С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 653
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Ей така, един ден каза "жена, глей къФ мотор си взех“?

# 631
Ами то зависи. Собственикът на Амазон може да си смени и самолета, без пита жена си. Все си мисля, че ако е в брак придобиването и няма разделен режим на имуществото, и моторът, и колата са СИО, та може и да се наложи да се пита жената.

# 632
  • София
Бе, аз казах ли, че си смених мотора. Без да питам жена ми. Laughing
Миналата година и смених колата, пак без да питам. Grinning
Като смениш нея, пак не казвай.

# 633
  • София
Ей така, един ден каза "жена, глей къФ мотор си взех“?
В общи линии, макар и не точно с тия думи. Laughing
Бях споменал, че имам такова намерение.
Детайли трябват ли? Bowtie

Като смениш нея, пак не казвай.
Жената ли? Joy

# 634
Еми щом го споделяш във форума. Да, трябват детайли. Някак не си го представям. Вие с тази жена изобщо говорите ли си?

# 635
  • София
Да. Тихомълком действай Grinning

# 636
Онзи ,спри се вече,сменихме плочата!

# 637
  • София
Чакай, да докладвам. Simple Smile

Еми щом го споделяш във форума. Да, трябват детайли. Някак не си го представям.

Вие с тази жена изобщо говорите ли си?
Казвал съм, че имам такива мераци. Разрешение не съм искал. И съм казвал, че работя по този въпрос и рано или късно ще стане. Виждала е и снимки. В деня, се обадих по телефона, че си беше в къщи, ако не дойда по едно и също време с човека, да го посрещне. Дойде човека, взе стария, остави другия и толкоз. Такава беше уговорката. Жена ми дойде да разгледа, зарадва се и така. Дъщеря ми, два пъти повече. Simple Smile Друго?

Тц. Вързал съм я с верига за радиатора. Една кофа вода и един самун хляб и стигат за седмица. Simple Smile

# 638
  • Варна
Жена ти е проявила емпатия. За някои това е нова вселена.

# 639
Направо си представям как жена му му взима мотора при дележ. След като му е свалила и гащите от гъза.
Истината е в брака. И мъката.

- Тате, какво е любовта?
- Любовта е светлината на живота.
- А какво е бракът?
- Бракът е сметката за тока.

# 640
  • Варна
Що да не му се зарадва, моторът е трепач... Ама ти нейната кола ли смени без да й кажеш или твоята? Дай тука и ТЕЗИ подробности, че да се закопаеш тотално 🤭

# 641
Аз така направих с колата и реакцията ѝ беше:
- Бах квай грозна!
И то от завист.

# 642
Чакай, да докладвам. Simple Smile

Еми щом го споделяш във форума. Да, трябват детайли. Някак не си го представям.

Вие с тази жена изобщо говорите ли си?
Казвал съм, че имам такива мераци. Разрешение не съм искал. И съм казвал, че работя по този въпрос и рано или късно ще стане. Виждала е и снимки. В деня, се обадих по телефона, че си беше в къщи, ако не дойда по едно и също време с човека, да го посрещне. Дойде човека, взе стария, остави другия и толкоз. Такава беше уговорката. Жена ми дойде да разгледа, зарадва се и така. Дъщеря ми, два пъти повече. Simple Smile Друго?

Тц. Вързал съм я с верига за радиатора. Една кофа вода и един самун хляб и стигат за седмица. Simple Smile
Ти как точно си представяше, че се обсъждат такива неща с партньора? Мъжът поглежда жена си със свенлив поглед и пита " Миличка, котенце, слънчице! ААА.... Такова.... Може ли да си сменя мотора? Моля те, моля те! "😂
Всеки си казва мераците и ако няма пречка нещата се случват както си ги описал ти.
Ако другия партньор има някакви притеснения ги споделя, обсъждат и т.н.
Примерно тази година аз реших, че ще продам един мой имот и ще направия инвестиция в нещо, за което съм мечтала много отдавна. Споделих какво мисля да правя с ММ.Отначало беше леко скептично настроен, но аз проучих нещата, сметнах и той се нави. Даже решихме, че и той ще даде нещо от себе си и проекта ще стане общ. Трябваше ли да не споделям с него плановете си, нали имота си е мой?

# 643
Навил се бил ти да си продадеш имота. Може би искаш да кажеш, че те е подкрепил, съвсем друг смисъл носи това.
Помня една тема за делене на имущество, придобито преди брака, между две сестри. Там повечето жени бяха категорични, че мъжете нямат думата. Обаче е много възможно да държат те да бъдат запитани по всякакви въпроси и покупко-продажби.
Simple Smile

# 644
  • Mediterraneo
Как ще споделяш подобни неща? Продаваш, инвестираш и го уведомяваш какво си направила. Да не се чувстваш под чехъл.

Общи условия

Активация на акаунт