КАУФЛАНД - тема 42

• 54 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Това ОМО 80 пранета само за бяло пране ли е?
.....
Да.

# 136
Замразените пилешки дробчета стават ли? Бях купувала замразен телешки дроб от Кауфланд и беше ужасен...

# 137
  • Варна
ММ минал през Кауфланд ей сега и нямало шезлонги. Еййй, много ме е яд. Както винаги зареждат по два броя! Може ли на втория ден да са изчерпани???

# 138
Замразените пилешки дробчета стават ли? Бях купувала замразен телешки дроб от Кауфланд и беше ужасен...

За мен не.

# 139
  • София
В Кауфланд в Дружба 1, май Слатински се води имаше днес 2 шезлонга. Към 3 часа беше.
За пръв път уцелвам да няма хора и опашки и много спокойно си напазарувах и всичко разгледах. Розови домати исках повече да взема, но имаше малко останали. Картофите, които са  на промоция също нямаше. Но пък масло, авокадо, Лаваца и други неща, заради които отидох специално имаше и взех доволно.

# 140
  • София
Аз, сутринта отидох за един хляб, и си тръгнах със сакъзчета. Три на брой. Разкошни, розови и много кичести. По припцип ми трябваше едно, но като видях какви са хубави не се въздържах.  Много съм доволна.

# 141
Долче, яйцата са много хубави.
С наситено жълти жълтъци, добре сварени, нито рохки, нито твърди.

# 142
Ние вземаме от Лидл. Не са лоши. Във фризера винаги имам 2 тарелки

# 143
Скрит текст:
И пресният им свински дроб е потресаващ - странно червен на цвят, при  пърженето пусна нещо, за което не искам да си спомням....Никога повече от там!

# 144
За това вече само от месарски магазин пазарувам ( с изключение на пилешките дробчета). Дори е по- евтино там. До нас има поне 4 месарници

# 145
Авокадото хубаво ли е? Пробва ли го вече някой?

# 146
Аз сега взех. Мисля, че ще му трябват няколко дни да узрее съвсем.
Никой не каза, че детските дрешки са намалени. Взех комплект от 2 панталончета за 4.50. бебешка шапка и ръкавици за 1.75, шапка и ръкавици за по- голямо дете ( зимни) 2.50. суитшър с пес патрул за 5 лв. Имаше много бодита намалени на около +лв за 2 бр.
Имаше и гумени ботуши на 5 лв. Сутиени за кърмене под 4 лв
Това в Кауфланд Русе Дружба
Скрит текст:

# 147
Аз, сутринта отидох за един хляб, и си тръгнах със сакъзчета. Три на брой. Разкошни, розови и много кичести. По припцип ми трябваше едно, но като видях какви са хубави не се въздържах.  Много съм доволна.

По колко взе сакъзчетата? Имам нужда от точно такива китки.

# 148
Новото авокадо не е готово за ядене още.
Сега оползотворявам предното, то беше едро и е много хубаво.

# 149
  • оттам, откъдето започва България
Аз сега взех. Мисля, че ще му трябват няколко дни да узрее съвсем.
Никой не каза, че детските дрешки са намалени. Взех комплект от 2 панталончета за 4.50. бебешка шапка и ръкавици за 1.75, шапка и ръкавици за по- голямо дете ( зимни) 2.50. суитшър с пес патрул за 5 лв. Имаше много бодита намалени на около +лв за 2 бр.
Имаше и гумени ботуши на 5 лв. Сутиени за кърмене под 4 лв
Това в Кауфланд Русе Дружба
Скрит текст:

Казах аз, още на 18-ти:
Скрит текст:

Мисля да си купя ориз Крина перлен, омекотител Бинго (ако не е пак толкова рядък, колкото при предно купуване), хляб Вита,  шоколад Рошен, торби за смет на Фино и в събота - ябълки.

Вчера пазарувах след обяд към 15:00 ч. и имаше доста намалени детски дрехи, чорапи 2 и 3 чифта и хавлии от серията Бейби Дисни на по 1,25 лв., 2,50 лв. Бебешки спални комплекти на 6,00 лв. Също имаше и намалени LED крушки на по лев и нещо, играчки. Но всичко беше пообрано, явно са ги пуснали от сутринта. Много намалени панетоне имаше също.

Общи условия

Активация на акаунт