Лятото дойде, МАРТЕНЧЕТО цопна се във Черното море!

• 8 390
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
и аз искамм да го подстрижа от 2 дни Ран, обаче не дава- пъпрво дж-см-то не е никак забранено- вече почти го е разпарчетосал и не му е интересно- а като види ножиацата и иска той да се подстригва- с машинката не смея- защото сме изпочупили приставките и е останала само най- късата- значи трябва почти да го обръсна, а не искам- ще го водим пак при нашия кум- той много добре се справи, но сега е на море

обувки- сандалите са му 19 номер, но мисля, че вече са му малки- започнаха да поизкачат пръстчетата. Имаме за есента 2 чифта 20-ти номер- бяха му големи - сега вече може и да му стават- не знам

Чара, и моя маймун вече се е отракал за какво служат паричките- оня ден прабаба му му показва железен лев и го пита  какво е това- той отговаря- сок, грабва го и започва да тича към кафето

# 61
  • Варна
Днес ще водя Иси да му слагат ваксина. Нито една за след годинката не му е слагана и сега незнам каква точно ще му бият. Малко съм притеснена , надявам се да няма неприятни реакции след това  Praynig , макар че никога досега дори и т-ра не е вдигал. Ще помоля и да го изтеглят да видя дали наистина наддава или само на мен така ми се струва, че ми понатежава повечко Wink. Вашите пораснали бебета искат ли да ги носите? Иси от време на време незнам какво му става току си се разхожда у дома и вдига ръчички да го нося аз или баща му.

# 62
Ох, току що оставихме Дани в детската градина. Нямаше плакане, защото те сядаха да закусват и нашето момче нали си е лакомо, седна с дечицата и започна да сочи Ам-ам, дори ме изненада, че нямаше недоволлство от негова страна като му слагаха лигавника, за разлика от в къщи.

Та така де, да видим как ще е, днес е до 12ч., аз съм толкова притеснена, макар, че вече съм минала по този път, но въпреки това цяла нощ не съм мигнала, на всичко отгоре днес се събудих с херпес на устата. Трябваше някъде да избие неврозата ми.

Хайде лек ден на всички, ставам да се занимавам, с нещо, че акъла ми да е зает с нещо друго.  ooooh! Ще ви пиша довечера как е минало, стискайте палци.  Praynig

# 63
Момичета, такова чудо май не съм виждала.
Станислав май е изкарал вече почти всички зъби!!! #Crazy
Апропо, те колко на брой трябва да са....и принципно до каква възраст.
здравете и от мен.До колкото съм информирана зъбите трябва да са 20 на брои,но незнам до каква възраст и след това се увеличават маи с още 4 броя.
Мамо Веси браво на твоя Юнак.Като си помисля че и аз ще го преживявам,не ми се мисли.А и този херпес неприятна работа,ама е нормално от притеснението.като си спомня с баткото,първия ден плаках заедно с него.Вики е доста по оправна от него и дано свикне бързо като му доиде времето.Да ви се оплача много рано започна да става нашета госпожица.Днес цъфна в 6.40ч.Предишния ден изпращахме баткото на училищния автобус ,а тя много му се радва и сега всяка сутрин е станала рано че да идва с мен.Е сега вече и сутришното свободно време го нямам.Мама докато си щтрака на компутара госпожицата успя да ми разлее кафето.Голяма беля е станала,преди такива неща не ги докосваше.
Мишолона като гледам малката на пързалката на "евъргреена" се натъжавам за бг.Това беше любимото място на Вики.Всеки ден бяхме редовни посетители и това беше хубавото че децата играеха на свобода.Малката Марияна сега в България ли е?

# 64
Ха-ха, познала си пързалката на Евергиийн  Mr. Green; не сме се засякли, ние като се прибрахме, вие вече бяхте тръгнали обратно за Атланта. Не е далече от нас, и честичко я водехме там, защото е оградено пространство - и тя много хареса пързалката.

Мариана си е при нас, бабите я погледаха само една седмица докато ние бяхме на море...Сега е на "лела-ясла" както аз и викам; а аз съм трети ден на работа (и хич не ми се стои!). Таткото търси работа, и му оставихме свободно време, че то иначе по цял ден търчи след нея. Водим я към 8:30 и я прибираме към 5:30. От както сме се върнали от БГ мрънка сутрин като я оставяме  Cry

На всичкото отгоре, едното детенце я одраскало по нослето (до кръв! бая рана има) Tired, и сега не е за гледане, на мен ми се обръща всичко като и видя ранената муцунка. Нещо се сдърпали, не стана ясно как е станало. Лелята беше доста стресирана; другото момиченце няма видими поражения.

Няма да пращаме снимки на бабите докато не зарастне...

