С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 677
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това е така според Вас, според мен не е. Постоя ли две години вкъщи, никой няма да ме чака, а аз не съм на щат и не мога да разчитам, че не могат да ме сменят.

И аз не съм на щат, на процент съм. Ама детето като е с 39,5 ,вкопчило се е в мен, да го метна в килера ли? Два, три дни или седмица съм назад. Другия път баща му, въртим се. Затова засега е едно.

# 601
Това е така според Вас, според мен не е. Постоя ли две години вкъщи, никой няма да ме чака, а аз не съм на щат и не мога да разчитам, че не могат да ме сменят.

И аз не съм на щат, на процент съм. Ама детето като е с 39,5 ,вкопчило се е в мен, да го метна в килера ли? Два, три дни или седмица съм назад. Другия път баща му, въртим се. Затова засега е едно.
Не се хаби. Тя си мисли, че децата са като кукли. Играеш си малко и ги прибираш в килера. Учудва ме каква велика кариера е изградила с това детинско мислене.

# 602

Ако/като му дойде времето, ще намериш някакви решение, с платена помощ или друга, но според мен е по-добре, ако можеш да извършваш по-голямата част от работата си вкъщи. Моето бебе на 2 месеца основно спеше и ядеше, вярно че по 2 часа ядеше през 3 часа, но сега на година и 2 месеца ми се струва, че за нея би било по-мъчително да ме няма, отколкото тогава. Сега постоянно ме търси и реве, ако реши, че отивам някъде без нея. Онзи ден валеше и излязохме след дъжда на разходка, отидох да занеса с количката на едно бабе чантите, че ѝ беше трудно да ги носи. Оставих количката до вратата и само влязох в двора, за да не ги пляскам чантите на мокрото, и тя откачи от рев.

# 603
  • Варна
Имахме интересна учителка. Мъжът и и давал цялата си заплата. Идваше да и се моли за пари за цигари. Тя гордо споделяше семейните си тайни. Беше лабилна и избухваше често, а мъжа и изневерявал системно.
Ако изберете правилния партньор, ще си спестите редица скандали и обяснения. Ако мъжа ви изхарчи крупна сума за да ви дари и зарадва, ще го критикувате ли?

# 604
Имахме интересна учителка. Мъжът и и давал цялата си заплата. Идваше да и се моли за пари за цигари. Тя гордо споделяше семейните си тайни. Беше лабилна и избухваше често, а мъжа и изневерявал системно.
Това каква връзка има с темата?

# 605
Най-вероятно е потушавал чувството си за вина, като ѝ е давал цялата си заплата. Егати примерът, не знам какво следва да докаже.

# 606
  • Варна
Жената беше хепи, че му контролира финансите. А реален брак нямаше.

# 607
Аз пък познавам мъже, които крият старателно заплатата си и изневеряват системно, а жените говорят за лично пространство и свобода.И какво доказва това? Че има мъже задници? Има да. Има и такива жени.

# 608
Кукумицинка, с една част от работата ми е възможно, другата за съжаление е свързана с много пътувания, а точно там конкуренцията е огромна. Както и да е, избрала съм си я, ще преживея обвиненията, че съм лоша майка. Чудно е, че в повечето държави, нямат толкова дълго майчинство и децата оцеляват.
Знам, че бебета не са кукли,  а "великата кариера" може да не е велика, но си е моя и не съм почивала от години заради нея. limoche, в желанието си да ме уязвите използвате интересен подход. Жалко, че не ме впечатлявате,а по-скоро разваляте иначе доброто ми мнение за Вас.

# 609
За вас май няма средно положение. Или жените са церберки и дават джобни на мъжа, или мъжа е деспот и оставя по 10 лв на масата на ден. При нас с мъжа ми няма нито една от двете ситуации. Всичко ни е общо, и преди съм го писала, и 5 лв. да имаме, те са на 3мата. И 100 бона-пак същото. Не си представям мъжът ми да се прибере и да ми каже ей, я погледни в гаража ко си купих, без преди това да сме го коментирали. Това за мен не е семейство.

# 610
Кукумицинка, с една част от работата ми е възможно, другата за съжаление е свързана с много пътувания, а точно там конкуренцията е огромна. Както и да е, избрала съм си я, ще преживея обвиненията, че съм лоша майка. Чудно е, че в повечето държави, нямат толкова дълго майчинство и децата оцеляват.
Знам, че бебета не са кукли,  а "великата кариера" може да не е велика, но си е моя и не съм почивала от години заради нея. limoche, в желанието си да ме уязвите използвате интересен подход. Жалко, че не ме впечатлявате,а по-скоро разваляте иначе доброто ми мнение за Вас.
Никакво желание нямам да те уязвя. Просто не обичам хора, които си правят планове за това точно как ще протече живота им без реално да са стигнали до този етап. Ти реално нямаш мъж, но обясняваш на омъжени жени как трябва да се отнасят с мъжете си. Ти реално нямаш деца, но вече знаеш как ще ги гледаш. Казвам ти просто, че когато човек си прави планове за живота, те често излизат криви. Докато не минеш през нещо не бъди толкова категорична.

# 611
Да, в повечето държави няма майчинство  от 2 години, обаче повечето в тези държави изобщо не се връщат на работа с години, домакини са.

# 612
  • Варна
Домакини са плебеите и малцинствата. Интелигентните жени се развиват, в чуждите държави.

# 613
А за тези, които се връщат има намалено работно време и детски ясли, които изглеждат много по-различно от нашите.

# 614
Да, в повечето държави няма майчинство  от 2 години, обаче повечето в тези държави изобщо не се връщат на работа с години, домакини са.
Работя с доста колеги от Гърция, Хърватия, Румъния и т.н. Не съм забелязала подобно нещо, но както казах секторът е особен. Също така, жените на колегите ми работят, а не са домакини.

Общи условия

Активация на акаунт