Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
-
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
-
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
-
Какви са разходите за раждане в различни болници и какви са опциите за избор на лекар?
-
Какви са опциите за фетална морфология и ехокардиография в частни клиники?

Отначало мислех,че е от бялото течение,но ми се струва,че е нещо като светло кафяво...Някоя от вас да е получвала такова нещо?
а това зацапване се получава когато се натоваря повече и тече кръв от раничката
ходя с ежедневни превръзки защото ми писна през час да пера гащи

Не искам да те плаша,но след няколко такива капчици в 5г.с.,лежах една седмица за задържане в болница,имах отлепване на плодния сак,биха ми инжекции,пих хапчета,после един месец лежах в нас.Да не ти се е получило след секс?
,но корема ми тежи от сега пък до 9-тия месец още повече 

точно на твоите седмици бях, и все мрънках, че не усещам бебо, притеснявах се дали е добре, и точно преди седмица като стана време за регулярния преглед, ден преди това, като се разбушува, като се разрита ти казвам тоя разбойник
Усетил е мъника, че на ултразвука ще го видят че ритка и спря да се крие
Та не се притеснявай, сигурна съм, че скорои натеб ще ти се случи.
От понеделник съм малко в отпуска, но част от нея ще отиде за довършителни наредби и чистене
но няма как след това ще почиваме стабилно на Черноморец.
Нямам търпение да се позахлади вече малко,а пък декември как го чакам
утре ще монтират климатик в кухнята, ще видим как работи ако става ще сложим и в спалнята че буквално се топим с мъжа ми
беше 50/110
За друго проверено квартално заведение не се сещам