Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 801
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
 Crazy
Малееее  ooooh!, сега остава всички да кажете, че не се снимате, тогава ще ми правите фотосесия.  Mr. Green

# 226
Crazy
Малееее  ooooh!, сега остава всички да кажете, че не се снимате, тогава ще ми правите фотосесия.  Mr. Green
хеххех ами да, ти си най фотогенична  Embarassed
ако мога и аз ще дойда, но не знам още в момента колата е при майсторите, надявам се да не ми вземат всички  Money щото.... в петък чак заплата  Laughing

# 227
много се радвам, че ще се видим довечера, pontes супер се получи, че се появи навреме за срещата, klemy ако се почуствш по-добре ела.
Аз сега се обадих в св.софия да питам за курса за беремнни и жената ми каза дата, но в момента в който затворих телефона вече я бях забравила 29 или 30.08 направо ще се гръмна. Ако някоя се е записала от вас ще ми каже ли на коя дата е, че направо незнам как може да съм толкова разсеяна.

# 228
  • София
 lia25Кой курс за бременни?  newsm78 Че те не са 1 и 2. Ако е за училището на "9 месеца" е всеки вторник и сряда от 9:30. Ако е за някой от другите курсове, освен пак да сеобадиш и това е.
Jvd, не съм фотогенична, сега с този червен нос не съм за снимки, ама хич... Wink

# 229
Аз сега се обадих в св.софия да питам за курса за беремнни и жената ми каза дата, но в момента в който затворих телефона вече я бях забравила 29 или 30.08 направо ще се гръмна. Ако някоя се е записала от вас ще ми каже ли на коя дата е, че направо незнам как може да съм толкова разсеяна.

Дай ми телефона, аз ще звънна? И аз се интересувам...

Klemy, наистина, може да дойдеш, ако се почувстваш добре.

pontes, от както се появи - не си влизала - нали няма да изчезнеш пак?

# 230
ми става въпрос за този в тина кирокова, но май пак ще звънна

# 231
Приемен кабинет № 121 (сутрин от 8 до 12 часа)
тел: 920 20 31/36 вътр. 238
това е телефона така може да се съберем и повече

# 232
  • София
Аааа, училището на Св.София. Обади им се, кажи си името, ще видят за кога са те записали. Ама гледай пак да не забравиш.  Laughing Аз няма да ходя, вече ходих предния път, а и съм била 5 дни там, няма с какво да ме изненадат вече.

# 233
Здравейте момичета,:)
присъединявам се и аз към отбора на декемврийските мамчета Hug
казвам се Диана и чакам първото си бебче  preggo през Декември
много ще се радвам ако може и аз да дойда на срещата довечера Grinning
ще ми е много приятно да се видим и запознаем Grinning

# 234
Klemy и soseress и аз като вас съм настинала или грипозна и аз не знам.
Гадна хрема и гърлобол. Нямам кашлица, но се чувствам ужасно, като парцал съм! ooooh!
И тъпото е, че ако взема аспирин и ще се почувствам по-добре, ама не мога!!!

Добре дошла на новата мама, пиши кога го чакаш, за да те включат в списъка.

И добре дошла обратно на Pontes= Hug

# 235
  • София
Привет на всички,
Дидето, добре дошла във форума и на срещата и леко растене на коремчето Hug
Аз съм на линия в 19 часа(цялата съм в синьо- така ще ме разпознаете), а за курса на Тина Киркова бях сложила и линкче за инфо на предната страничка Grinning
Мацки и аз не съм фотогенична, но май нямам нищо против да се щракна за спомен с някоя мама, а защо не и с всички, а за албумчето ще сложим само тези, които желаят Grinning
Някоя от вас ползвала ли е депилатор на Виши и интимен ли е той или не? някой ползва ли го по време на бременност? Мн съм невежа откъм козметика Embarassedпомагайте  bouquet

# 236
macko, на мен всички лекари, които питах, ми забраниха да се обезкосмявам интимно! Навсякъде другаде - да, но там - не! Да не си направиш някаква инфекция или нещо друго. Иначе, аз също ползвам личен епилатор, но сега нищо не се разрешава, дори с депилатор (химическо е!)
Недей, пък после ще се възстановяваме, не знам и аз как...
Супер, ще се видим довечера, поне с някои от вас.
Аз също искам снимки с всички ви, но просто не ще да се изтипосвам пред световното пространство.

# 237
  • София
Sarra тенкс за бързия отговор,
някъде при септемврийките четох че те ползват и за зачудих...та за това питам Grinning
Айде болничките оправяйте се до довечера и на срещата  Hug

# 238
Здравейте мам4ета!
Съжалявам че чак сега се включвам и разбирам 4е днес ще има среща, на която няма да мога да присъствам.   Sad Бяхме кумове преди 2-3 седмици и дове4ера сме поканили младоженците на гости та ще трябва да чистя, готвя и т.н Жалко че ще пропусна срещичката, защото на всичкото отгоре ми е супер удобно мястото. Аз съм от Люлин и ми е на 1 крачка с колата. Ама нищо де - следващият път! Да се забавлявате много и утре да разказвате и да пуснете снимки.

Аз се видях в голямо приключение края на седмицата. Ходихме малко на моренце, че така ми се беше прияла рибка, 4е не издържах вече. Времето беше супер и като гледам сме се спасили от Софийските жеги. Само че в неделя срещу понеделник ме нападна някакав летен морски вирус - повръщане, разстройство..... гнуссс! Sick Много се уплаших, защотото от 3 през ноща до 11 сутринта през един час в тоалетната- беше ад и се обезводних. Та се качихме бързичко на колата и хайде в къщи, за да съм си близо до доктора. Гадното е, че в такава ситуация почти нищо не можем да пием - само въглен, смекта и чай от шипки. Бях с много уплашила за бебето, ама добре че всичко мина добре. Възстановихме се и днес съм на шест както се казва.  Та искам да ви предупредя, че масово по морето е разпространен тоз бацил и много да внимавате, че е отвратително!!!

Хубав ден желая на всички, готино изкарване на срещата и да разказзвате! Hug

# 239
  • София
Абе, девойки, няма ли някоя да звънне да запази една маса. Да не се изтипосаме 10 бременни там да чакаме за места, ще им изгоним клиентелата. И аз не съм била там и недовиждам  Crazy - като ме разпознае някоя от снимките да ме придърпа, че съм много неориентирана.
Аз нещо не мога да се аклиматизирам след почивката, откакто си дойдох не съм излязла от вкъщи...та довечера се надявам да ми прогоните депресийката  Crossing Arms

Също така не мога да разбера какво става с мойте килограми!! Гледам се, верно съм се закръглила доста, но не изглеждам дебела...а кантарът показва някакви безумни стойности...просто не знам, сутринта показа 63 кила  #Crazy!!!!!!! Да съм качила 8 килограма?!?!?! Че къде са отишли! Да не говорим, че две седмици всеки ден плувах и съм яла само риби, октоподи и плодове и зеленчуци! Ще откача  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт