С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 665
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Знам, че бебета не са кукли, 
Не са ами, 2 черти са. Joy
И не си позволявай да мислиш. Тук знаят, какво мислиш, по-добре от теб. Grinning

# 616
А какво беше неговото обяснение, че го е крил 1 месец? И на мен би ми станало неприятно.
Направил си бил подарък за рождения ден, тогава си подари таблет, но просто да удари от някаква промоция си го взел. Прибрал го в един шкаф и го скрил, това и до днес ми е странното.
Питате дали си заделя настрани пари - да, преди да дойде детето, сега не вярвам да го прави, напоследък се поотпусна да харчи, не вярвам да има офшорка.

# 617

Знам, че бебета не са кукли, 
Не са ами, 2 черти са. Joy
И не си позволявай да мислиш. Тук знаят, какво мислиш, по-добре от теб. Grinning

Убедена съм, че е така - виж, че се сдобих с безплатен психопрофил, тълкуване на влиянието на липсващия ми баща и консултации по отглеждане на още непланираното ми бебе. Знаех си, че в петък ще имам късмет. Thinking
Elisabeth_, защо според Вас крие, след като не го ограничавате? Питам от искрен интерес, не го приемайте и Вие като оценка на отношенията Ви.

# 618
Не знам защо нападате Тайчо за избора й как да си гледа детето. Всеки си го знае. Темата беше за друго, а вие съвсем се отплеснахте. Не е първата, която ще се върне рано на работа. При нея е само хипотеза, но пак си е нейна работа. Време е за друг казус, че се изчерпахме по този.

# 619
Оплаквам се, че няма от какво да се оплача за да сменим темата 😂 ММ не ме е дразнил скоро.

# 620
  • София
Смяна на темата - моят любим ме дразни с това, че ми се обажда многократно всеки ден, за да "ми чуел гласа" и за да ми кажел "обичам те, липсваш ми" и т.н. Сега не знам - да го заподозря ли в изневяра и да сметна, че ми звъни така напористо, защото се чувства виновен, или да търся друго обяснение?

# 621
Смяна на темата - моят любим ме дразни с това, че ми се обажда многократно всеки ден, за да "ми чуел гласа" и за да ми кажел "обичам те, липсваш ми" и т.н. Сега не знам - да го заподозря ли в изневяра и да сметна, че ми звъни така напористо, защото се чувства виновен, или да търся друго обяснение?

Ако му контролираш финансите и имате реален брак, направо считай, че си е за подозиране

# 622
Е, може просто да му липсваш на човека. Такъв ли е бил винаги?

# 623
Заради извънредното положение повечето хора прекарваха повече време заедно вкъщи. Сега, когато мерките се отпускат, нормално е да му липсвате.

# 624
Първо реших, че е шегичка. Simple Smile
Съмненията ти какво може да е предполагат, че не си познаваш човека и не знаеш как да подхванеш неагресивно разговор.
Няма как да ти кажем какво е. Ако е необичайно за теб поведение, търси начин да установиш причината, повтарям - без натиск.

# 625
Хубу, че сте решили да гледате децата си по 2 години, но недейте убеждава тези, които са избрали да се върнат на работа, че децата и особено бебе на 2 месеца има постоянна нужда от майка си. Всеки сам решава. Вие сте решили да седите вкъщи 2 години, други решават и имат възможност да се върнат на работа, децата.... ако им се обръща адекватно внимание, не страдат, та не чертайте някакви апокалипсиси при родители, които не са седяли 2 години вкъщи

# 626
Със сигурност ти изневерява. Бягай с 200.

# 627
  • София
Дренка е права - звучи почти като шега, но има и доза истина - случва се да ме дразни, моята работа понякога е много натоварена и не мога да му отделям по няколко пъти дневно време, не че е лошо да се чуваме. Ако пък не вдигна телефона, защото имам служебен разговор в същия момент, после настоява да му върна обаждане възможно най-скоро. Винаги е бил такъв, и с годините не се променя, сигурно ще си остане до старини така. Заедно сме от много години, няма да казвам колко, да не ви уплаша. Женени сме, имаме три деца, но всеки от нас от началото си е имал свой бюджет, а за общите големи разходи отделяме заедно сумите. Не се контролираме. Имало е време, в което той е изкарвал много пари, много повече от мен, имало е време, в което аз съм изкарвала повече от него. Имало е моменти, в които сме оставали само на минимална заплата. Имало е години, в които сме имали три коли, и години, когато сме ползвали градския транспорт. Дето се казва - всичко сме преживели, и колко ли още има... Включването ми беше за разведряване и смяна на темата, че нещо много зацикли.

# 628
В аналогична ситуация, една позната каза :"А, проверява те /контролира те... къде си, какво правиш, да не кръшкаш. "Simple Smile

# 629
  • София
Бе, аз казах ли, че си смених мотора. Без да питам жена ми. Laughing
Миналата година и смених колата, пак без да питам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт