Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 814
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Аз както ви писах, че нямам киселини, днес май цял ден ме почнаха едни такива... newsm78
А съм на пицария УГО довечера!...

Да знаете, много важни и интересни неща пишат форумките в темата за промени по детските надбавки. Но трябва всеки ден да се чете, че не може да се насмогне...

# 136
  • София
Здравейте бъдещи майки  Hug
Казвам се Ивелина и съм част от фондацията "Движение на българските майки"
На съвсем доброволни начала ние помагаме на деца без родителски грижи и социално слаби семейства.
Организираме ежемесечна акция "Да спестим едно кафе, за да е сухо едно дупе" и набираме средства за памерси.Така малките мъници които си нямат никого имат сухи дупета всеки месец!

Тук е инфото за новата ни акция, но за ваше улеснение пускам цитат на постинга  Hug И ще ви чакам   bouquet
Ако имате въпроси пишете ми в темата или на лични  Hug

Цитат
Мили момичета.Всички познавате Криси (беше Вики1).Тя е в болница със сина си  Cry и няма да може да проведе ежемесечната си акция за памперси.  Sad
Ще я заместя аз  Peace .Този път ще съчетаем 2 в 1  Grinning
Ще чакам да дойдете и да спестите с нас едно кафе, за да е сухо едно бебешко дупе  Heart Eyes
Разчитаме на вашата подкрепа за тези страхотни дечица които си нямат майка и татко, но имат всички нас  Hug

Наближава първият учебен ден!Нека помогнем и на по-големите да тръгнат спокойни на училище  Hug
Освен средства, ще набираме всякакви учебни помагала и пособия като тетрадки, химикалки, боички, пастели, моливи, линии, пергели, нисесери, гумички, фулмастри, блокове, скицници, гланцови блокчета, картон, кадастрон, обвивки за учебници (найлонови) и всякакви такива подобни неща!!

Ще ви чакам в Южен парк на 2 и 3 септември от 10:00 до 14:00 часа 
(входа от към ул.Нишава)

Hug  Heart Eyes   bouquet

Сметка -1043983402
PIB-централа
FINVBGSF
IBAN-BG43 FINV 9150 12BG N08H 66
Росица Букова
моля, в платежното посочвайте, че е дарение за памперси...

# 137
  • сто акровата гора
Tedy_mishka пробвай с газирана вода, при мен действа. Аз в четвърти месец, към края имах ужасни киселини, чак повръщах от тях  Sick, а пък сода не мога да понасям по принцип, то аз на газирано не налитам де, но се оказа че половин, една чаша и се оправят нещата. Дано ти помогне и на теб  Hug При мен се появяваха от пържено, сега съм го спряла, ама понякога и просто така, от нищо.
Лек ден на всички   bouquet

# 138
Здравейте МАМЕТА! newsm08еи тия жеги нещо не ми понасят-вие как я карате,аз гледам да си показвам носа само сутрин и вечер,но когато съм почивка а като съм на работа,не се трае Crazy ShockedА бе ужас!моето беберонче ритка като за сжетовно по футбол и познаите точно най-силно като реши мама да поспи!Да ви кажа чесно почти не мигвам нощно време,не само заради ритничетата на бебо,а и зашото ме мъчат ужасни кошмари #Crazy,няма да ви ги разправям,че ще ви подействат ужасно на настроението и като приложиме и пишкането през 5 мин.,киселините и това че едвам се завъртам от ляво на дясно си представете за какво спане си говориме,през деня съм парцал!Е оплаках ви се и ако някоя от вас  има рецепта против кошмари да ми я каже,че са по-ужастни от това което смятате за кошмарно!!!!До такава степен че дори да умирам за сън ме е страх да заспя PraynigМомичета помагайте,че не издържам!Само бебчо ме радва   Joy baby_neutralПриключвам с оплакванията,целувки за всички коремчовци Heart Eyes