# 65
Привет мамчета!
При нас положението започна да се успокоява, т.е. аз започнах да се поуспокоявам. Вчера Дани беше 4 часа на градина и не е имало никакви проблеми. Като отидохме те сядаха да закусват и нашето лакомо момче без проблеми седна на масичката, сложиха му лигавника и като видя закуската, започна да сочи и вика Ам-Ам, оставихме го, а той сякаш ни забрави. Тръпнех при всеки звън на гсм-а, защото, ми обещаха да ми се обадят ако има проблеми, но никой не се обади.  Mr. Green Като отидохме да го вземем, те тъкмо свършваха обяда, Дани си стоеше на малката масичка и си гризкаше петле от диня, направо ми се напълни душата. Щом ме видя, хукна към мен и като го взех започна с пръстче да ме "чука" по бузата и викаше Ма-Ма, изглеждаше много спокоен. Въобще не е имало проблеми, само тъпите учителки не му обули гумените ботушки и целия е бил мокър, вчера съм прала обувки (бяха прогизнали) и гумени дрехи. Днес пак показвах кои са му ботушите, пантофките и т.н., при условие, че всичко съм надписала. Тази сутрин пак мина без плакане. Като го взе учителката малко се размрънка за мама, но аз разбира се изкачаках да видя какво ще стане, но той бързо бързо спря, явно са го залъгали. Днес ще спи там, да видим как ще е. Thinking
Мамо Вяня, и моя мъж вика, че малките са по-оправни и не толкова зависими от нас. Учителките ме питаха дали Дани плачел много, още си спомнят ревливия му брат Тони, но аз ги успокоих, че той не е като него.

Мами на момченца, как са вашите малчовци със забелването на чурата. Ние отдавана го направихме, но от няколко дена насам, нещо има болки. Снощи с моя мъж (аз не мога да го направя сама) се опитахме да я заголим, но само малко се показва, възможно ли е да е сраснала отново. Имам чувството, че се е възпалила. Таткото иска да го водя на д-р, да го клъцнат, но тук не правят такива неща и не знам какво да правя. Милия сутрин имам чуството, че като я навири, го боли и от това се събужда рано, рано.

# 66
може просто да се е възпалила, но може и да е сраснала- знам ли- бих те съветвала като го къпеш леко да я издърпваш без да натискаш, за да не го боли- аз я дърпам всяка вечер, за да я измия- и да чукна на дърво нямаме проблеми- за разлика от тестисите- нали го няма левия- последния път на прегледа през юни доктора го напипа- не бил в коремната кухина, но не е слязъл в торбичката- чакахме, ама май ще се наложи операция- в началото на септември пак ще го водя

# 67
  • Габрово
Привет и от нас момичета!Ние с малкия вече се преместихме в Габрово,а таткото го чакаме в средата на септември.За сега живеем при майка ми и баща ми и правим ремонт на апартамента в който ще живеем.Да ви се оплача,от всичките тези промени Мишо си развали режима и ужасно се разлигави.Не иска да заспива и да спи сам,което в София никога не е било.Дано като се отделим всичко да се нормализира.
Иначе той много е порасъл и вече стига бравите и сам си отваря вратите.Много бърбори,но половината "думи" не му ги разбирам. 
Мамо Веси стискам палци Дани все така добре да се чувства в яслата!Със забелването сме до никъде т.е. съвсем малко се е забелила,но това не ме притеснява, полека лека ще стане.Ако не ще го водим на хирург.
Колкото до зъбите Мишо има 8 резеца и 4 кътника.
Депешаркчице,специални поздрави за вас със Стани.Жалко,че вече няма да можем да бъбрим на живо.
Много ме е яд,че ще трябва да се включвам по-рядко,но още не сме си пуснали нет.Другия месец се надявам да стане.
Желая ви всичко най-хубаво  Hug!

# 68
Привет от една развълнувана мама!
Днес моето голямо момче започна училище. Тук не е толкова тържествен деня, но въпреки това, аз съм развълнувана.
Рано, рано се събудихме (6:30ч.), че да не закъснеем за училище. Не мога да го накарам да легне. За нула време се изми и се облече и като метна чантата на гърба не свали, а тя тежка, ще го събори.
снимка1
През цялото време, докато облеча Дани ме хайкаше "Айде, бе Мамо, ще закъснея за училище!", представете си на какви обороти бях включила.
Отидохме в училището, разбира се с Дани в ръце  #Crazy, изчакахме да се съберат децата, по 18 души в клас, малко се натъжи, че неговата приятелка от детската градина, която ни идва на гости (бях ви писала преди) е в друга паралелка, но какво да се прави.
Направихме снимки, целунахме ги и те влязоха в клас.
Снимка2
Снимка3
Снимка4
След училището директно в детската градина, хайде и другия да "издам" Mr. Green. Отидохме постоях малко докато дойде закуската, човека като видя манджата, седна на масата, дори подаде на учителката да му сложи лигавника и пак Ам-Ам, казах му чао, но не ми обърна голямо внимание и тръгнах. Така, че нямаше сълзи. Вчера е поплакал малко, но не било толкова страшно.

