👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 942
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Ми аз да бях, Ивайло с шутове щеше да си ходи! Да, Соня няма място въобще в тоя формат, обаче Ивайло е отвратително човече.

# 76
Аз се изненадах, очаквах че ще е Ивайло. Но беше крайно време за Соня и тя си го заслужи.

# 77
  • София-Младост
Двама трябваше да си тръгнат.
А в другия епизод ще става нещо...

# 78
  • Велико Търново
Ох, "пърхащи мигли" си тръгна най-сетне!...

Като тръгнаха към общежитието видяхте ли Михаела как беше прегърнала Галя? Или ми се е привидяло?

# 79
  • Испания
Ох, "пърхащи мигли" си тръгна най-сетне!...

Като тръгнаха към общежитието видяхте ли Михаела как беше прегърнала Галя? Или ми се е привидяло?

Така беше.

# 80
  • Велико Търново
Хахха... Леле, леле, първи дружки!

# 81
Най сетне и Соня е чао.
Тя няма място за черните престилки.

# 82
Ихааа, изгониха я тая "мелодия от флейта", имах аз някакви подозрения, че ще е трети, но не бях сигурна! Ивайло готви по добре от Соня и по се напъва да остане, така, че усилията му се възнаградиха.....Сончето си беше като на модно ревю горката! При колко човека слагаха черните куртки...?

# 83
Не видях много, само слушах, че имах работа, но това беше най-лесното изгонване на участник. Соня беше трагична тази седмица.

# 84
  • Велико Търново
При колко човека слагаха черните куртки...?
При осем. Още един трябва да си тръгне и стават "черни нинджи" Satisfied
За този сезон осем са много, обаче. Не знам дали и половината ги заслужават тези черни куртки, ама 'айде, от мен да мине, четирима може и да се съберат.

# 85
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА
   За компютри

Епизод: 24
            Hell's Kitchen - С03E24  (16.04.2020)

за мобилни
_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 00:58 от Mari_Mar

# 86
Защо не изхвърча Ивайло? Толкова злоба....

# 87
  • София
сякаш понякога нарочно ги дънят - решават, че някой вече е за гонене и винаги намират как да го прецакат, а друг колкото и да се издъни, му се разминава. Този, не му знам името, дето тази вечер пука балоните, е арогантен, паникьоса се в кухнята, реши да прави напук, много го беше страх да не го изгонят. А понякога е по-добе да помогнеш на враговете си, вместо да се излагаш. Галя и тя се паникьоса.
Като гледам, тези не са по-различни от всички, които се оказват в позиция да водят - стават истерични, злобни, отмъстителни, като подплашени зайци са.

# 88
  • Пловдив
Надявам се, че другата седмица ще си тръгне Ивайло - не смятам, че заслужава да вземе черна куртка. Сещам се, че миналата година Петко докара до този етап на състезанието и си тръгна точно в деня, в който взеха куртките.

# 89
  • Испания
Скрит текст:
сякаш понякога нарочно ги дънят - решават, че някой вече е за гонене и винаги намират как да го прецакат, а друг колкото и да се издъни, му се разминава. Този, не му знам името, дето тази вечер пука балоните, е арогантен, паникьоса се в кухнята, реши да прави напук, много го беше страх да не го изгонят. А понякога е по-добе да помогнеш на враговете си, вместо да се излагаш. Галя и тя се паникьоса.
Като гледам, тези не са по-различни от всички, които се оказват в позиция да водят - стават истерични, злобни, отмъстителни, като подплашени зайци са.

И започват неистово да се пънат да имитират Ангелов.

Общи условия

Активация на акаунт