Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 811
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета  Hug
Днес забелязах,че имам нещо като кафеникаво зацапване.. newsm78 Отначало мислех,че е от бялото течение,но ми се струва,че е нещо като светло кафяво...Някоя от вас да е получвала такова нещо?
Ще изчакам да видя дали и утре ще ми се появи и ако има ще се обадя на доктора в понеделник...

EASpirit, не чакай, ами непременно се обади на лекаря си да ти каже какво да вземеш - може да е отлепване на плацентата!
И не вдигай нищо тежко, повече лежи!

# 151
  • Варна
EASpirit  аз имам такова зацапване от втория месец, дори беше стигнало до кръвоизливи.
оказа се че имам раничка на шийката smile3556 а това зацапване се получава когато се натоваря повече и тече кръв от раничката  Sick ходя с ежедневни превръзки защото ми писна през час да пера гащи  Rage  
доктора каза че не е опасно и ще я горим след като родя  dontknow
но ти все пак иди се прегледай, че не дай си Боже да е неюо по-сериозно  Praynig  
 bouquet

# 152
  • София
Здравейте момичета  Hug
Днес забелязах,че имам нещо като кафеникаво зацапване.. newsm78 Отначало мислех,че е от бялото течение,но ми се струва,че е нещо като светло кафяво...Някоя от вас да е получвала такова нещо?
Ще изчакам да видя дали и утре ще ми се появи и ако има ще се обадя на доктора в понеделник...
Обади се веднага на доктора ти NaughtyНе искам да те плаша,но след няколко такива капчици в 5г.с.,лежах една седмица за задържане в болница,имах отлепване на плодния сак,биха ми инжекции,пих хапчета,после един месец лежах в нас.Да не ти се е получило след секс?

# 153
Мами тежат ли ви вече коремчетата,как са бебоците шават ли,аз моето още не съм го усетила  Cry,но корема ми тежи от сега пък до 9-тия месец още повече   bouquet  Heart Eyes

# 154
  • София
Хайде, и аз съм за среща в сряда!!! Hug Понеденик, вторник ще оставяме Никол при майка ми и след това съм волна птичка божия!!! Когато и където кажете, аз съм на линия!
На мен не ми тежи корема, ама този моя син много буйства... Crossing Arms

# 155
  • Бургас
здравейте маминки  Sunglasses
привет от морето и мен  Hug
papagalka   това обикновенно са мои думи  Wink точно на твоите седмици бях, и все мрънках, че не усещам бебо, притеснявах се дали е добре, и точно преди седмица като стана време за регулярния преглед, ден преди това, като се разбушува, като се разрита ти казвам тоя разбойник  Party Усетил е мъника, че на ултразвука ще го видят че ритка и спря да се крие  Blush Та не се притеснявай, сигурна съм, че скорои натеб ще ти се случи.
На всички, които имат и най-малкия проблем с бремеността искам да кажа, че с цялото си сърце се тревожа и стискам палци всичко с вас и бебоците да е наред  Hug
Пък за себе си какво да кажа, приключвам един зверски почти тримесечен ремонт и вече съм малко уморена, но пък става красиво  Joy От понеделник съм малко в отпуска, но част от нея ще отиде за довършителни наредби и чистене  Sad но няма как след това ще почиваме стабилно на Черноморец.
Лека и ползотворна седмица навсички и се пазете от силното слънце тия дни особено.
Хайде аз изчезвам, че работа ме чака  Heart Eyes

# 156
  • София
Не искам да чувам думата ремонт! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 157
Sarra,Virginity,danielad благодаря ви за съветите Hug От вчера вечерта нищо няма,може би се получи от това,че малко повече се натоварих през деня,бях се развихрила да правя едно мини основоно почистване.За всеки случай ще се обадя утре,но се надявам,че е утихнало всичко.
Иначе момичета как я карате в тия жеги?Тук е направо нетърпимо и гледам да не си подавам носа навън CrazyНямам търпение да се позахлади вече малко,а пък декември как го чакам  Heart Eyes Hug

# 158
Здравейте майчета!
Тези жеги нещо не ми действат добре. Ужасно ми пада кръвното. Дано при вас да е по-поносимо. Лек ден на всички и се пазете!

# 159
  • София
Не знам кой къде е, но в София жегата е непоносима. Лично аз няма да излизам днес, поне до 8-9 вечерта...

# 160
  • Варна
аз мисля да не излизам до Ноември  Joy извинете ми френския обаче ЕБАХТИ жегата  sweating утре ще монтират климатик в кухнята, ще видим как работи ако става ще сложим и в спалнята че буквално се топим с мъжа ми  sweating
иначе кръвното и на мен ми пада ама пия кола от 2 дена и съм добре 65/120 Whistling беше 50/110   Shocked
корема ми тежи...не мога да взема стълбите  Joy на почивки, между етажите, че ми се схващат краката и получавам сърцепляс ....
а ако знаете каква мъжкарана съм по принцип  #Cussing out ,не мога да се понасям каква глезла съм станала  Joy мъжа ми не вярва като му се оплаквам  Joy мисли че се лигавя hahaha

# 161
  • София
EASpirit все пак направи си един видеозон за да си спокойна WinkМомичета аз за среща ако организирате и е по-късничко например към 19 ч.мога да дойда и аз ,преди това няма да мога защото правиме външна изолация и трябва да съм в къщи ConfusedЖегата е направо ужас,никъде не ми се мърда #Cussing out

# 162
  • София
То с тези жеги...май 19 часа е добре като час? newsm78

# 163
Ok, дотук 4 мамита са готови да се срещнем, в сряда в 19 ч, но кажете къде, моля.
lia25
macko
Klemy
danielad
sarra  (аз)

Virginity, ти за срещата какво мислиш?
EASpirit?
soseress
Jvd
verolina (новичка!)
svetlanka (новичка)
tedy mishka
elitza_elitza
Fiffy
zory5rova
bla_bla
emsski
Палечка Малечка
Betty L
ClanG
papagalka,
mama_shusi
alex_shu
и всички момичета!!!
кажете какво мислите за срещичка в сряда в 19 ч.?

Ах, как ми се ще да беше и pontes сега на линия!

На мен страшно ми е приятно като ми кажат "Лелеее, колко си пораснала за 1 седмица!" Много си се кефя на коремчето, любимият също ме гледа едно ласкаво...чудил се как можело жените да са толкова красиви като бременни  Laughing Иначе ми тежи, но кво да се прави, засега пак е леко...
shrew, де ги тез снимки, бе мила, ни в общия албум, нито в твоя линк към албуми...?

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 16:55 от Sarra

# 164
  • София
Като гледам ако сме повече съседки,какво ще кажете да е някъде в квартала?Ако искате може-във  Виктория на Арена,има тераска ,ще сме на тиферич lalalalaЗа друго проверено квартално заведение не се сещам Confused

Общи условия

Активация на акаунт