КАУФЛАНД - тема 42

• 54 762
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Няма тиган с керамично покритие, изкупили са ги Sob

Ще дебна други промоции...

# 286
Такава стол люлка имам от Джъмбо. Вече е на 5г и още е здрава.

# 287
  • Варна
Горе-долу на какви пари са в Джъмбо? Съвсем приблизително, ако имаш спомен. Обещах на малкия такава, но нямам възможност да ходя до Кауфланд в момента, а ММ няма да иска да купи, сигурна съм...

# 288
Последните години купувах за приятели и бяха към 20лв по спомен. Днес ще ходя на там и ако видя пак ще пиша. Тия от Кауфланд не знам как се закачат обаче. Не съм ги оглеждала. Джъмбовските се закачат на кука. Имам кука в кухнята на тавана и закачам там. Лятото на вилата на дървото.

# 289
  • Варна
Предполагам, че на кука, и аз така си го представям. Пиши, моля те, ако видиш в Джъмбо.

# 290
Имаше, 25лв е.

# 291
  • Варна
Супер, много ти благодаря!

# 292
  • shumen
На кука са.

# 293
Здравейте!
Който види двата вида туристически столове би ли споделил как са на живо? Рибарският ми се струва по-практичен за превозване и пренасяне, но и другия ми харесва. За пикник ми трябват.

# 294
  • Стара Загора
За спортните неща от днес - бях от първата вълна, влязла в магаазина при отварянето. Разочаровах се, защото въобще нямаше от дългите клинове от каталога. Имаше само в чисто черно и едно цикламено, розово и черно напръскано, което помня, че е от предишни пускания. Сдобих се с топа на цветя и листа в ХС и 3/4 клин, само че ХС ми беше малко, С ми е точно. Направи ми впечатление, че има много малко бройки малки размери, има повече големи.
Скрит текст:

# 295
  • Русе
..
Направи ми впечатление, че има много малко бройки малки размери, има повече големи
Ами, те имат по-належаща нужда от спортуване Joy Wink

# 296
..
Направи ми впечатление, че има много малко бройки малки размери, има повече големи
Ами, те имат по-належаща нужда от спортуване Joy Wink
А като имат нужда, дали спортуват? 😂

# 297
Имам и от двата вида столове - рибарският е по-удобен, защото гърбът му е по-висок и има поставка за чаша. Краката му се цапат повече, ако е сложен върху рехава трева, защото потъват и след пикник ползвам торбичка от хляба да ги увия.

# 298
  • Варна
хмм, на снимката не изглежда по-висок... Сега ме замисли, по принцип се бях насочила към раирания, по-симпатичен ми изглежда.

# 299
Дано не те подведа, но определено рибарският ми е по-удобен. Я си вземи и от двата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт