👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Това им се показва като формула на успеха.

# 91
  • София-Младост
Едно не разбирам, виждам, че са им раздали папки с рецептите...защо не седнат и не ги научат?! В общежитието имат и кухня, предполагам могат да се пробват да ги приготвят даже...
На моменти голямо налучкване какво има в една салата.

# 92
  • Испания
Ако научат рецептите и правят всичко добре, Ангелов за какво ще вика?

# 93
  • Другата България
Това им се показва като формула на успеха.
Не мисля така.
Всички са наясно, че това е сценарий, очеизвадно е, че четат и им диктуват какво да говорят пред камера, просто този сезон яко преиграват. В реала Ангелов изобщо не е такъв, никога никъде никой не е твърдял, /дори и той самия/, че "формулата на успеха" е да крещиш, да си злобен, истеричен, цербер или каквото там още се каза. И тук, и в нета още от Мастършеф се пише нонстоп за Виктор Ангелов, хора, които го познават, хора, които работят и са работили за него - всички казват, че е "душичка" и няма нищо общо с това, което виждаме по ТВ. Затова аз само се забавлявам с него, защото много му се получава - и като постоянни лафчета, реплики, скечове, мимики, жестове - типично шоу.
Най-накрая Соня си тръгна, отдавна трябваше всъщност това да стане. Абсолютно безполезна, напълно неадекватна. Но аз все пак риторично да питам - Мишето какво търси още в предаването? Някой снощи да я видя, да я чу, да излъчиха някаква дейност от нейна страна освен ...нищо всъщност, аз наистина не се сещам за нещо, свързано с нея, освен...нищо! Галя буквално ме уплаши, тази жена в тъмното ако така се изпречи срещу мен в поза "делва" и нададе такъв боен вик и крясък, съпроводен с физиономията на хитлеристки фелдфебел, аз буквално ще съм за реанимация! Тази жена е страшна, не ме вълнува възраст, ама визия и поведение...
Мъжката част...Ивайло трябва да е следващия, след Мишето обаче. Той поне прави смешки, и има отвреме навреме някакви готварски проблясъци. Мишето освен да гледа в чуждите чинии и да се чуди какво да изкопира и "препише", при това неумело и некачествено, за друго не става.
Не мога да определя още Реджеп като характер. Всъщност не се и опитвам, но ми идва малко нечистоплътен. Когато задачата е индивидуална, той е с блестяща чиния. Когато се играе отборно, все едно е друг човек, пардон, готвач. Не знам дали случайно или умишлено го дават все него да стои вкаменен, имитиращ дейност и гледайки със задоволство когато шефа мъмри някой негов съотборник, ама погледът му в такива моменти ме кара да не го харесвам. И според мен няма шанс за победа.
И продължавам да съм за Цецо, просто щото няма за кой друг. И за Гергана от жените.

# 94
  • София
не ме интересува дали е душичка - аз го виждам да крещи. Като е готов да си даде ... под наем за сценарий, това ще запомня от него.

# 95
  • Варна
Здравейте,
Включвам се в темата - по-добре късно, отколкото никога 😅 Вчерашният епизод беше... един път! Не съм се смяла така от доста време 🤣

# 96
  • Другата България
не ме интересува дали е душичка - аз го виждам да крещи. Като е готов да си даде ... под наем за сценарий, това ще запомня от него.
Е, аз понеже знам, че е "душичка", та затова ти го казвам. Крещенето е за пред камерите само, и заради сценария, то нали знаеш, че понякога целта оправдава средствата, та и в неговия случай така. Погледни го откъм веселата страна, защо да помниш крещенето, като може да запомниш неизчерпаемите реплики, дуплики, смешки, скечове, лафчета и всичко друго, казано и направено по смешен начин? Хич не се вживявам в крясъците, ти да не мислиш, че и Галя и Ивайло в действителност така крещят? Така им е написано, така правят, предполагам няма да ги запомниш с това? Аз поне няма, въпреки че Галя си ме стресна малко снощи....Joy

# 97
  • София
А защо крещи, ако си държи на реномето? аз не бих се съгласила да крещя по хората, ако всъщност не съм такава. И дълбоко се съмнявам да не е никак такъв, а само да го играе, то човек си ги носи тези неща. Ако не му идва вътрешно да хвърля чинии, той няма и по сценарий да го направи така убедително.

# 98
  • Другата България
А защо крещи, ако си държи на реномето? аз не бих се съгласила да крещя по хората, ако всъщност не съм такава. И дълбоко се съмнявам да не е никак такъв, а само да го играе, то човек си ги носи тези неща. Ако не му идва вътрешно да хвърля чинии, той няма и по сценарий да го направи така убедително.
Joy Стига де, ти наистина ли вярваш на всичко, което видиш? Та ти така и на сериалите ще повярваш, то това е като сериал - със сценарий, режисьор, продуцент /и то не кой да е/, Ангелов просто е в главната роля. Ти не би, ама аз бих например, за пари и реклама бих, при положение, че има хора, които ме познават реално и знаят каква съм изобщо не ме интересува какво ще си помисли аудиторията. А и тя също е запозната, или поне част от нея, в Мастършеф гледала ли си го Ангелов? На Рамзи предаванията гледала ли си?

# 99
  • София
на мен ми е ясно, че има сценарий, но някак ми е трудно да повярвам, че готвачите са чак толкова добри актьори, во главе с Ангелов.
Да, на Рамзи доста съм гледала, той преди време направи и едно друго, по някакви малки хотели ходеше. Остаря и вече не крещи, дори всякак се опитва да се раздели с имиджа си от кухнята.

# 100
  • Другата България
За готвачите не знам, всъщност за кои готвачи? Аз там готвачи не виждам.....
Но понеже за Ангелов и много съм чела, и лично съм го виждала, а и доста съм го гледала, смея да твърдя, че това, което виждаме е роля. При това доста добре изиграна. За това му се плаща, както на много други участници в подобни формати. Това трябва да "види" зрителя, това вижда, и самия факт, че ето на, ти вярваш, че е такъв доказва, че всъщност си играе ролята перфектно и парите му са заслужени.

# 101
Аз пък казвам, че не е роля. Ангелов е особняк, чешит и доста авторитарен и в личния си живот. Хич не му е роля, просто му е дадена трибуна да си се представя съвсем като себе си и по телевизията, а незнайно защо у вас остава впечатлението, че е един отличен актьор, който играе роля. Ми то готвачите от тоя формат да се цанят за актьори, ще са по-успешни! Ако ви повярвам, че са актьори, по-добри са от всички у нас, учили за такива и вадещи си хляба с актьорство.

# 102
  • Другата България
Е как "незнайно защо"? Защото сме различни хора и всеки има различно мнение по въпроса. Което е съвсем нормално. Не може всички да мислим еднакво.

# 103
  • София
Тая работа с чистата актьорска игра не я вярвам. А ако е готов да се преиначи толкова, за едните пари и слава, то съвсем започвам да поставям под въпрос личностните му качества. 

# 104
  • Другата България
Е, че аз да не би да го пиша, за да вярваш?
Пиша си мнението, ти не вярваш, аз пък не вярвам на друго и така.
Хора всякакви, мнения също.
Много хора за пари и слава се "преиначават", и награди за това получават, ама това вече е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт