Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
-
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
-
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
-
Какви са разходите за раждане в различни болници и какви са опциите за избор на лекар?
-
Какви са опциите за фетална морфология и ехокардиография в частни клиники?

, сега остава всички да кажете, че не се снимате, тогава ще ми правите фотосесия.
щото.... в петък чак заплата
Че те не са 1 и 2. Ако е за училището на "9 месеца" е всеки вторник и сряда от 9:30. Ако е за някой от другите курсове, освен пак да сеобадиш и това е.

през Декември
Бяхме кумове преди 2-3 седмици и дове4ера сме поканили младоженците на гости та ще трябва да чистя, готвя и т.н Жалко че ще пропусна срещичката, защото на всичкото отгоре ми е супер удобно мястото. Аз съм от Люлин и ми е на 1 крачка с колата. Ама нищо де - следващият път! Да се забавлявате много и утре да разказвате и да пуснете снимки.
Много се уплаших, защотото от 3 през ноща до 11 сутринта през един час в тоалетната- беше ад и се обезводних. Та се качихме бързичко на колата и хайде в къщи, за да съм си близо до доктора. Гадното е, че в такава ситуация почти нищо не можем да пием - само въглен, смекта и чай от шипки. Бях с много уплашила за бебето, ама добре че всичко мина добре. Възстановихме се и днес съм на шест както се казва. Та искам да ви предупредя, че масово по морето е разпространен тоз бацил и много да внимавате, че е отвратително!!!
!!!!!!! Да съм качила 8 килограма?!?!?! Че къде са отишли! Да не говорим, че две седмици всеки ден плувах и съм яла само риби, октоподи и плодове и зеленчуци! Ще откача