Обзавеждане на дома по снимки

• 3 304
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
плота ще бъде контрастен

# 16
Само помисли добре за белите котлони. Не съм имала, но си представям, че доста биха се зацапвали, особено ако не са индукцион и лесно загарят. Нашите са черни, неиндукционни и вече забелязвам зацапване, което е много трудно да се махне, а на бели би изглеждало ужасно. Мислила ли си уредите в какъв цвят ще бъдат?

# 17
За котлоните още го мисля, даже на момента ще решавам. А уредите може би светли (бяла техника).

# 18
Здравейте, какво мислите за бяла кухня? Имате ли някакви наблюдения и мнения, понеже сега ще правим поръчкова кухня и се чудя дали да не е бяла?

# 19
Ние сме с бяла с дървесен плот и много си я харесвам. Не се цапа лесно, пдч е и лесно се чисти само с микрофибърен парцал. Помещението ни е малко и белият цвят много го отваря, така че само позитиви мога да кажа.

# 20
Много благодаря! Аз обмислям нещо като цвят бадем - леко кремаво не точно чисто бяло и с тъмен плот и гръб.

# 21
На село са с чисто бели шкафчета мат и гранитен плот. Нищо му няма на бялото.

# 22
И моята кухня е бяла .

# 23
Благодаря ви! Simple Smile  Да ви попитам още нещо - избрах горните и долните шкафове да са в цвят бадем, а за плот и гръб си харесах този тъмния цвят. Но ми казаха, че това е тъмен цвят и ще ми затъмни стаята като цяло. Вашите в какви нюанси са, да разгледам ли за по-светли? И примерно да има някакви шарки, понеже този е едноцветен и се притеснявам дали няма да стане много еднообразно. Едноцветни шкафове и плот с гръб без нищо разчупено.

# 24
Моята идея е да е бяла кухня със плот подобен на мрамор.Разбира се по-тъмен нюанс за да има контраст. Че само бяло като в болница

# 25
Моята идея е да е бяла кухня със плот подобен на мрамор.Разбира се по-тъмен нюанс за да има контраст. Че само бяло като в болница

Много добре звучи .

# 26
Благодаря, въпроса е,че едни плочки избрах за гръб бели с отенък лилаво зелено такова, обаче има и едни с едни орнаменти цветя те сега бяха доста модери и за тях се чудя

# 27
Орнаментите цветни ли са? Ако са, аз не бих взела тези плочки. Предполагам искаш гърбът да е акцент на белите шкафове, обаче имаш и други мебели в тази кухня и този акцент накрая да не стане претрупан кич.

# 28
Скрит текст:

Това ми е едната идея, другата е да са бели с отенък. То даже предимно на слънце се вижда, не не е никак натрапчив.

# 29
Този гръб е за строго монохромни кухни. Какви и кав цвят ще са ти другите мебели, освен шкафовете? Маси, столове, остров и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт