С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 064
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Абсуртке, не е жест някой да те КАРА да го обслужваш. Жест е когато някой сам прави нещо за другия, ама и извън здравия разум е някоя да следи в устата ближния и да скача да прави жестове да го почеше, защото го е присърбяло, защото ракията в чашата му е свършила и пр., докато тя самата се опитва да си преглътне хапката в движение, и цялото ѝ ядене да е прекъснато от такива жестове. Виждала съм такива жени, обучени така я от свекърва, я от мъжа си. Ами, не са прокопсали

# 181
Wild Wind, няма как да направя компромис за това. И майка ми и баща ми са с много високи хигиенни изисквания, така съм възпитан и така ми харесва. Нямам намерение да се съобразявам с прасета, ненаучени на елементарна хигиена.

Не мога да си представя да се върна вкъщи от работа, да стъпвам по трохи, коридора да мирише на кучешка пикня, банята да е в косми, а в кухнята да има една камара мръсни чинии, а партньорката ми да не се е къпала и прала с дни. Особено бих се издразнил ако изчистя кочината и на другия ден заваря същото. И така постоянно. Не се представям в съвместен живот с такъв човек, на мен не би ми било комфортно, особено ако парнтьорката ми не работи и няма обяснение.

# 182
Ехее, ти от трохи го обърна на кучешка пикня, косми и немити чинии... Joy

# 183
Ехее, ти от трохи го обърна на кучешка пикня, косми и немити чинии... Joy

All stars от други теми... Smile
Ама да знаеш, че трохи и има ли, и другото ще го има Wink
Човекът с лоша хигиена си е недобре възпитан и си е в повечето отношения такъв.
Не съм виждал такъв човек, който праха ще почисти, а трохите ще остави Grinning

# 184
Братане, не те виждам ако жена ти един ден захранва бебето ви по ЗВБ 😂
Иначе и аз съм малко откачена на тема хигиена и те разбирам.

# 185
Ами случва се да изцапаш. В нашата къща е всекидневно, но се чисти веднага. Ама да ти правят забележка, докато се храниш, че падат трохи...или както някой спомена, ако имаш малко дете, те доста цапат. Или поне моето Flushed Просто почиствам след него и темата за хлебарките не е нужно да се отваря...

# 186
Не скачам, а ставам, кукумицинке, както го правят и за мен, но много несправедливост
има в тоя живот, права си.
Wink

# 187
Ами случва се да изцапаш. В нашата къща е всекидневно, но се чисти веднага. Ама да ти правят забележка, докато се храниш, че падат трохи...или както някой спомена, ако имаш малко дете, те доста цапат. Или поне моето Flushed Просто почиствам след него и темата за хлебарките не е нужно да се отваря...
Не, никой не прави забележка да ръсиш трохи, стига да се изчисти после. Макар че ако някой прави камара трохи под себе си докато яде и не е дете, сериозно трябва да преразгледа етикета и маниера си на ядене....
Изобщо все работи, дето се учат в първите седем годинки Simple Smile

# 188
Аз нямам проблеми с допълването на нови порции и доливането. Първото го прави този който пръв изпразни чинията - решим ли че още сме гладни, той слага втората порция. Второто е решено с пълна кана/бутилка на масата.
Извън основните хранения дразнещ навик е да сложи на маса/ холна масичка/ бюро/ шише газирана напитка, да го изпие и остави бутилката отгоре.
А той ми се дразни пък, че взема ли да си наливам, непременно разгазирам всяко газирано😂

# 189
Братане, ти описа някаква пълна мизерничка-не се била къпала и прала с дни, аз такава жена не познавам.

# 190
Братане, ти описа някаква пълна мизерничка-не се била къпала и прала с дни, аз такава жена не познавам.
Е, аз компилирах тези неща в събирателен образ, но това не значи, че няма такива и от двата пола Simple Smile
И леки жени тук много дами отричат да познават, ама и тях ги има. Светът е цветен.

# 191
  • София
Абсуртке, не е жест някой да те КАРА да го обслужваш. Жест е когато някой сам прави нещо за другия, ама и извън здравия разум е някоя да следи в устата ближния и да скача да прави жестове да го почеше, защото го е присърбяло, защото ракията в чашата му е свършила и пр., докато тя самата се опитва да си преглътне хапката в движение, и цялото ѝ ядене да е прекъснато от такива жестове. Виждала съм такива жени, обучени така я от свекърва, я от мъжа си. Ами, не са прокопсали
Ами, нали точно това написах.
Егоизъм е както да се пазиш да си поместиш задника, за да направиш нещо за другия, нарушавайки си дзена, така и  да смяташ, че той ти е длъжен да върви подир същия този твой задник.
И Дренка въобще не говори за тези крайности.
За друго говори, но не знам защо трудно се разбира.

# 192
Абе, моля ти се. За мен е престъпно да вдигна човек, докато яде, за да ми принесе нещо, камо ли да смятам, че който и да е, е длъжен да го прави.

# 193
  • Sofia
Като тръгна да ям, съм се бетонирала за стола. Grinning Единствените същества, способни да ме вдигнат, са котаците.

# 194
Значи, на този стар патриархален модел съм се нагледала дълги години. Баба ми още принася на дядо ми, въпреки, че тя ходи трудно, а той си е добре. ММ явно също го е виждал в своето семейство и тези на близки и познати, не го е направил нарочно, по-скоро по инерция. Нишката обаче все някъде трябва да се прекъсне.Направих му забележка, въпреки, че тогава бях 23 годишно зайче, не се повтори никога повече. Ако си бях замълчала може би щеше да му стане навик, а може би не. Не знам...

Общи условия

Активация на акаунт