Августовски бебета 2024 - Тема 3

• 16 037
  • 743
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли мами!

Нашите сладури:

21.06 - *Bubble* - People Boy
03.07 - Me, Myself & I - People Girl 2560гр 48см и People Girl 1960гр, 45см
04.07 - Twinkle0812 - People Boy Сава, 3150гр 49см
05.07 - Rokkyy - People Boy 2060гр 44см
07.07 - Nanii99 - People Girl Изабел, 2470гр
11.07 - Ivchoni - People Girl Лора, 2470гр 46см и People Girl Симона, 2540гр 49см
11.07 - Sunshine202 - People Boy
16.07 - Desii Dimitrova 629644 - People Boy Борис, 2380гр 48см и People Boy Лео, 2540гр 49см
25.07 - archimind - People Girl Елена, 3120гр 50см
26.07 - Mama2288 - People Boy Давид, 2860гр 47см и People Boy Светослав, 2660гр 47см
27.07 - Magrat - People Boy 2900гр 49см
29.07 - GerKa99 - People Boy Момчил, 3170гр
29.07 - Mariposa27 - People Boy Христо, 2940гр 50см
31.07 - NI_CI - People Boy Явор,
31.07 - Вятър и мъгла - People Boy, 3100гр
31.07 - Lenka_09 - People Girl Тея, 3400гр 50см
31.07 - Wednesday77 - People Girl
31.07 - Thenewmember - People Boy 3250гр
01.08 - Gamora - People Boy Стефан, 3500гр 52см
01.08 - Мама Лиса - People Boy 3780гр 52см
01.08 - Amelin - People Girl Елена, 2890гр 48см
01.08 - Mom to be - People Girl Ирем, 3240гр 50см
01.08 - Кики Доки - People Girl Йоана, 3090гр 50см
02.08 - Jessie23 - People Boy Калоян, 3500гр 52см
02.08 - Arockalypse99 - People Boy Виктория, 3400гр
03.08 - Lallzz - People Boy Калоян, 2900гр 50см
04.08 - kuklichka_ - People Girl Юлия, 3870гр 53см
04.08 - vicktoria_petrova - People Boy Леон, 3960гр 54см
05.08 - NadezhdaML - People Boy Виктор, 3300гр 51см
05.08 - Flower4 - People Boy Преслав, 3400гр 51см
05.08 - Sunny_Smile_88 - People Boy Даниел, 2870гр 49см
05.08 - Marbellaa - People Boy Любомир, 3370гр 50см
06.08 - marieladok - People Girl Кая, 3070гр
07.08 - Stiliana16 - People Boy Лъчезар, 2980гр 49см
07.08 - Polina1310 - People Girl 3050гр 51см
08.08 - Sellena73 - People Boy Стилиян Габриел, 2860гр 49.5см
11.08 - Elif9685 - People Boy Адеан, 3000гр 49см
11.08 - Sunny2be - People Girl Тея, 2770гр 49см
11.08 - Nicolee.smoletsova - People Boy Валентино, 3100гр 50см
11.08 - Gerta - People Boy Никола, 3300гр 50см
12.08 - Pallomma - People Boy Илиан, 2770гр 48см
12.08 - Irin_A - People Girl Кариса, 4060гр 53см
13.08 - Freziq_P - People Girl 3000гр 48см
14.08 - Симбо - People Boy
14.08 - Нирвана 2404 - People Girl Вида, 3060гр 47см
14.08 - Mimka 13 - People Boy Даниел, 2890гр 52см
15.08 - Veronika_ilieva - People Girl Яна, 2830гр 49см
15.08 - Ниница - People Girl Ния, 3740гр 54см
16.08 - Десиссслава - People Boy Ивайло
16.08 - Lucky333 - People Girl 2740гр
18.08 - Тартюф Flowers Four Leaf Clover - People Boy Петър, 1970гр 41см и People Girl Цветина, 1430гр 42см
19.08 - vondito - People Girl Сара 3390гр 50см
19.08 - merlia.29 - People Girl Мира, 3410гр
21.08 - Pilala - People Boy Филип, 3560гр 55см
22.08 - malinkiii - People Girl Алис, 3750гр 50см
22.08 - Miliva - People Girl
24.08 - Sunshine0992 - People Boy Калоян, 3660гр 55см
24.08 - Nikol2525 - People Boy
26.08 - Nalqlq - People Boy Самуил, 3650гр 51см
27.08 - morgana999 - People Girl Дияна, 3320гр

За добавяне към списъка и корекции, моля пратете ми лично съобщение.

