С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 683
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Чайчо,Чайчо... Много си наивна за възрастта си.
Интересно ми е ако му родиш дете и караш втора година майчинството, дали ще си толкова спокойна ако си купи нова кола или мотор без да ти каже? А след това трябва да издържаш и себе си и бебето с 380 лв.
Мисля, че си прекалено мнителна. Кой нормален човек ще пренебрегне семейството си заради хобито. При покупката на нещо като мотор, прехраната не седи на дневен ред.

# 586
Аз също работя в такава сфера, че не разчитам да изляза за две години в майчинство. В сектора, в който работя жените се връщат много скоро на работа - понякога в рамките на два месеца след раждане.
Разбирам, че всеки говори на база собствен опит, но моля, не проектирайте Ваши изживявания върху мен.
Колкото до това възприема ли ме като дете, би било нормално, бях на 23, когато се запознахме.
Аз такива преживявания нямам. Шанса ММ да си купи кола или мотор без да ми каже е точно 0. Вкъщи си оставя 100 процента от заплатата и никога не го е правил на въпрос.
А на теб бих казала да не си правиш сметка без кръчмаря, не знаеш какъв характер ще е детето ти, дали ще боледува често и дали няма да ти се наложи да си останеш вкъщи и повече от 2 години. Хубаво е човек да е подготвен за всички варианти.
Дидо, познавам много такива индивиди. Както  и такива, които са способни да си дадат и последната стотинка за забавления без да мислят за утрешния ден.

# 587
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз също работя в такава сфера, че не разчитам да изляза за две години в майчинство. В сектора, в който работя жените се връщат много скоро на работа - понякога в рамките на два месеца след раждане.
Разбирам, че всеки говори на база собствен опит, но моля, не проектирайте Ваши изживявания върху мен.
Колкото до това възприема ли ме като дете, би било нормално, бях на 23, когато се запознахме.

Маци, не те знам в коя сфера си, но ми звучи като научна фантастика да оставя бебе на два месеца на гледачка или баба. Да де, знам кариерата преди всичко, но все пак?

# 588
  • София
Стига де, в общи линии разглеждам нещата откъм забавната им страна, като попрочетох. Но ако някои, наистина мислят това, което пишат, трагична работа. После, кви били мъжете... Simple Smile Далеч съм от мисълта да ги защитавам. Има достатъчно задници. Simple Smile Достатъчно е отношенията да са нормални, човешки, с необходимата толерантност и уважение. Мястото на жената не е зад печката и парцала, но и чехльото не е добър вариант.

Интересно ми е ако му родиш дете и караш втора година майчинството, дали ще си толкова спокойна ако си купи нова кола или мотор без да ти каже? А след това трябва да издържаш и себе си и бебето с 380 лв.
Някой трябва да фатално тъп за да направи нещо такова, ако се очертава да няма кво да яде. Simple Smile

# 589
Аз такива преживявания нямам. Шанса ММ да си купи кола или мотор без да ми каже е точно 0. Вкъщи си оставя 100 процента от заплатата и никога не го е правил на въпрос.
Този човек ще речеш, че е под хипноза Simple Smile
Някакви решения може ли да взема самостоятелно или е като зомби? Grinning

# 590
Онзи, и ти се съмняваш, че съществуват такива мъже? Малко ли комарджии и алкохолици профукват парите си всеки месец? Други пък дърпат бързи кредити за телефони и екскурзии. Хич не се рядкост даже.
Ако това да съгласуваш важни решения с партньора ти значи да си чехльо, значи ММ е чехьо, а аз съм чехълка 😂 И се радвам, че е така.
Братане, какви решения? Да си купи мотор или кола? Не, такива решения не взима сам.
И аз не вземам сериозни решения сама.

# 591
  • София
Не, не се съмнявам. Написах го даже. Но контекста е друг мисля, както и дисекцията на отношенията на някой, позволил си да бъде откровен и да каже Точно какво мисли. Simple Smile

Забравих да кажа, че плащанията на жена ми постъпват в моите сметки. Simple Smile

# 592
Всички казваме това, което мислим. Нали за това е форум. Изказваме мнение по предоставената ни информация.

# 593
На колко месеца ще си оставя детето на бавачка/баба, как градя кариера? Чак детето ми с какъв характер ще е... Joy
Извинете, но ако утре нещо се случи с мъжете Ви, как ще живеете и ще си гледате децата? Не бавачка или баба, а ако трябва земята ще преобърна, за да съм сигурна, че сама мога да си нахраня детето.
По две години стоите вкъщи, защото има на кого да разчитате, че няма да си купи мотор. Ако нямаше на кого, щяхте или да живеете с 380 лв, или да се хванете на работа.

# 594
Нямаше да родя дете на мъж, на които не мога да разчитам. Децата ми винаги ще са на първо място за мен. Не бих лишила двумесечното си бебе от майка за нищо на света.

# 595
Това е чудесно, но в живота всичко се случва. Прекрасни мъже ги блъскат на пешеходни пътеки.
Още по-чудесно е, че имате професия, в която можете да си го позволите, но когато десет години блъскате, за да придобиете правоспособност и две години по майчинство, ще Ви я отнемат, не разсъждавате по този начин.

# 596
Ще се хванеш на работа, ама кой ще го гледа това дете? Ако нямаш свободни баби покрай тебе, гледачките са си сериозен разход. Затова ли ще го родиш-да ти го гледа някой друг? Нищо няма да ти стане да си постоиш 2 г.вкъщи, земята няма да спре да се върти и без твоята кариерност.

# 597
Това е така според Вас, според мен не е. Постоя ли две години вкъщи, никой няма да ме чака, а аз не съм на щат и не мога да разчитам, че не могат да ме сменят.

# 598
И аз познавам жени с телефони на цената на кола, а със заплата 700 лв.
Но не твърдя, че всички сте такива.

Тайчо няма смисъл, не искат да те разберат. Приели са те за мъж, даже за дърт ерген с дефицити.

# 599
И аз познавам жени с телефони на цената на кола, а със заплата 700 лв.
Но не твърдя, че всички сте такива.
А, аз не деля на мъж или жена. Даже от началото държа да се говори за партньори, без да се делят по пол.

Общи условия

Активация на акаунт