142. Гобленарска Великденско-генералска! :)

• 33 502
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Зори , и двете съкровища се виждат спокойно . Но аз например реших , че е една и съща : затворена и отворена . Кой да гледа , че са различен цвят като сме пленени от бродерията Heart Eyes

# 616
Ехааа, супер цветна активност в темата! Blue HeartHeartbeatGreen HeartYellow HeartPurple HeartHeart
CvEtEmOe, сигурна съм, че подаръчето с ленивците се е харесало.
KoteVania, с конци-меланж ли е ангелчето? Хубаво се преливат цветовете един в друг. Ще измислиш нещо за оформление.
Зори, вярно две кутии били. И двете са страхотни.
dinkov2, честита ти първа произведена картичка. А моята рамка не я крепя на нищо, нямам стан, а просто си я подпирам я на колена, я на хълбок.
Хибискус, много красив е Коледния. А мислила ли си за червена рамка и бяло паспарту?
life_is_love, много сладка пеперудка, и гърбът е наистина много добре. Моите гърбове само рамкиращия има право да ги види, сещате се защо.
olenka63, всички планувани оранжеви ми харесват на мен лично. Ще чакаме да показваш, когато е готово.
Tsve Ty, чудесна зелена картинка. На чантичка ли си я направила?
elfi_f, Зори, благодаря за рибарските идеи. Показах му всички. Засега хареса семплера най-много, но ще продължавам да търся, наясно е че имам други планове преди това и ще чака.

Малко ми се промениха плановете за вечерта, така че ще се отчета с цветовете.
Моят цвят е жълт. Сто неща ми наизскачаха в главата като идеи, ама аз реших, че ще импровизирам. От едно списание изнамерих схеми на рози. Смених цветовете на око /имах разни конци Ариадна/ и се получи това:
Скрит текст:
Винаги ми се е искало да си направя такава книжка за игли, макар че знам че няма да я ползвам, а ще е повече музеен експонат.
След това реших за повторя същата роза на картичка:
Скрит текст:
Хареса ми картичката, и докато ми се мотаеше все още списанието, направих и една розова роза както е по инструкции. Не е част от играта, но да ви покажа все пак:
Скрит текст:
Уж приключих с жълтото, но ми се стори много малко като размер и продължих да опитвам да променям цветове. Така се получиха две канарчета:
Скрит текст:
Показвам и оригиналът, който беше избродиран след опита с канарчетата, които се оказаха доста бързи. Подчертавам, че оригиналът са папагали. Smile
Скрит текст:
Това е от мен. Много благодаря на Добри за организацията и мотивацията. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus За мен беше много интересно да опитам такова нещо. Благодаря и на всички вас за включването.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 21:03 от Бяло Цвете

# 617
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имам да пиша и да чета като за световно, но "сърце юнашко не трае..."

много, много, наистина много ми харесва всичко показано. Simple Smile до тук разбрах, че всеки е намерил своя начин да се забавлява - като имровизира, като започне нещо ново, като направи нещо дълго отлагано...

Simple Smile Simple Smile Simple Smile харесва ми.
сега бягам да чета важнейши работи, че трябват за утре, а утре вечер пак ще пиша. Simple Smile

# 618
  • с.Николово, обл. Русе
Бяло цвете не са меланж - четири нюанса розово.

# 619
Бяло цвете, чантичка е, да.

# 620
Всичко показано много ми хареса! И аз гледах и харесвах, гледах и харесвах Yum, накрая 10 моделчета, ами сега... кое да бъде? Естествено това, което ни чака от сега лято, море и хубави емоции.
Та моя цвят от флирта е син
ето го и моето предизвикателство:

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 00:12 от vilitodi

# 621
Бяло Цветенце, ама каква производителност само! Съвсем отговорно мога да заявя, че твоят вариант за подбор цветове при розата е много по-добър. Много по-плавно е преливането и изглежда по-нежно и истинско! Да не говорим пък за птичките, колко са сладки и в двете гами!

vilitodi, страхотно морско настроение лъха от твоето предизвикателство!