# 139
  • Бургас
Здравейте маминки,
я сега и аз да се пробвам с кирилицата newsm10 че тва професионалното изкривяване лоша работа.
Привет и добре дошли на новите маменца и безпробелмна бременност newsm51
Аз не смея много много да пиша, защото като ви слушам какви проблеми имате, с киселини, повръщания, крачета..... и ми става неудобно да кажа, че се чувствам перфектно. Мога само искренно да пожелая на всяка от вас поотделно моята лека бременност. От сърце.  Kissing Heart  Е с килограмите не съм толкова добре като вас, ама здраве да е. После ще се съберем в една темичка: "Как да отслабваме здравословно след раждане"   newsm47  и ще се мъчим заедно с килата  smile3521
а компютрите не ми се иска да коментирам, щото са ми професия от 10 години и не ми се иска да изчислявам колко съм се облъчила до сега. Ма то само тва да беше.... то света в който живеем е едон перфектеееен..... нищо не си слагам на сърце, май това е рецептата за добро настроение. smile3502
А и идеята за срещата е нещо стахотно, завиждам ви, че ще я организирате, и страшно много се радвам, е щеше да е гот да я направим на морето  smile3534, ама и в София става, аз ще съм изцялом духом с вас, после ще разказвате  love001
Сега пожелавам лека нощ на всички, че на бебо май му се наня вече 

# 140
Моето бебче пък все по това се буди,дано и като се роди да не е такава нощна птица,че ще има безсънни нощи...не му завиждам на таткото  Joy Отсега се пазаря с него и му казах,че аз ще дежуря денем,пък той нощем  Mr. Green
Само да се роди жива и здрава,пък ако ще и само през ноща да е будна Heart EyesПожелавам същото и на всички вас мамчета,нямам търпение вече да идва декември... newsm26  Така съм се разнежила,допреди малко разглеждах темите на летните мами,ехографски снимки,на дрешки и после на малките сладки бебета . smile3522 Та нямам търпение и ние вече да си гушнем нашите,но просто им трябва още малко време,за да се подготвят и после да ни направят най-щастливите жени на земята!!!

# 141
Macko, не се притеснявай за съжителството на кучето и бебето и не обръщай внимание на досадните роднини.  Важно е да си спазваш елементарна хигиена. Ние сме в къща, което е малко по-различно все пак. Сега двете косматки са навън на двора, защото е топло.  Когато се роди синът ми имахме само черната ни красавица Шери. Дотогава тя спеше между нас с мъжа ми и беше първото ни дете. После я преместихме в друга стая, което не й беше много приятно, но бързо свикна. Сега вече са двечки и си правят компания. И, разбира се, и двете кучета са обезпаразитени и ваксинирани, а малкият почти непрекъснато си играе с тях.

# 142
  • София
Привет,
Бети като чета за вашата хубавица и все едно аз съм го писала. Ние също я отучвахме да спи при нас, сега е свикнала...но мн обича да се глези. Мн се радвам, че бебчето ще расте с животинка, ще си имам "2" бебчета зимата #Crazy
За среща през седмицата след 19 часа- бройте ме, където и да решите Simple Smile
Ники тъкмо и мен онзи ден ме пита една приятелка имам ли оплаквания и аз викам:
"Ами освен да се оплача, че нямам никакви оплаквания..... Embarassed",
пожелавам го на всяка мама Wink
До скоро Laughing

# 143
Jvd, не знам дали са ти отговорили в другия форум, но искам да ти кажа моето мнение. До сега възможността за прехвърляне се отнасяше за отпуска за майчинство, койта започва след 135-те дни до навърщване на две годинки на детето, а не за болничния, поради бременност и раждане (предишните 135 дни или по новия кодекс 315 дни). Сега говорят, за отпуск, поради бременност и раждане, а не за болничен, така че все още не се знае дали ще е възможно да се прехвърля и той. Като публикуват новия кодекс ще проверя за твоя казус и ще ти пиша  Hug
Поздрави на всички и приятни почивни дни  Hug

