КАУФЛАНД - тема 42

• 54 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Купих си омекотител Бинго, но отново е много рядък. За съжаление не мога да устоя на аромата му. Kissing Smiling Eyes

Аз наскоро така се разочаровах от Коколино. Рядък, не ухае прането изобщо. Все съм се чудила защо тези и подобни препарати се продават без да са запечатани. Че то всеки може да отвори и да сипе вътре каквото си поиска.
Харесах си маслото на промоция. Досега не бях виждала в Кауфланд. В Метро редовно го пускат.

# 121
Бинго е чиста вода.
Пари да ми дават, не вземам от него вече.
Той изобщо няма остатъчен аромат.
Ленор и той ме разочарова скоро, само Семана е дълготрайна.

# 122
  • оттам, откъдето започва България
Взех го от запечатан кашон, а не от рафта. Sad
Май ще пиша в сайта на Бинго.

# 123
Той си е такъв.
Няколко пъти съм купувала, не е възможно все да е бил разреден.
И Семана е отворена, но е гъста и трайна.

# 124
Бинго е вода, а отделно по спомен трябва да се слага и по голямо количество от него. Изобщо не е бюджетен. Вече не го купувам. От Коколино направих алергия, та и него спрях. Чудя се що продължавам да се пъна с тия омекотители, при условие че имам сушилня. Сега ползвам Вернел. Като свърши няма да купувам повече.

# 125
  • shumen
Аз към 18 часа ходих и нямаше много хора.Взех си всичко набелязано,без кексчета Барни за детето.

# 126
  • Русе
Аз ходих към 17 часа. Навън нямаше никой, в магазина - поносимо. Еле, като излязох след двайсетина минути, навън чакаха 50 човека.
Зеленчуците пак бяха изобрани. Картофи бяха останали само 2 полупразни касетки . С голям зор избрах 1,2 кг. читави картофи.
При нас боядисаните яйца бяха намалени на 1,99 лв. Бели яйца имаше половин палет на старата им цена 3,99 лв. Имаше намалени някакви великденски яйца за украса тип коледни играчки и великденски шоколадови лакомства. Не мога да кажа колко бяха намалени. Не се интересувам. Някакви козунаци чуждоземски имаше с червен етикет, но като видях, че са намалени на 8,99 лв. и хич и не гледах какво е намалението.
Купих си шоколади Рошен, това за което отидох.

# 127
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Шезлонга си е супер. Имам го от миналата година. Не помня точно кога го купувах летния сезон, но го ползвах на плажа почти два месеца. Аз лично съм доволна защото нямам нужда да се излягам на него, а да стоя и наблюдаван детето, когато е в морето😊

# 128
Бананите са много хубави тази седмица.

# 129
  • Варна
Вчера около обед имаше опашка, но вървеше доста бързо. Бананите - Ок, чери домати - вече /или още/ не са хубави - меки и имат вкус на обикновени домати, масло - едва го намерих по щандовете къде са преместили обикновените стоки на промоция, а не био-еко-фермерски.
Боядисах от белите яйца в Кауфланд, но за съжаление не ставаха за ядене. Миришеха ужасно още в неделя. А съм ги държала в хладилник, чак толкова бързо да са се развалили?... Някой с подобни впечатления?

# 130
  • Карлово
И аз боядисвах и от двата вида, бели и кафеви, в събота обаче. Все още са ОК. Държах за малко на масата за настроение и след това - в  хладилника. Като разменяхме яйца и от приятелка белите си бяха добре.
А, и преди да ги боядисаме си стояха на стайна температура, не в хладилник.

# 131
Купих авокадо в мрежа, боядисани яйца за 1,99, банани, шоколади Рошен.
Този Персил бил друг модел, за 54 пранета. Не искам такъв.
Ариел ще купувам пак, но следващия път.

# 132
Това ОМО 80 пранета само за бяло пране ли е?
Дева, и аз бих купила боядисани яйца за 2 лв. Хубави ли са?

# 133
По колко е авокадото в мрежа?

# 134
4 лв.е авокадото, 5 бр./ 700 г.

Долче, още не сме ги пробвали.
Ще кажа довечера.

Общи условия

Активация на акаунт