Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
-
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
-
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
-
Какви са разходите за раждане в различни болници и какви са опциите за избор на лекар?
-
Какви са опциите за фетална морфология и ехокардиография в частни клиники?

и няма да може да проведе ежемесечната си акция за памперси.
.Този път ще съчетаем 2 в 1 

, а пък сода не мога да понасям по принцип, то аз на газирано не налитам де, но се оказа че половин, една чаша и се оправят нещата. Дано ти помогне и на теб
еи тия жеги нещо не ми понасят-вие как я карате,аз гледам да си показвам носа само сутрин и вечер,но когато съм почивка а като съм на работа,не се трае
,няма да ви ги разправям,че ще ви подействат ужасно на настроението и като приложиме и пишкането през 5 мин.,киселините и това че едвам се завъртам от ляво на дясно си представете за какво спане си говориме,през деня съм парцал!Е оплаках ви се и ако някоя от вас има рецепта против кошмари да ми я каже,че са по-ужастни от това което смятате за кошмарно!!!!До такава степен че дори да умирам за сън ме е страх да заспя
Момичета помагайте,че не издържам!Само бебчо ме радва
Приключвам с оплакванията,целувки за всички коремчовци
че тва професионалното изкривяване лоша работа.
Е с килограмите не съм толкова добре като вас, ама здраве да е. После ще се съберем в една темичка: "Как да отслабваме здравословно след раждане"
и ще се мъчим заедно с килата 

, ама и в София става, аз ще съм изцялом духом с вас, после ще разказвате 
Така съм се разнежила,допреди малко разглеждах темите на летните мами,ехографски снимки,на дрешки и после на малките сладки бебета .
Та нямам търпение и ние вече да си гушнем нашите,но просто им трябва още малко време,за да се подготвят и после да ни направят най-щастливите жени на земята!!!

......набързичко де, колкото да ви прегърна
Аз съм +6,но от вторника съм на лека диетка
Отивам да ти видя снимките 
и разбира се здраво и хубавичко бебенце
!!!