👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 865
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Относно Галя знам, че не е хубаво да съдим по външния вид, но тя и вътрешно не е хубав човек непрекъснато се подмазва на Ангелов а мен и много други хора това ни изнервя както и постоянното и толериране. В предишната ми работа имах подобна колежка непрекъснато се подмазваше на шефката, гледаше да ни очерни и създавааше интриги.

# 706
  • Испания
С продуцент Тупарев как няма да се превърне в ББ!

# 707
Галя ми е събирателен образ от Нина и Гичка.
Но всяка от тях двете /по своему/ можеше да готви.
Изключително грозни сцени, слаб сезон, некадърни участници/или пък подбор на такива/.

# 708
Мики, най-интересното е, че всичко, което описа, че не харесваш в Недялка, всъщност са качества на Реджеп, а малко след това обясняваш той колко ти е симпатичен. Точно той мисли, че е най-добрия и е с огромно самочувствие, на няколко пъти се видя как опитва нарочно да съботира, изобщо не може да работи в екип, абсолютен индивидуалист е.
Забелязвам, че доста жени са се поддали на чара му и някак си не могат да са безпристрастни.

Не съм забелязала Реджеп да е вулгарен и всяка втора дума да му е шибания сос или нещо си друго там шибано.
Не обижда както го прави Недялка. Не е създал усещането в мен,че гледам Биг брадър. Не е идеален ,но от всички смятам, че той е най-добрия. Може да работи в екип,но не иска. Ето с Наско в последния епизод бяха супер тандем.
Може и да имат нещо общо с Недялка, но при него не се набива на очи, не дразни и не използва вулгарни думи.

# 709
Честно казано не ми е направило впечатление постоянно да повтаря "шибано", може и така да е, но дори и да е, не мисля, че е кой знае колко определящо. Доста от другите участници си позволиха обидни квалификации, не просто към сосовете и тиганите, а към "колегите" си, така че...
Аз не работя в тази сфера, но така гледайки ги отстрани, по-скоро бих работила с Недялка, отколкото с Реджеп, абсолютно безпристрастно го казвам, тъй като вие, познавайки единия, все пак имате доза лично чувство.

# 710
С такава като Недялка не бих работила, имам подобна колежка, вечно крива и завистлива...ужас е...

# 711
За Недялка не мога да повярвам, че е на 42 години. Струва ми се поне на 50 години, с това вечно мрънкане и постоянно някой и е крив.
Аз прочетох, че Атанас печели формата, ама на жълти вестници не мога много да вярвам.

# 712
  • Пловдив
Ако ще говорим кой как изглежда и на колко години е, то и Галя изглежда поне 10 години по-голяма, а е на 28.

# 713
  • София
Ако  е вярно, че е имала проблем с алкохора, по-скоро е нормално да й се отрази така на лицето.

# 714
  • Другата България
Гадно, злобно, лицемерно и много подмолно човече е Недялка. И най-вече, "малко". Ниска, дребна душица.
От това, което излъчва, което виждаме, което ни се подава като картина с нейно присъствие аз поне друго не мога да забележа. Направих аналог с Георги, който беше вечния мрънкач, и който всеки, вкл. и Ангелов съжаляваше, защото е израсъл в дом, имал е тежък живот и т.н. Но Гошо няма нищо, ама нищо общо с Недялка. Именно този труден живот го е превърнал в добър човек, защото за мен Георги беше добро момче, изключвам останалото. Ама Недялка.....какъвто и труден живот да е имала, от когото и да е изоставена /не знам подробности, но знам, че всяка крушка си има опашка/, каквото и да ѝ се е случило....то я е превърнало в това, което е - грозна и външно, и вътрешно жена. Вечно намусена, намръщена, с присвити устни и очички, съскаща, критикуваща, обиждаща, в стремежа си на всяка цена да изпъкне пред останалите готова на всичко, дори и да излъже и размаже кое където и както може. На този фон изобщо не ме интересува дали може да готви, това за мен не е читав човек и сравнение с Галя дори не е нормално. Какво общо има външния вид на Галя? Недялка като е с прическа постоянно, слаба и елегантна, това прави ли я по-добър човек? Някъде мернах сравнение на Галя с Нина..., нищо общо, по-скоро на мен Недялка ми е като Нина, само дето се чудя коя от двете ми е повече .
Дори си мисля, че тази седмица нямаше изгонен защото просто нямаше как това да е Недялка. Не бих се обзаложила, но си мисля, че следващия четвъртък именно тя ще поеме пътя към дома. Не само защото не мога да ѝ гледам повече физиономията, а защото го заслужава.

# 715
Абе то и Реджеп не е мечтаният колега, да ти върти подли номерца...
Иначе за Недялка съм съгласна с вас.

# 716
  • Испания
Не мисля, че между поведението на участници в телевизионен формат и поведението им в реалния живот, има знак за равенство.

# 717
  • Другата България
Абе то и Реджеп не е мечтаният колега, да ти върти подли номерца...
Иначе за Недялка съм съгласна с вас.
Аз точно заради това съм за Цецо.
Но знам, че няма да спечели.

# 718
И все пак, ако ще си ходят - нека е по ред на умения, то ясно, че всички са непоносими този сезон.
Моля ви? - Да навие кифла от готово бутер тесто и отстрани сладко от череши ли беше или малини...сигурно прясно размразени и заварени със захар (може и от бурканче, то кой ти гледа в това "състезание"Wink). Галя не възхвала, а вратата от външната страна трябваше да види.
Шоу.

# 719
  • Другата България
Така де, но досега по ред на умения ли си ходиха?
За мен, ако е така, Галя отдавна трябваше да е навън, а Гери вътре. Поли също се справяше по-добре от нея.
Но е обратното.
Така че защо не и Недялка да си тръгне преди Галя? Ангелов не спира да повтаря, че Галя е човекът, който най-много е израснал в предаването, може все пак да я остави последна от жените.

Общи условия

Активация на акаунт