, защото не съм имала намерение да я завърша. Ако това изобщо е възможно.

Някога я купих, защото много обичам да шия телесни зони. А тук - в изобилие. Това беше единственият ми критерий. Иначе и в оригинал дясната ръка са я претупали, а и в зоната на бюста положението е ...силно компромисно.
Преработката на картината в схема явно ги е затруднила:

# 394
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нелка картината е великолепно-невероятно-перфектна! Направо очите ми останаха в това изящно изпълнение на художника! И в същото време е опорочено от гадните разработки... Колко труд си вложила .....

Благодаря, че пусна картината! Наистина е балсам за душата!

# 395
  • Norge
Цветенце, нали! Понякога, с мисъл за бродериите по тях, човек може би е по-добре да не гледа картините.
Точно Рекамие и Вилер са я „скопосали“ подобаващо, и когато я купувах, много се надявах, ама много се надявах въпросната зона по някакъв начин да е изкривена от снимката.
Труд, да. Че тя не е и твърде малка. Ама това вече е толкова назад във времето, че не го мисля. А и до някое време ми беше малко или много приятно да я шия.

# 396
Тази разработка е много добра, харесва ми. Имам предвид за времето си, когато е правена. Към днешна дата, естествено има програми, които ще я преработят на много по-високо ниво.
[/spoiler]

Но това ...... майко мила ...... Тази жена, която го е шила не видя ли какво мазало се получава. Поне да беше заменила сбъркания цвят по лицето. Направо си е гавра с Вилер.
Скрит текст:

Преработка, която може на 100000 % да пресъздаде картината, според мен може единствено и само Эстэ да направи
При тях всичко е съвършенно.

# 397
съвсем умишлено качих и трите картинки - на "нова" разработка, на класически казанлъшки и на нещо, на което смятам, че колежката гобленарка е объркала цветовете.
може да е бил и комплектовчика, но като е видяла, че има проблем защо не го е оправила?
а даже го е пуснала за продажба.  Sad

# 398
Аз няма да се включа в играта, просто си знам възможностите и няма да успея, но завиждам на ентусиазма ви. Боря се с коледната картина, най-накрая я завърших и ми остана контура и хоп-опря ми се. Пише, че се прави с back stitch, което за мен значи на всяко квадратче, а в случая не става точно така.. просто не се получава, започнах да го правя с коучинг(така ли се казваше прихващането?) на места, на места бек стич, но нещоо.. май не е както трябва и се чудя какво да го правя.

Hrisi, обаче как си заслужават френските възли, пък дори и 400 Simple Smile

MilaMira, очите ми останаха в този Лов на лисици, ще следя с интерес. Много си падам по кучовците аз, специално ловните са ми любими, въпреки че съм далече от самото хоби. И аз като динков ползвам металния гергеф с щипките от долната страна.Откривам, че най-лесно се слага, ако поставиш панамата на маса, за да е твърдо и да има опора, а на диван/легло не става.

Леле, чак за продан е обявена девойката, че кой ще я купи? Мен ще ми боде очите ежедневно, ако я сложа на стената. Прилича на карикатура с този сменен/сгрешен цвят.

# 399
китайска розичке, покажи с какво се бориш Simple Smile
понякога пише контурен, но имат предвид един дълъг бод "от точка до точка".
Simple Smile а понякога са си какавани, като с моето пристанище и пишат едно, а те си го шият с друго. Simple Smile

да ви представя Доли, зарязана на последна права, защото не ми харесва как се получиха очите. Simple Smile
може ли да преброите френските възли?

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 10:32 от st. Dobri

# 400
Аааа доли е много яка! Колко възли, има няма едно ремарке Stuck Out Tongue
На обяд ще снимам и ще ви покажа. Зори може да даде съвет? Аз сигурно съм и досадила вече де, при все, че тя го уши за два дни по мои сметки Grinning

# 401
ще взема да довърша нея Wink
ей тъй, в почивката. Simple Smile

# 402
Доли е красавица Gift Heart Очичките са си много добре. YumGift Heart

Да се похваля, че си намерих схема за играта. Захващам се още довечера.

# 403
хахаха, щастливка!
аз намерих хиляди!
и ги искам всичките. Simple Smile Simple Smile

# 404
хахаха, щастливка!
аз намерих хиляди!
и ги искам всичките. Simple Smile Simple Smile
И аз това имах предвид, но се изразих политкоректно 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт