👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Външният вид трудно ще издигне пълен некадърник, да не се заблуждаваме, но определено може да е голям плюс/ съответно минус!
За Галя не можем да коментираме, може да е болестно състояние, Недялка не е грозна, просто се държи грозно....!

# 601
Разбира се, не се заблуждаваме. Ставаше въпрос, че е фактор и това просто не може да се отрича с "външния вид няма значение".

# 602
E, какво толкова им е на външния вид? Има толкова много пълни хора, които са успяли в това, което правят.
На Недялка също нищо и няма, съвсем нормално си изглежда жената.

# 603
Има да, но според проучванията такива хора създават впечатление за тромавост, липса на воля, слаб характер, не добро здравословно състояние....! При равни други условия в един конкурс/ интервю печели по добрата визия....това не го казвам аз, чела съм по статии Разбира се това не е справедливо, но, факт!

# 604
Много е субективно. Галя според мен не е отблъскваща, даже напротив, има много миловидна физиономия, което поражда някакви симпатии към нея. Ясно се вижда, че е любимка на Ангелов и дори си мисля, че той самият леко я побутва, а най-вероятно ще я наеме и на работа след това. Така че външният и вид в този случай, по-скоро и е в плюс.

# 605
  • София
Може и да я наеме, тя достатъчно изплашено го гледа в очите. Обаче веднъж учител - цял живот учител. За да стане някой учител трябва да има вътрешно усещане за власт. Ние на шега казваме, че учителите не търпят друго мнение и донякъде е вярно.

# 606
В някои обяви за работа дори изрично е упоменато:
" Кандидатите да са с приятна външност"
Всеки нормален човек би се определил като с приятна външност.
Едва ли Недялка си мисли на мен са ми оцъклени сините очи, Галя, предполагам се вижда и знае, че е с наднормено тегло, но не познавам човек, който да иска да е дебел.  
Освен сумистите.
Та това с приятната визия е относително.
Имах състудентка много, много грозна. В една група бяхме и в първи курс като я видях и аз се възмутих мислено.
Но Господ дава едно, взема друго..
В момента е изпълнителен директор на голяма  наша банка.
Вярно, че ако излизаме заедно на мен ако ми трябват 20 мин, ная не час и половина. Да се нагласи.
Тя самата се вижда в огледалото. И несъвършенствата ги превърна в атракция.
Никога, никога не съм я виждала без грим, с обелен лак или поникнал гел лак - също.
От нея съм научила много неща.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 13:54 от Билян@

# 607
Галя не е грозна, не обръщам и внимание на това, че е по- пълна. Други са й проблемите на Галя. За мен изглежда адски нечистоплътна. Честно казано, би ме било гнус да ям храна, приготвена от нея. Вчера особено като я видях с тая блуза и цялостната й визия, ми прилоша. Баба ми спи с подобни пижами. То нито прическа някаква, нито грим лек. Абсурдно е, че е на 27-8..

# 608
На Галя проблемът и е характерът. Миналата година не помня някой да е казал за Варта, че е дебела, че е отблъкваща и т.н. Просто Галя с поведението си, явно е отблъснала доста хора.

# 609
  • София
А на те ли е гнус от всички останали, които готвеха и си облизваха пръстите и пак в чинията да опитат?

# 610
По принцип в ресторанти не ходя по същата причина.

# 611
  • София
По принцип по-дебелите хора се смятат за по-нечистоплътни, което, разбира се, изобщо не важи за всеки. Но обикновено заради теглото си, се потят обилно, което вече е отблъскващо. А готвач, който да ми се поти над яденето - не, мерси. За съжаление няма как да знам в кое заведение какъв е готвачът, но на 2-3 пъти съм попадала на описаното по-горе и директно съм "чао".

Галя досега не ми е направла такова впечатление. Ама аз и толкова гледам.

# 612
  • София
Аз бих се учудила, ако някой не се поти обилно в професионална кухня. Толкова много тенджери наведнъж врат, бърза се, готвенето е много физически активна работа, в кухните е горещо. не виждаш ли, че дори в маломерната кухня на студиото пот се лее от челата им. Тези кърпи, които имат към униформата не са за красота, а за попиване на пот.

# 613
  • София
Е аз давам примери, в които съм виждала как готвачът или не усеща, че има пот, или си дава още време. И потта пада където не трябва. И да, имам примери, които не се потят в кухня, или поне не по главата.

# 614
Не е толкова пълнотата, макар че и това е. Галя не полага никаква грижа за себе си. Като се започне от теглото, косата, прическата, външен вид, всичко. Запуснала се от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт