Мартенчета 2020

• 23 995
  • 786
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички мами за споделянето относно опита с първата ваксина. Не съм чувала за Туя, но прегледах във Фрамар и изглежда полезна. Дано успеете да я намерите (както и аз). Ние сме на първа ваксина на 28-ми май, тогава моето момче ще е на 2 месеца и 8 дни.

# 166
  • На края на вселената!
Туя е хомеопатично лекарство.  Със сигурност ще има в аптеката на ул. Чаталджа 13, софия

# 167
Туя е хомеопатично лекарство.  Със сигурност ще има в аптеката на ул. Чаталджа 13, софия
ние сме в Пловдив
намерихме на няколко места и всички със срок на годност до края на месеца, а ЛЛ каза, че ще ни трябва след всяка ваксина ...
вие правихте ли ваксината срещу ротавирус?

# 168
  • На края на вселената!
ние сме в Пловдив
намерихме на няколко места и всички със срок на годност до края на месеца, а ЛЛ каза, че ще ни трябва след всяка ваксина ...
Хомеопатичното няма срок на годност. Правихме я срещу ротавирус. Имаше разстройство 1 ден и киселееше

# 169
Ние сме на 21 май за 1ва ваксина. Боян ще е на точно 2м. Simple Smile
Напоследък не иска да спи през деня.. Голям зор е! Дремне за 15мин и се буди, започва едно нервничене и рев. Като ни тръгне така деня от 9ч, че чак до 21ч вечерта :/ След вечерната баня винаги спи. В чудо се виждам вече. Не знам какъв му е проблема, но не са колики.Дайте някакви съвети, че не знам до кога ще изкарам така.

# 170
  • София
Потърси консултант по сън, има онлайн. По принцип периодът на бодърстване е около час и половина. След това сън. И така се редуват. Ако се просрочи, бебето много се изнервя и трудно заспива.

# 171
  • Варна
Здравейте, ние ротавирусна ваксина не сме правили, смятам и другите да не ги правя особено след като гледах документалната поредица истината за ваксините. Кривенето може да е от никнене на зъби, имало случаи излизат на 3-4 месеца и имам съмнения че ние ще сме от бързаците.
Освен късата юздичка всичко друго ни е добре. На 2 месеца при педиатърката измерихме мерки 5500 гр. и 58 см. Simple Smile

# 172
Вчера правихме ваксините, давахме по 10 гранулки Туя на предния ден и на същия ден на ваксината. Пише че срока на годност е до 2024 год. Всичко мина добре, не е вдигала температура, само я боляха крачетата където беше дупчена и беше превъзбудена, трудно заспа  в 23:00 обикновенно заспива към 21и30 - 22:00. Ротавирусната я дадохме също вчера. Бебе вече е на 2 месеца и 4 дни 5.700кг 57.5 см, само на кърма е 2200 е качила за 2 месеца Simple Smile

# 173
Ние сме на 21 май за 1ва ваксина. Боян ще е на точно 2м. Simple Smile
Напоследък не иска да спи през деня.. Голям зор е! Дремне за 15мин и се буди, започва едно нервничене и рев. Като ни тръгне така деня от 9ч, че чак до 21ч вечерта :/ След вечерната баня винаги спи. В чудо се виждам вече. Не знам какъв му е проблема, но не са колики.Дайте някакви съвети, че не знам до кога ще изкарам така.

И при нас е голяма борба със спането през деня. Особено ако го сложа на шезлонга или гнездо до мен в хола, се събужда след 5 минути. Пробвах чувалче тип SwaddleMe и като го сложа в леглото му в студена стая, някои дни спи около час, което е направо чудо.

# 174
И аз имам голям проблем със съня. Някой попадал ли е на консултант по съня, да е безплатен. Нещо на принципа на консултантите по кърменето. Може ли линк за туята, за какво точно се ползва

# 175
# 176
  • София
И нас вчера ни претеглиха, 6,500 кг и док каза, че е много. Ами бебчо се роди 4,300 кг, не мога да очаквам, че ще седи 2 месеца 5 кила.
Но не е налагал рестрикции на храненето.

# 177
ние сме в Пловдив
Хомеопатичното няма срок на годност.
Скрит текст:

# 178
Много интересно как изобщо може да бъдат наложени рестрикции на храненето на 2-месечно бебе. Моето понякога яде съвсем малко, друг път повече. Не мисля, че мога да го накарам да яде по определен начин.
Относно заспиването, аз използвам т.нар. бял шум и му действа безотказно.

# 179
И Йоан напоследък бодърства и ние сме на 21.05 на ваксина, ротавирусната я направиха вече. Опитах да спра лефакс целия ден беше добре вечерта като го хвана една криза в 3 посреднощ (разбрах че коликите не са минали). Взе да пълни рядко памперса Sad през два дни, само на адаптирано мляко е. Последните два дни не яде много. Мисля че е някакъв скок в растежа понеже вчера каза Баба и мам това е нещо ново за него 🙈Иначе Агу го казва от един месец то до сега беше само Агу и някакви звуци.

Общи условия

Активация на акаунт