Мартенчета 2020

• 24 857
  • 786
  •   1
Отговори
# 420
о ние нямаме хах, от Пловдив сме си ... и аз завиждам на тези, които имат ... родителите на приятеля ми имат апартамент в Лозенец и имахме разрешение да го ползваме ...
мен ме е страх да го потопя повече, само ходилата потопих ...
днес към 18и30 го разходих по плажа и пак му потопих крачетата, тоци път беше без писък

# 421
днес дадох и прясно изцеден сок от морков, имаше реакция, не като при ябълката хах не искаше отначало, но като опита няколко капчици и го изпи много бързо ...
момичета, вие как обличате бебоците за сън вечер?

# 422
Elle.n, радвам се за вас, нямам търпение да видя реакцията на моето момченце, когато вкуси за пръв път различна от мляко храна.
При мен - както ви споменах - частната акушерка каза да започнем захранване при навършване на 4 месеца. Само че вчера бяхме на ваксина при педиатъра и го попитах и той ми каза при навършване на 5-ти месец. Така че...ще трябва да се съобразя все пак с дипломирания лекар, а не с акушерката..Flowers Four Leaf Clover

# 423
Момичета, имам питанка- за тези от вас, които са сложили ротавирусна ваксина Ротарикс- кога сложихте първата и колко време след това втората? Нещо ми подсказва, че при нас нещата малко се оплитат с тези ваксини....

Аз слагам беба да спинка по боди с къс ръкав, обаче със сигурност по някое време и става много топло. Въпреки това е с боди, защото спи отвивита и ме е страх кръстчето и да е голо.
За тези от вас, които кърмят- забелязвате ли спад в апетита на бебетата? Моята яде символично, надявам се заради жегите.

# 424
При нас ваксините лееекичко закъсняха заради карантината. Първата ротавирусна я сложихме на 2 1/2 месец, втората точно 1 м по-късно. Педиатърът каза, че трябва да е минал 1 м между двата приема.
Нашия юнак спи с пижамка с къс ръкав, но е в чувалче.

# 425
Ротата на 2 навършени и на 3.Днес записах час за идната седмица, мисля че следва една ваксина след двойната
Бебо ми е подсечен на гушката много лошо и спи втори ден голичък, завит с чаршаф само.Иначе по потник или с тениска го слагам

# 426
  • София
Бебо спи по боди с къс ръкав + чаршафче. На открехнат прозорец. Призори добавям тъничко одеалце.
Но тези памперси определено спарват. Сега му взех памперс-гащи, чудех се дали да не го пробвам с тениска, вместо с боди. Но не са ми удобни тези гащи. Може би като порасне.

# 427
а само по боди ли? без панталонче?
моят юнак много рита и се отвива и го слагам с дълго панталонче, бодито е с къс ръкав, но не от най-тънките ...

# 428
Боян спи по боди и го завивам с тензухена двупластова пелена. Спим на открехнат прозорец, но жегата е нетърпима. Тази нощ се събудих от задух и термометъра в стаята показваше 29,8 градуса.. Детето беше потно.
И аз забелязвам, че от 3 дена няма много апетит. Хапва по 120-140мл и пие мнооого вода. Вчера изпи над 200мл вода горкото. То и ние нямаме апетит в тая жега. :/ През деня пускам климатика на 25-26 градуса страх ме е да не го простудя.
От седмица се обръща сам на една страна и по коремче. Simple Smile

# 429
Преценете си, увас каква е температурата, разхлаждате ли или е естествена, как спите вие - бебето чувства като вас температурата.
Вкъщи не пускаме климатик, на отворени прозорци виреем цяло лято денонощно, аз спя по бельо и ми е екстра.Затова и децата така ги слагам нощем.
Ако пусках климатика щях да ги обличам повече със сигурност.

# 430
Дам, претоплянето е голям проблем. Моята госпожица става нетърпима ако и е горещо. Спомням си в началото, когато тъкмо започна да се стопля, как го измъчих милото с боди и ританки цял предиобед, докато се усетя, че и е топло. Оттогава знам- както съм облечена аз, така и тя Wink когато и стане съвсем топло мокря сгъвките зад коленцата и се успокоява. Климатици не ползваме, няма и да ползваме. Спалнята ни е южна и при нас става адска жега, ако не се развиваше моментално щом я завия може би щях да я оставя само по едно свръх тънко потниче. Гола и е най- хубаво Simple Smile
И тя започна да се обръща на всичко страни, вкл да се върти и около оста си Grinning вчера я хванах умишлено да улавя и задържа дрънкалката над леглото и. Растат, сега се радваме, някой ден ще искаме пак да са бебоци Heart

# 431
Вкъщи през деня е приятно на отворени прозорци, но след 17ч напича и става Ад, тогава си позволявам да пусна климатик, за да се нормализира температурата.

# 432
Момичета моя мъник е на 3 месеца и 6 дена. Абе хич не яде като хората... Бяхме на 120мл и постепенно си качи до 150 последните две хранения преди сън. Обаче от скоро насам от 120 пада храната на 90 мл, понякога дори и 40-50. Друг път си качва на 120 много едно никво... И постоянно хвърлям храна направо ще се изям от ядддд. Много мразя да хвърлям храна. Ваще бебчета ккак сааа в тия жегииии

# 433
Момичета моя мъник е на 3 месеца и 6 дена. Абе хич не яде като хората... Бяхме на 120мл и постепенно си качи до 150 последните две хранения преди сън. Обаче от скоро насам от 120 пада храната на 90 мл, понякога дори и 40-50. Друг път си качва на 120 много едно никво... И постоянно хвърлям храна направо ще се изям от ядддд. Много мразя да хвърлям храна. Ваще бебчета ккак сааа в тия жегииии
И ние минахме през това. За една седмица качи само 70 гр и аз бях в паника. Но после си се оправи и сега много рядко не си изяжда 150 гр.

# 434
Валери много отдавна се върти около главата си, а на страни се обръща сам и стои така да играе може би от седмица. Все още не се е обръщал по корем.
В количката  (вече с летен кош, максимално пуснат, за да легне) си качва краката навсякъде, днес ги подпря от вътрешната страта на сенника, изви се като кравайче хах

Общи условия

Активация на акаунт