Ох, извинявам се за големия отчет, но нямах търпение да го споделя с някого.

Целувки на всички и лек ден!

# 69
Хайде лек път на ученика  Grinning

Като ги гледам с тези якета , навлечени , проектирано на нашите ширини ми става адски жега  Mr. Green

Tedulina , паста не ползвам и не възнамерявам скоро да ползвам  Wink

misholina, Дариа носи 18-19 според модела . Есенните обувки мисля да са 20, но има време до тогава може и 21  Simple Smile

# 70
Мамо Веси,
Тони, както е първи в редицата днес, дано да е първи и в класа по успех занапред!

Тедулина, ние сега вадим кътниците. Едва ли ако сложа четка и паста на нея в устата на Марти, милия ще ме остави да му измия зъбките. И аз мисля да оставя миенето на зъбките за по-нататък.

Днес бяхме на преглед при педито, взехме резултатите от вчерашните изследвания и всичко е шест. Даже и хемоглобина му ме изуми - 136. Като знам, че на годинката си беше точно 120, направо се шашнах. Но дано занапред да се разболяваме по-малко.

# 71
Мамо Веси да ти е жив и здрав ученика и само отлично оценки да има.Голям сладур е с раницата,ама какво толкова носите в нея.Нашия батко е вече 5 клас ама такава голяма раниза до сега не е носил.И изглежда времето при вас е доста студено,а ние все още се пукаме от жега.За пилето на малкия да те посъветвам ако не можеш сама го заведи веднага на лекар.Баткото ми беше така.Първия път го цепнаха на почти 2 годинки,а втория път хеи сега в България като бяхме,че се беше залепило от едната стана.Няма да то казвам какви работи насъбира и за това малкия може сутрин да е нервен.Моя съвет е не го отлагаи а го заведи на лекар.Но все пак ти си знаеш и ще избереш наи доброто.
Да ви се оплача Вики зяла седмиза става към 6.30ч.Маитапя се че е готова заградина с това ранно ставане...иначе е станала толкова любвеобвилна.Вечер като ляга и като и взема празната чаша от млекото и кажа Лека нощ,тя ми отговаря "чао" и ми дава въздушна целувка.Сърцето ми се разнежва...А тази сутрин като се събуди и я гушнах ме зелуна 3 пъти по устата и така силно ме прегърна Laughing....
Диди77 ние Зъбките си ги мием всеки ден.По някога не дава ,но аз я залъгвам като и давам да държи четката и така двете едновременно я движим.Продават специялна бебешка паста която детето и да я глътне не е вредна....Може би малко трудно ще е да я манериш в България.Ние бяхме забравили нашета като си идвахме и където питах ме гледаха много странно...Но в някоя аптека може и да се намери.
А сега да ви се похваля нещо...Ще ходим на почивка на мексиканския залив..Много се радвам,ще се къпем в океана,а къщата е на плажа,ще си прекараме страхотно сигурна съм.Ще останем 4 дена.А и една приятелка на Вики с 3 месеца по малка ще бъде с нас така че двете много ще си играят.С нетърпение чакам другиа петък за да тръгваме...

# 72
Ей, браво, че Тони се радва на училището, а на Дани му е толкова спокойно в градината (Дано и при Ран да е така). Ама няма как да го объркате сред децата- като гледам всичките едни русички, светлички..

аз още не съм мила зъбите на Ран, но той има голямо желание- купили сме четка и като ни гледа и той си я дъвче неговата- и тук има пасти, които стават да се гълтат от деца- все се каня, но като изляла и забравям- преди няколко седмици правих интервю с една детска стоматоложка и тя беше категорчна, че зъбите на детето трябва да се мият още щом се покаже първия- малко прекалено ми се видя, ама знам ли.. 

# 73
А ние зъбки мием от давна .  Grinning
Все пак тези зъбки ще са в устата й поне 6 години , а някой до 12-та година ....

Но паста не ползвам още . Mr. Green Знам ,че има бебешки, но съм решила да изчакам .

# 74
Много късмет и успехи на ученика Тони  Heart Eyes Толкова бързо растат  Rolling Eyes

Да, знаех си аз, че на Мариана плавничетата са най-големшки  FlutterВчера и купихме гумени бутушки да джапа из дъжда, като рибар е с тях. Червени...

За зъбите: има си четка и паста собствена (без флуор и захар), която си гълта най-спокойно. Много добре разбира, мием ги сутрин и вечер (и всеки път като мине през банята, види четката, и се сети). Много сладко казва 'мий, мий, мий' за ръцете, и показва как се търкат  Laughing Чистница е.

Хайде, весел ви уикенд, съберете слънце, че тук няма вече. Но пък в понеделник е празник и не съм на работа  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт