С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 291
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Ти какво разбираш под възвишени качества? Двама души се събират за да се обичат, помагат, споделят добро и лошо, включително и домакинските задължения. Не съм съгласна да съм част от кухненското оборудване или обслужващ персонал, нито майка орлица на мъжът ми. И двамата сме възрастни индивиди със задължения по деца, домакинство и т.н. Хубавото в случая е, че ММ отдавна е пораснал и няма нужда да го храня и обличам. Така ни остава време за много по-забавни неща.

# 76
Нямаш нает персонал, но се идентифицираш с оборудване и обслужващо звено, че и го заявяваш с отрицание, за всеки случай, та мисълта някак сама се насочва нататък. Към възвишените качества Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 17:40 от Дренка

# 77
Четеш като дявола евангелието. Поста ми беше отговор към шеговитият пост на Братан, но вие задълбахте в съвсем друга посока.
Това което искам да кажа, че една жена не нужно да се превърне в обслужващ персонал, това не означава, че нея я обслужват, а че мъжът и жената е хубаво да си поделят задълженията. За да се поддържа един брак се иска много повече от чистене, миене на чинии и пране. И не, не се иска кой знае каква възвишеност за да си едновременно приятелка, любовница и съпруга. Интересът на един мъж не се поддържа с миене на чинии и избиране на дрехи...

# 78
Идвам тук, че ще гръмна!
Толкоз е гъзорък, че няма накъде. Докато монтираше чисто новото столче за кола, го счупи!
Седмица го чакам да ми сложи дървените корнизи, е сложи ги накриво и изцапа навсякъде, как да се сети да махне всичко от плота първо 😢
И никога той за нищо не е виновен! Гледа умно и мига само...на пода има една разкована дъска, от седмица все ще я прави!
Ми така е то, в живота си освен сметки в заведения, други постижения като няма! Ако можех да се върна назад, на минутата го оставям!

# 79
  • София
Elizabeth_,не се ядосвай. Това няма да го промени, но ще ти донесе нерви. Гледай  философски на нещата - това научих от немалкото години, които съм прекарала на този свят.

# 80
Е, ако го обвиняваш, естествено е да гледа да се оправдае. Като си го знаеш и си го приела такъв, и казваш, че би го оставила в минало време, намираш ли смисъл да му се ядосваш?

# 81
Не зная защо очаквате от мъжете си да могат всичко и да разбират всичко, само защото са мъже. Моят веднъж прави разклонител, гръмна бушоните. 😂
Е, няма да го зарежа за едните бушони. Всеки е добър в нещо.
Пък и е известно: щом мъжът е казал, че ще поправи нещо, ще го поправи. Не е наложително жена му да му припомня на всеки 6 месеца. Joy
Това са дребни кахъри. Влагаш излишни нерви за глупости.

# 82
Да, дразня се за глупости 🙄
Много ми тежи, момичета. Някак не го намирам достатъчно мъж. Например, идва съседа да се кара и крещи, че детето вдига шум. А моят само слухти зад мене, без да се намеси. Безброй пъти се случва така, да ми прехвърля топката.

# 83
говори с него, може да смята, че ти си по-дипломатична.

# 84
А да го бие ли? Как трябва да реагира. Моят мъж говори в такива ситуации, именно защото мен бързо ми прекипява и разговор няма... 😥

# 85
Да, дразня се за глупости 🙄
Много ми тежи, момичета. Някак не го намирам достатъчно мъж. Например, идва съседа да се кара и крещи, че детето вдига шум. А моят само слухти зад мене, без да се намеси. Безброй пъти се случва така, да ми прехвърля топката.

Главната функция на мъжът е да брани семейството си!
Странно ми е някой да се държи така... Може би се дължи на ниско самочувствие или по-властни родители, които са го потискали в детството???...

# 86
  • Варна
Бях свидетел на скандал между мъж и позната жена. Мъжът и страхливо остана на заден план. След няколко подвиквания избяга. Нямаше реална опасност или риск. Непознатият се разсмя и изрази съчувствие. Естествено, че жената му би шута. Това е вид безотговорност. Ще мишкува и в кариерата и в живота.

# 87
Е, аз като се скарам с моят.... Той хич не се страхува да ми отговаря. Ама хич... Така, че може би е добре да отстъпва. Един ден май ще си търся такъв мъж....🤪

# 88
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Е, аз като се скарам с моят.... Той хич не се страхува да ми отговаря. Ама хич... Така, че може би е добре да отстъпва. Един ден май ще си търся такъв мъж....🤪
Както разбрах скандала е бил между жената и друг мъж, а нейния е избягал. Сега ще кажат че е бил страхливец, но жената щом е по-ербап от него, нека тя да се разправя.

# 89
Бях свидетел на скандал между мъж и позната жена. Мъжът и страхливо остана на заден план. След няколко подвиквания избяга. Нямаше реална опасност или риск. Непознатият се разсмя и изрази съчувствие. Естествено, че жената му би шута. Това е вид безотговорност. Ще мишкува и в кариерата и в живота.
вярно. Може да е непознат..... Е, за това моят няма грешка - ако някой "има" проблем с мен, веднага ще ме защити. И все пак  ако наистина има проблем ще ми го посочи... понякога и пред всички... Е, да защитава ме... Ама накрая да ме отсече " и ти не си права", пред другите, не насаме... За мен си е тих ужас....

Общи условия

Активация на акаунт