Все още чакаме включване от:

Sparkling Heart stoyava - 12-13 август -
Sparkling Heart Зайка_Байка - 14 август - второ детенце
Blue Heart alexandrayh. - 16-17 август - първо детенце
Sparkling Heart Silveto92(Sis9999) - 18 август -
Sparkling Heart Tsvety0 - 28 август - второ детенце
Blue Heart AfterShock_2023 - 28 август - първо детенце
Blue Heart siyanavasileva - 28 август - първо детенце
Blue Heart Sunshinerose - 30 август - второ детенце
Sparkling Heart baby96 - 31 август -
Blue Heart Mi6elll - 31 август - второ детенце
Sparkling Heart Kitana666 - 1 септември - първо детенце
Heart Galia_555 - началото на септември -
Sparkling Heart Frisu - ?? август - първо детенцe
Heart Lili222 - ?? август -
Heart Heart Bell88 - ?? август -

Бебешка Тема 1
Бебешка тема 2

Линкове към старите (бременни) теми:

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 20:33 от kuklichka_

# 1
Весела Коледа!
Благодарим ти кукличка за новата тема! ❤

# 2
Кукличка, благодаря за новата темичка Flowers Hibiscus

Цял ден отлагам да мина и да отворя нова, тъй като у нас се събират поводи днес - Коледа, моят рд, а и баща ми има имен ден. Та по този повод, първо весела Коледа на всички, да сме живи и здрави! Виртуално се чувствайте почерпени за моят рд, а аз ще се отчета с една снимка на децата с основния им подарък днес

# 3
  • София
Ех,че цветна снимка, големи сладури. Да сте много здрави всички, които имате повод у вас!
При нас в София имаше сняг около 10 см, та реших да правим снежен човек с децата. Първият беше неуспех, защото точно като го довършвах, едно малко къдраво кученце дойде и го напишка Grinning Айде наново втори.. той пък с една малка глава се получи, синът ми ми вика “абе, мамо, не е ли малко страшен?” Така де, повеселихме се, доста хора ни загледаха, сякаш не е нещо нормално да правиш снежен човек в снега в парка. Сара си спеше доволна в количката, както винаги. Аз съм зимно бебе, родена съм през януари и белия сняг и студ много ме успокояват. Имах 2 дни мигрена, но днес след излизането навън си “продухах” мозъка и почти ми мина. Някой спомена за болки в кръста и ръцете. Аз също съм с ужасни болки в кръста, имам радикулит ( възпаление на нервите на кръста), който се отключва както и когато си иска и се влошава много, ако нося тежко. Сара е вече над 7 кг със сигурност. Пия хапче Дископатин, което е комбинация от билки само и е безвредно, много облекчава.

# 4
Хей, прекрасни мами, честит празник! Здраве и хармония в домовете ви Simple Smile

В Русе вали от вчера и не сме излизали, не сме се събирали с никого за празника. Днес цял ден разопаковаме подаръците на малкото човече и се обаждаме по месинджър на баби и дядовци, лели и чичовци. Всички много се бяха постарали да изберат подаръците,  да ги опаковат и изпратят. Особено сестра ми беше опаковала всичко много празнично и го беше подбрала с много мисъл и желание. Много се трогнах и зарадвах.

И двете лели (сестрите ни) са купили посуда от бамбук за захранването, без да съгласуват с мен, което само малко ме напрегна, защото съм чела противоречиви неща за бамбука, но пък нещата са уж качествени.

Иначе получи много книжки, които са ми любими. Обичам да му чета. От сестра ми има една интерактивна, която също много ми хареса https://www.happydays.bg/meka-aktivna-knijka-forest-friends?gad_ … M2csaAnTmEALw_wcB.

Като цяло много се зарадвах на подаръците, защото са разнообразни и някои аз не бих му ги взела, а са хубави.

Относно болежките - минарата неделя се схванах вного сериозно и ходих два пъти на масаж да ме оправят, че от веднъж не стана. Едната кинезитерапевтка ми обясни, че от бременността връзките в ставите още са разтегнати и поразхлабени и затова сме по-падатливи на схващания и т.н. Знам, че е много трудно, но опитайте да се разтягате, раздвижвате, да пиете витамини. Аз не успявам много-много, все съм в някакви неестествени пози или пък нямам търпението да се раздвижа като хората, нито пък желание за разходки в това време..

Но да се върна на хубавата тема - подаръците - получиха ли малките някои по-интересни?

# 5
Благодаря, кукличка за новата тема!

Весела Коледа!!! Пожелавам ви най вече здраве, сплотеност, домашен уют и хармония!

# 6
  • Пловдив

Всеки да получи онова, от което има нужда!

На Ивайло му сложихме една кърпичка за гушкане под елхата, има всичко и не ми се купуват поредните ненужни вещи. Батко му получи повече неща, но по-голямата част бяха образователни. Предупредих и близките да дават пари, защото наистина имат от всичко по много.

# 7
  • София
Маги, така е за ставите. Бременността променя тялото изцяло и то по начини, по които не сме очаквали. Но да знаете, че също е пълен рестарт на всичките ни системи и ни прави по-здрави. Аз много се схващам от всичко, затова си започвам пак упражненията за разтягане. Не знам на бг как е точно термина, active stretching е на английски. На ден по 20 мин на стелката у дома, това много облекчава схващането.
Децата получиха: синът ми - трансформърс кола, и писта за сглобяване с топчета; каката-  бебешка количка и кукла за нея ( втората количка, защото първата баткото я счупи като седна на нея), а за Сара - комплект за захранване и още някои дреболийки плюс пари за всички,  плюс шоколад. Аз позволявам на бабите да ги глезят, макар че имаме около 5 коша с играчки. Само ние спряхме да купуваме, купуваме само с повод. Поръчала съм им една детска енцикопедия за животните и една книжка от серията Франклин.

# 8
Честита Коледа, момичета! С пожелание за здраве и благоденствие!

Вики, страхотен басейн с топки! Напомня ми на моето детство, много обичах! Ако си спомняте, през първите години на МакДоналдс в България имаше такова чудо, даже май се пускаше от пързалка в басейна с топки…🤩

Почти нямаме коледни подаръци и по-добре. Едната баба му е взела някакви дрешки, естествено супер сладки и не особено практични 😝 От 1 месец въртя общо взето само 3 (мерино) вълнени бодита, 3 чифта ританки и 2 чифта чорапогащници. Оказа се, че вълната съхне по-бързо от памука, а и не е нужно да се пере след всяко носене, а се проветрява навън. Още дори не съм му обличала от памучните бодита от HM, които поръчах на Черния петък!
Баба ми пък му е оплела терлички и ръкавички, много са сладки. 🥰
Честно казано на този етап не искам да му купуват нито играчки, нито дрехи, предпочитам аз да си ги избера. Като стане по-голям, тогава.

Вълнувате ли се за предстоящото захранване? Аз мислех да почна началото на януари, на 5 навършени месеца и няколко дни, но реално още не показва нито един от признаците за готовност за захранване и това ме разколебава. Нито може да седи, нито проявява интерес към нашата храна..🧐

Кога ще слагате летния кош на количката? На нас ортопедът ни позволи, но засега не ни се занимава 🤔

# 9
Здравейте, искам да започна захранване с купени пюрета на Хипп от чист картоф, но не намирам никъде.. имате ли представа онлайн от къде мога да поръчам? И според вас коя марка пюрета е най-хубава ?

# 10
Аз ще изчакам максимално колкото мога преди да сменя коша Close
И аз мисля така, да направи 5 и ще изчакам няколко дни и започвам . При нас определено има интерес, когато ядем започва да дъвче и да протяга ръце. Давах му да ближе морковче (сварено) ,но се намръщи Joy
Надявам се да иск да похапва от домашните пюрета ,а не да се налага да купувам .

# 11
Весели празници!
Ние се напълнихме с играчки за баткото и кукли за малката. Като интересна играчка отчитам тази долу, свети, свири и кончетата се въртят, така и хареса, че мързеланата по корем се изпъва цялата само и само да я гледа. Та е много сполучлива, а виждам, че не е скъпа.

Така като ви чета, ще сме от последните захранили, чак края на Февруари/Март, при готовност от нейна страна. Хич не бързам да ви кажа. Вчера имаше страшни газове след менюто ми на бъдни вечер и се чудя като прояде твърда храна как ще е.
А всичките писаници на консултантите по кърмене как храната на кърмачката не влияе на коликите отидоха през вратата, чак се ядосвам на себе си, че вярвам на 100%.

Зимния кош ще сменя чак когато нямам избор, идва тепърва студено време, а летни е много по-открит и ще я мисля повече как е облечена. Не че излизаме много с количката, тя нито спи, нито седи в нея без да плаче..
https://kilimche.bg/product/interaktivna-muzikalna-igrachka-za-bebeta-woopie/

# 12
  • София
Весели празници, майчета! Пожелавам ви много здраве и благоденствие на вас и на всички близки до сърцата ви хора!

Виктор определено има интерес към храната. Всеки път ме гледа в устата и чак спира да играе, за да ме гледа. (Той докато играе обичам да си стоя на килимчето до него.) Вчера размахваше ръце към това, което ям.

Януари ще си изчакам, обаче да ви кажа м ого се изкушавам да му дам и аз морковче сварено, да видя как ще реагира. Много се вълнувам за захранването - стъпка напред към човечеството. 😀
Венецът на няколко места е бял и там е като издуто, където има бяло. Това значи ли, че там ще има зъб или си внушавам?

Мъжът ми си е взел повече от седмица отпуска и да ви кажа голяма помощ ми е. Успявам малко да си отпочина и да презаредя.

# 13
Весели празници, майчета! Пожелавам ви много здраве и благоденствие на вас и на всички близки до сърцата ви хора!

Виктор определено има интерес към храната. Всеки път ме гледа в устата и чак спира да играе, за да ме гледа. (Той докато играе обичам да си стоя на килимчето до него.) Вчера размахваше ръце към това, което ям.

Януари ще си изчакам, обаче да ви кажа м ого се изкушавам да му дам и аз морковче сварено, да видя как ще реагира. Много се вълнувам за захранването - стъпка напред към човечеството. 😀
Венецът на няколко места е бял и там е като издуто, където има бяло. Това значи ли, че там ще има зъб или си внушавам?

Мъжът ми си е взел повече от седмица отпуска и да ви кажа голяма помощ ми е. Успявам малко да си отпочина и да презаредя.

Така изглеждаше венецът му 3-4 дни преди да избият долните два резеца.

Весела Коледа на всички! 🎉☃️

# 14
  • София
А това какво е?

Едвам снимахме! 😃

Общи условия

Активация на акаунт