Момичета, страхотни сте всички, тази игра ни подбутна да развихрим фантазията си и да опитаме неща, които дълго сме отлагали. Мен лично ме изкефи максимално!

# 622
Да пораздвижа темата и покажа с какво се занимавах. Да напомня, моят цвят е оранжев.

До тук го докарах, а трябва да се получи така

Както по-преди ви казах имам 3 километра контур.

# 623
Четвъртък е! 🌞

# 624
Здравейте,

Дали някой би могъл да ми изпрати схема на "Голо момиче на плажа"

https://mstoimenov.snimka.bg/arts/gobleni.465406.17033703

Мерси!

# 625
Лъвице, парчето торта напредва. Fork And KnifeCoffee

# 626
vilitodi, направо чувам вълните на твоето синьо море как се плискат.
olenka63, прекрасно есенно гобленче.
KoteVania, Tsve Ty, благодаря ви за отговорите.
Зори, благодаря. Розата не е съвсем същата като схема, бяха няколко сходни, но наистина цветовете на всички бяха по-контрастни.
THE LIONESS, ти смело продължаваш с хиксчетата. Давай, давай. Simple Smile

# 627
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Четвъртък еее!
Макар, че покрай ситните ленивци доста изоставих Нашата Фея, все пак имам за показване Grinning
Преди:

След: само, че в скрит текст, че е кошмарно смачкана от гергефа и шиенето... Confused
Скрит текст:

КотеВаня и аз не харесвам розово принципно. Твоят резултат, обаче е много сладурски! Наистина, хубаво подаръче ще стане за някоя госпожица, до 7 години. Както знаем, от творчеството на Пратчет, всяко момиченце, в тази възраст, изпитва непреодолимо влечение към всичко розово! Joy

Зори твоите кутийки са просто съвършени, както и всяко нещо, което показваш тук. Имаш невероятно чувство за красота и естетика! Поклон!
П.С.:
И аз се заблудих, че е една кутия... Flushed

Оленка страхотен фенер с тикви си захванала! А за колебанието ти и многото нови покупки на конци... Рано или късно ще осъществиш каквото искаш от сърце! Gift Heart

Динков прекрасна картичка си ушила! Много е царствена!

Хибискус, коледния ти гоблен е чудесен! Оставам с впечатлението, че всичко на Дим е такова вълшебно... Някой ден, може и аз да се престраша да стартирам нещо подобно като проект... Но да избутам феите Grinning

life_is_love страхотна пеперуда! Heart Eyes

Цве Ти зеленото, както знаеш ми е любимо! Резултатът ти е страхотен!
Heart Eyes

Бяло Цвете розите ти са чудесни! И аз смятам, че жълтите, които ти си произвела и комплектовала, са доста по-добри от розовата, която е "готова"...
Скрит текст:
м/у нас да си остане Stuck Out Tongue Winking Eye , но твоят жълт резултат и светлинни години пред моят жълт. Благодаря ти! Heart

А за бройката, дума няма да отварям, че си направо многомашинничка!

вилитоди чудесно лятно морско настроение струи от твоят проект! Супер е!

Лъвице, тортичката ти напредва бързо-бързо! Cake

Целувки и усмивки за всички вас, прекрасни момичета! Flowers Bouquet

# 628
Цвете мое, не се притеснявам за конците. Твоята дама става страхотно в зелено.
Чакам Пипи, любителката на тикви, какво ще каже.
Никога не съм шила нещо есенно. Лято да, зима много. Трябва и нещо пролетно да направя..... някога. Ако нещо ми грабне сърцето.

# 629
  • Бургас
Цвете мое, не се притеснявам за конците. Твоята дама става страхотно в зелено.
Чакам Пипи, любителката на тикви, какво ще каже.
Никога не съм шила нещо есенно. Лято да, зима много. Трябва и нещо пролетно да направя..... някога. Ако нещо ми грабне сърцето.
Оленка направо ме закова... Обожавам есенните цветове... Много ми харесва резултата... Прекрасни са тиквите и фенера... Heart Eyes Kissing Heart
П.П. Даже се усещам че доста го заглеждам нещо!

Общи условия

Активация на акаунт