Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 788
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Е, вие пък, маса. Че кога пъ там не е имало места?  newsm78 Споко. А ще се разпознаеме по коремите, все пак малко,или много вече ни личи. Ако искате, да се видим пред банкомата, който е до входа на Арена, да няма грешки?

# 241
  • София
А, забравих да кажа - Shrew, тази снимка дето си полегнала е страхотна! Много ми хареса, толкова си спокойна и направо излъчваш сияние някакво! Много е хубава! Браво и на фотографа Simple Smile

# 242
Здравейте, мили момичета,

Виждам че сте заформили една хубава срещичка днес Simple Smile Ужасно съжалявам, че няма да мога да се включа днес  Confused - довечера съм на работа  Close
Иначе щеще да е супер да си побъбря с вас (и без това не мога често да ви пиша), но... ще наваксвам на следващата среща.
Весело изкарване довечера   newsm44

# 243
Здравейте момичета! Много приятно да си изкарате довечера, за да положите началото на следващите срещи - така де да си имаме една традиция!   bouquet За съжаление и аз немога да се включа Embarassed , но за следващата на непременно ще се освободя!

# 244
Pontes, и аз съм вече плюс 8 кг (започнах от 57), и  направо ме е срам как да кажа на лекаря утре на прегледа, като той ме инструктира да огранича наддаването до 10 кг само!  newsm78
А иначе не съм наддала в тяло, внимавам да не се тъпча, вървя доста... направо не виждам какво повече мога да направя .... Confused

# 245
Помощ !!! Считано от днес сутринта, изведнъж никави дрехи не ми стават.
Кажете от къде си купувате дрехи? Аз досега си носих обичайните, но от сутринта съм в потрес  Rolling Eyes

# 246
Мислех си, че само аз имам проблеми с килограмте. Започнах от 55кг, а днес съм 63  Shocked Това са цели 8кг нагоре. Трагично е!А навсякъде пише, че последните месеци се качва много и че най-добре е ако качим 12кг. Аз като гледам до края на другия месец съм си качла позволените килограми, а после???? newsm78
 Докторът ми каза да е ям тестени неща, да не се тъпча с диня и грозде по много,защот съдържат захар. Ама аз ям само домати, краставници,зеленчуци, сирене, мляко, плодове, почти никакво месо, защото явно бебчо не обича и наблягам на риба и пиле. Шоколад и сладолед изобщо не ми се ядат от както съм бременна, а иначе обожавам. Но ето, че качвам доста и не знам какво да правя.
Това, което си мисля е, че задържам много вода. След вируса, за който ви разказах бях свалила 3кг за ден и половина - което явно е било вода!!! Ама сега пак си ги качих като се нормализираха нещата.
Ох не знам ама ако декември месец съм +25 ще се гръмна #2gunfire

# 247
  • София
Аз съм някъде +5,5 вече... Crazy И аз гледам да не ям тестено, а само зеленчуци,сирене, мляко и яйца, ама..ето, пак качвам. Какво да се прави. Дано поне се спра на около 12 кг...ама на дали.

# 248
Здравейте и от мен,за сега не мога да се оплаквам от кг. като се има впредвид, че съм качила едно ,две кила само.Апетит колкото и да имам само на коремче раста. Simple Smile
Пожелавам на мамите,които ще се срещат днес да си изкарат много добре.Аз за съжеления нямам познати бременни около мен,та вие ме забавлявате.Супер сте!

Последна редакция: ср, 23 авг 2006, 12:24 от ina_nk

# 249
  • София
Привет и от мен,

да ви се оплача - от няколко дни имам възпален нерв, точно в областа на сърцето и болката е ужасна  Sad
От вчера сякаш е малко по-добре, но доста се бях стреснала преди да ми кажат че е нерв.
Та така с моите болежки.
Много приятно изкарване довечера на всички  Simple Smile
а за килограмите, и аз съм +8, макар че се чудя къде са, корема ми е малък...

# 250
  • sofia
Здравейте момичета!
  Въпреки голямото ми желание да дойда, ще пропусна срещата, тъй като от два дни(дори и сега...) контракциите не са ме напускали, чувствам се много отчаяна, хем ми се плаче, хем се стискам да не плача, и ще се пръсна вече от напрежение... Пия всички хапове, според мен без ефект, по цял ден лежа и обясненията са от "нормално е да имаш контракции в 6 месец" до " пази леглото за да не родиш"!? Cry Прочетох, че така мога да получа разкритие и да родя преждежременно и още повече се отчайвам....

Приятно прекарване на вас и ще чакам да разкажете после подробно за пропусналите срещата!  bouquet

# 251
mama-shushi успокой се, защотото иначе самият организъм ти е напрегнат. И аз имах контракции и пиех 3х2 магнерич и 3х1 папаверин. И бях в болница известно време там също ме надупчиха и ми спряха от тогава не съм имала. Бъди спокойна и си почивай.

# 252
zory5rova сигурни ли сме, че това е било морски вирус? Питам защото не знам какво да правя - всеки познат, който е плувал се връща с подобни проблеми, а и по телевизията си признаха за проблеми с канализациите. Направо не знам - да отида на море, пък да не плувам няма да стане, да плувам пък да се ми се случи това и така не става. От утре съм в отпуска и така се гласях за моренце.  newsm78
Приятна среща довечера - ще бъда мислено с вас. И да натупате Понтес по изпеченото дупенце  Joy .   bouquet

# 253
  • София
В 19 ч пред банкомата,при входа на Арена-за срещичката ако още някой не е разбрал WinkАз предлагам ,да се изчакаме до 19.15 пред банкомата ,а после ако има закъсняли ще се търсиме горе.Защото като знам какво е движението ooooh! може някоя мама да закъснее LaughingЗа килограмите аз почнах 53.500,сега съм 61 smile3511Иначе и аз съм предимно на плодове и зеленчуци,сирена,кашкавал,обаче като ми се прияде нещо друго не се ограничавам EmbarassedТо се е видяло,че после ще има диети,процедури,мазане CrazyИскам и аз да ходя на училището в Тина Киркова,ама не ми се ходи сама,така че някой ако иска с мен да свирка Flutter

# 254
Ох и аз днес цял ден от това мърморя - сутринта кантарът ми показа 62,3! Не мога да повярвам, а не ям повече от нормалното досега, никога не съм пълняла толкова, това са +8 кг от началото на бременността ми. Да се надяваме, че просто бебето ми е по-големичко, а? Ама пък то колко - най-много 3,5 кг -4 кг става и то едва в края на 9 месец, а аз съм още в 5-я!... Леле, мале, не искам да дебелея... ooooh!

За довечера, там не резервирали в тази пицария - danielad беше звъняла май и така са й казали, така че като отидем, ще се наложи да почакаме...

И аз не ям нито сладко, нито ...от 3 дни и от плодове ми става кисело..., не знам от какво качвам... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт