👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 33 371
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Кое е всичко живо в една кухня- 2, 3, 10 човека и какво аджеба пробват- подават си лъжицата ли?
Сега се сетих, че Рамзи и другите си имаха по една лъжичка за опитване и си я държаха в подгъва на ръкава на ризата. Не забелязах да я мие, просто я слагаше обратно в ръкава.
Е, не си забелязала, ама и не си била там.

п.п. работила съм в кухни.

# 196
  • София
не съм била там, но видях, че беше чаена лъжичка или кафеена, съвсем малка - вади я, опитва и пак я връща. Може и да я е измил после, може и да не е.

# 197
Ангелов май за пръв път гони някого без да се сбогува с него официално. А дали утре ще даде на всички 8 черни куртки или ще гони (Михаела надявам се) и ще даде само 7 Thinking

# 198
Този Ивайло е като дебил. Опитах се като мъж да го погледна и резултата беше 🤢.
След седмица, две ще съм го забравила, толкова незапомнящ се.
Ей, много ме е яд на Цецо, ще се провали заради тази мекушавост.
Милия Реджи, как пльосна бадемите отгоре. 😀
А ако тази Мишето вземе черна куртка, ще ми падне шефа много в очите.
Наско с големите претенции, празните приказки и насмешливия тон. 😣

# 199
Ивчо си отиде където му е мястото в кварталната кръчма  да пече кебапчета. Дано следващите да са лиглата Михаела и мрънкалото Жоро, че не се търпят вече.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 23:07 от iris 40

# 200
  • София
за България и ЧУЖБИНА
за компютри        Епизод: 26

Hell's Kitchen - С03E26
      ЗА МОБИЛНИ _____

Ивайло

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 201
  • Пловдив
Ангелов май за пръв път гони някого без да се сбогува с него официално. А дали утре ще даде на всички 8 черни куртки или ще гони (Михаела надявам се) и ще даде само 7 Thinking

Той май само в първи сезон даде осем куртки. Миналата година изгони Петко точно в деня, когато трябваше да ги даде.

# 202
  • Пловдив
Тоя Цецо е нерешителен като Никола...правилно му показа как се прави Simple Smile т.е Реджеп как заяви позиция за оставане Wink

# 203
  • Испания
Оооо, между Цветомир и Никола има вселени разстояние. Никола се забелязваше още от първите епизоди. По-свит беше в сравнение с другите, но се отличаваше. А Цветомир и да не участва в някое предаване, хич няма и да се забележи.

# 204
  • Пловдив
Да, ама е тих, скромен и нерешителен. Не може да отстоява позиция.

# 205
  • Испания
Да, ама е тих, скромен и нерешителен. Не може да отстоява позиция.

Поне за мен е различно да си тих, скромен, нерешителен /Никола/ и безцветен /Цветомир - точно обратното на името му/. 

Надявам се, че днес ще си тръгне момичето на татко. Време ѝ е отдавна.

# 206
Аз не пиша в темата, ама гледам, сега искам да кажа, понеже Недялка адски ме дразни, хаха. Та вчера шефът изгони Цецо, защото си облизвал пръстите и 2 кадъра по-късно - бум, Недялка бърка да опитва нещо по заповед на шефа с пръсти и си ги облизва и ... НИЩО от страна на шефа...нея що не я изгони?

# 207
  • Пловдив
Що...щот всичко е цирк Wink
Аз нея не я видях.

# 208
  • Другата България
Аз не пиша в темата, ама гледам, сега искам да кажа, понеже Недялка адски ме дразни, хаха. Та вчера шефът изгони Цецо, защото си облизвал пръстите и 2 кадъра по-късно - бум, Недялка бърка да опитва нещо по заповед на шефа с пръсти и си ги облизва и ... НИЩО от страна на шефа...нея що не я изгони?
Мдаааа, двоен стандарт. Изненадана ли си? То така е навсякъде. Когато трябва да оплюем някой за нещо, защото "някой" не ни харесва персонално, езикът ни е като на ром /ка/ от махалата. Е да, ама това не пречи в същото време да се възмущаваме от други, които използват същия този език пък за хора, които ние харесваме. Нищо ново под слънцето. Просто снощи беше ред на Цецо-да бъде овикан и изгонен за нещо, и понеже няма за какво друго, ето ти причина. Какво като Недялка го прави същото, снощи беше пък нейния "звезден миг", нямаше как хем да е супердупер ръководител, хем пък да е мърляч. И нейния ред ще дойде, няма да се забави. Това с облизването и аз го видях. Ама той и Ангелов им дава да бъркат и да облизват.
Забавно ШОУ, не може да се отрече.
Самият факт, че Ангелов не номинира Цецо снощи ме навежда на мисълта, че довчера Михаела ще си тръгне. Или трети, но няма да е Реджи. Реджи ще е на финал, вече и аз го мисля. Дано Гошко да е изгонения, аз не мога да преценя всъщност кой ме дразни повече от тримата - Недялка, Михаела или Георги. Май и тримата едновременно, ама няма как да си тръгнат в пакет....

# 209
И аз не мисля, че ще изгони Реджеп, даже според мен е най-вероятно той да спечели играта.
Предните сезони някак не ми правеше впечатление , че има сценарий, в тоя сезон е много явно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт