С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 697
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
ММ си купи скъпо колело и дрон. Представям си да ги беше домъкнал без да ме пита...А аз дори не работя почти, т.е. неговите доходи са основните. Ако беше казал аз си изкарвам парите и аз си купувам каквото искам, щеше да ми е бивш ММ.
Цял живот ли мислиш да паразитираш? Що пък да не всъщност. Не е виновен този дето яде баницата Simple Smile

# 541
  • Швейцария
ММ си купи скъпо колело и дрон. Представям си да ги беше домъкнал без да ме пита...А аз дори не работя почти, т.е. неговите доходи са основните. Ако беше казал аз си изкарвам парите и аз си купувам каквото искам, щеше да ми е бивш ММ.
Цял живот ли мислиш да паразитираш? Що пък да не всъщност. Не е виновен този дето яде баницата Simple Smile

Ако за теб чистенето, готвенето и прането е паразитиране ок... аз нямам какво да коментирам. Но бъди спокоен, аз съм финансово по-заможната. Може би трябва да разкарам ММ заради този факт. А теб всички те знаем, така че успех...

# 542
Чистене, готвене, пране... ПРАНЕ Cry
Тежки задачи определено. Но пък си по-имотна, тярбва да те слушка много.
И кога пък успя да ме "знаеш"...

Извратена работа.

# 543
Чистене, готвене, пране... ПРАНЕ Cry
Тежки задачи определено. Но пък си по-имотна, тярбва да те слушка много.
И кога пък успя да ме "знаеш"...

Извратена работа.
Братан, я разкажи как сам си чистиш и переш, че и с парите си разполагаш, за да шокираш форума. Blush Тъкмо няма само аз да съм наопаки.

# 544
  • Sofia
Стига сте гледали в паничките на хората, грозно е. Как те си разпределят семейния бюджет, си е лично тяхна работа.

# 545
  • Швейцария
Тук темата е да се оплакваме от мъжете си.
Без значение кой колко изкарва, според мен е редно покупките да се обсъдят и да се вземе решение според бюджета и възможностите. Въпрос на елементарно уважение.

# 546
Black Cat, много неща в тази тема бяха грозни, но недоволство възникна, когато някой реши да демонстрира различно от общото мнение.

# 547
  • Швейцария
Никой не говори за "Mила другарко, може ли да си купя еди какво си, моля, моля, моля", а за "Харесах си еди какво си и искам да си го взема". Няма да му се пречупи езикът, ако го обсъди с жена си.

# 548
Ако знае за подобно изказване наистина трябва да ти е бивш.

# 549
Домъкнал?
Без да те пита??? Що за мъж - мазохист?
Паразит не знам дали е жената, но вредител - със сигурност. Simple Smile
П.п. Коригирайте си поне изказа, щото изразните средства издават отношение, каквото повечето тук се опитвате да замажете с дълги и напоителни обяснения как не е това, което изглежда.
Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 06:19 от Дренка

# 550
  • Швейцария
Ще си посипя главата с пепел, горкият ММ. Толкова да е изтормозен милия да сподели на жена си какво има намерение да си купи. Започвам да оценявам, че съм се омъжила за възпитан мъж, то явно не е нормално. Повече няма да се оплаквам от него никога и никъде:grinning:

# 551
  • Варна
Значи какво излиза, добре, че са такива теми, както и инакомислещи, та да оцени човек какво има.

# 552
За всеки един от двойката е от полза да обсъди с партньора си големи покупки и харчове. Така си прави изводи за отношението на другия. Ако знае, че конкретният харч няма да се отрази на бюджета им кой знае колко и въпреки това другият се тръшка и не дава, щото е много скъпо (не поради нефинансови причини като страх и пр.) човек си прави съответните изводи.

# 553
  • Швейцария
Moмичета и момчета, показах моето изказване и вашите коментари на ММ  и той избухна в смях. Каза  да ви предам, да не се тревожите за него, той е напълно щастлив човек. А за думата вредител се засмя и каза, че ще си купи препарат срещу вредители, за да ме пръска с него. За определението паразит започна да се смее почти със сълзи.
PS: Аз не съм казала, че не работя, а че работя на по-малък процент от него. И двамата работим за един и същи шеф.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 09:03 от JennyBG

# 554
  • Варна
Ами тогава защо чак сега оценяваш съкровището, което имаш? Трябваше отдавна да си го проумяла.

Общи условия

Активация на акаунт