# 144
Здравейте, пак се появих.
Ди, благодаря за поздравите, още не знам как да почерпвам виртуално като Клеми , но се чувствайте почерпени, макар че вече предпочитам да не казвам колко станаха.
Добре дошли на новите поълнения мами, лека бременност.
Тука е страхотно. Ходим на басейн, да се плякат децата. Меся им всеки ден питка, правим си сирене, домашни яйца - бе екологично чисто и много приятно. Жалко че вече полвината мина. Незнам кога ще се включа пак защото нета през м-тел е отвратително бавен и прекъсва често.
Киселини имам непрекъснато с всяка бременност, и аз не понасях содата но се оказа единственото спасение, сигурно съм изпила над кило вече. Много е гадно и преди това си я разтварям във вода. Имаше едни таблетки предния път ги пиех , но ефекта беше много краткотраен и ги спрях. Ако чуете нещо по добро казвайте че тая сода я ненавиждам и никакъв вкус не усещам вече в устата си.
Крампите - не знаех че така се казват- ги имам и аз, но не пия нищо , просто правя контрашпиц и се оправя, в болницата изследванията ми бяха много добри - няма да се тъпча ненужно с лекарства, и без това ме тъпкаха с шепи, ако трябвало нещо да се направи предполагам щяха да кажат.
От 1-ви септември съм на работа, но почва предучилищната подготовка - видях че някои мами имат и те ученици ще им се отели вола дето се вика. У наше село ще имаме един първокласник и един средношколник едновременно, да видим как ще се оправяме. Учебници , тестове, родителски срещи, подвързване, дрехи за големия въвеждали някакви униформи но разбира се - до последния момент никой нищо не знае. Ходи се оправяй, аз намам много голям корем но едва дишам в жегите, а помощ от никъде.
Е това е за сега чао!

# 145
Ето ме и мен  Sunglasses......набързичко де, колкото да ви прегърна  Hug 
Аз мързелувам, ям непрекъснато и дебелея  :mrgrehen:
Ей сега ще сложа няколко снимки в албума да ме видите как съм се освинила, вече съм с 10кг. по-тежка  Wink
До скоро коремчета  Heart Eyes

# 146
  • София
Ето ме и мен  Sunglasses......набързичко де, колкото да ви прегърна  Hug 
Аз мързелувам, ям непрекъснато и дебелея  :mrgrehen:
Ей сега ще сложа няколко снимки в албума да ме видите как съм се освинила, вече съм с 10кг. по-тежка  Wink
До скоро коремчета  Heart Eyes

Хайде прибирай се на Родос,че като си в България,хич не пишеш NaughtyАз съм +6,но от вторника съм на лека диетка BlushОтивам да ти видя снимките Wink
Здравейте, пак се появих.
Ди, благодаря за поздравите, още не знам как да почерпвам виртуално като Клеми , но се чувствайте почерпени, макар че вече предпочитам да не казвам колко станаха.

Честит рожден ден,да си жива и здрава

# 147
Здравейте момичета  Hug
Днес забелязах,че имам нещо като кафеникаво зацапване.. newsm78 Отначало мислех,че е от бялото течение,но ми се струва,че е нещо като светло кафяво...Някоя от вас да е получвала такова нещо?
Ще изчакам да видя дали и утре ще ми се появи и ако има ще се обадя на доктора в понеделник...

# 148
 ClanG  newsm59
Всичко най-хубаво!!!!! newsm51
Леко бременеене  preggo и  разбира се здраво и хубавичко бебенце newsm30!!!

# 149
Shrew, много добре, че се появи! Гледай все пак да не прекаляваш, яж си само до наяждане, не повече...мен ужасно ме естрах да не кача прекалено много, че после като знам майка ми как цял живот все е на диета...и не искам и аз такав да стана.
За срещата - какво се умълчахте, никой нищо не предлага? Хайде да планираме срядата! В 19 часа, но предложете къде, че аз не знам - в УГО е ужасно шумно, а и повечето такива масови заведения са шумни и пушат дори и непушачите.  #2gunfire
На мен крачетата ми се поуспокоиха...ама да видим докога, че само седмица е минала откакто ревах от истерия. Аз също ставам нощем по 3 пъти да пишкам, а и мисля, че и бебчето се буди тогава.
emsski, аз имах страхотни кошмари 2 и 3 ресец, но напоследък нямам. Не знам рецепта...прекръсти се преди лягане и в сърцето си и на ум се помоли искрено на Бог и на Св. Богородичка да те пазят теб и бебето ти от всяко зло. Също като се събудиш от кошмар пак се прекръсти и си кажи на ум, Господи, Иисусе Христе, помилуй ме грешната. Много помага. И ходи прави пиш и след това си легни на другата страна, да разсееш съзнанието си от съня.
Аз в тези жеги днес и утре ще съм си вкъщи.
Целувам ви!
И ритник от бебо! baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт