👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София-Младост
Недялка в коментарите пред камера, сякаш току що са я вдигнали от дълбок сън, странно говори.

# 451
  • София
И на Ангелов му личи, че рецитира текста.

# 452
Недялка в коментарите пред камера, сякаш току що са я вдигнали от дълбок сън, странно говори.
Вечно има вид на дрогирана или подпийнала!

Ами да, време беше Гошо да си ходи. Изнерви ме с тия омлети две дни поред.

# 453
Крайно време беше! От останалите никой не ме дразни толкова,въпреки че от първия ден съм за Реджеп.

# 454
Вечно има вид на дрогирана или подпийнала!
Тя не си ли призна, че няколко години е имала такива проблеми? Алкохолизма оставя видими следи.
А, Галя ми е нечистоплътна - физически и психически.

# 455
Галя заслужаваше да си ходи повече от Георги... Супер подмолна женица

# 456
Галя заслужаваше да си ходи повече от Георги... Супер подмолна женица
Абсолютно! Нарочно го правеше, супер подмолно женище! Успокоявам се, че следващата е тя! Да отива на бираскарата в Слънчака!

# 457
Всичко си върви по амарант и мандаринов сос.Smiley
Като се разделим и с Галя, остават точно играчите около които се е изградил сезона.Wink

# 458
  • София
Галя е в ролята на момичето от село. Ако бях на нейно място щеше да ми бъде обидно да чуя "остави се една учителка да те бие".  И ако това не е чиста обида, здраве му кажи!  Обаче това е традиция по нашенско, подчинените да бъдат обиждани публично.

# 459
Отвратителна тази Галя , изглежда ми и доста мърлява , все някой и виновен . Трябваше по-рано да я махне шеф Ангелов , но ами от сценарии . Топ професионални готвачи пък един омлет и едно пиле не могат да направят , само лъжат хората ......

# 460
  • София
ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ - за България и ЧУЖБИНА

компютър
     Епизод: 30        Hell's Kitchen - С03E30   30.04.2020

за МОБИЛНИ

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 461
Какво ли не прави изолацията и ИП.
Почти не гледам телевизия, кулинарни предавания пък - абсурд. Никога не бях гледала такова.
Ама видиш ли, в последно време се вихря в кухнята и се правя на млад готвач, и покрай това започнах да гледам и предаването.
Ама хора, аз съм в шок. Защо постоянно крещят и се обиждат? Нима в кухните на оборотните ресторанти, не може да се работи с уважение към другия? Супер са ми грозни такива сценки и изрази, особено от устата на Ангелов.
Тази Галя като викне и ми е като някакъв чобанин. В последните два епизода, верно че прецака Цецо. Ама и той.. сори, ще си спестя думите.
Георги 2 дни един омлет не може да изкара. Време беше да си ходи. Живота му не е лесен, разбирам, но има и по-добри от него.

Може ли Атанас да ми сготви? Smirk

# 462
Голямата готвачка Галя. Синът ми на 10 се справя по-добре от нея на стейковете. А бургерите   И са като кюфтета. Бургерът е плосък, не заоблен като кюфте.
Зърнената култура е амарант, не знам защо и шеф Ангелов му казва амаран.

# 463
  • Ню Йорк
Всички освен Реджеп ми е чудно какво правят там Hushed

# 464
Скрит текст:
Отвратителна тази Галя , изглежда ми и доста мърлява , все някой и виновен . Трябваше по-рано да я махне шеф Ангелов , но ами от сценарии . Топ професионални готвачи пък един омлет и едно пиле не могат да направят , само лъжат хората ......
Няма професионални готвачи в това предаване, а нереализирани такива, които не могат да си намерят работа. Мислиш ли, че тези които са работили по Франция, Англия и Италия, ако са ставали за нещо, са щяли да се върнат, само за да участват в ХК? В единия от сезоните имаше един, който работил за Марко Пиер. Е, ако реално е работил за него, най-вероятно е бил много позорно изхвърлен, защото едва ли ще работиш за един от ТОП готвачите в света и ще напуснеш. Дори прехваления Реджеп, който на фона на останалите наистина изглежда адекватен, съм сигурна, че навън до 10 наистина профисионални готвачи, ще изглежда нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт