Августовски бебета 2024 - Тема 3

• 17 664
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Той от както се е родил е трудно бебе.Честно след близнаците , мислех че с 1 бебе ще ми е песен.Но явно са били по-кротки или съм забравила.
Ще потърся някой консултант , че просто съм отчаяна.

# 46
Сподели после, моля те, защото и аз сериозно се замислям, въпреки че имаме някакъв прогрес и някои дремки успявам да я местя в леглото и. Приспиването иначе е 1:1 кърмене или раница и признава само мен.
С баткото чаках да мине “гадния период” над година, сега по-скоро бих ги хвърлила тия пари, но имам съмнения дали ще има ефект, защото ми е трудно понякога да хвана момента или баткото е така добър да я събуди. На бъдни вечер я приспивах 4 пъти, защото той влита в стаята с викане и я буди..
И аз не давам пробиотик, само с антибиотик давам, но тогава си е друго.

# 47
  • София
Моят брат е бил много, ама много трудно бебе. Майка ми каза, че е ревял денонощно, без спирка и е искал да е само и единствено в ръцете ѝ. Така е спял дори, първата година е спял в ръцете ѝ гушнат, а тя облегната назад, даже не е можела да легне с него. Иначе здрав, ящен и едър, но ревлив. Спрял да реве на 8 години Grinning Като малко дете е бил най-пакостливото и хитро хлапенце, но после не им е създавал никакви проблеми, така че има надежда Grinning
Така че си мисля, че е И до характер. Моите и тримата си приличат на външен вид, но си растат с различни индивидуалности.

# 48
  • Пловдив/Хихон Испания
Здравейте момичета! Весели и честити празници от мен! Съжалявам, че не можах да се включа толкова време, но имахме много трудности първите месеци. Обаче не съм спирала да ви чета. Все мислех, че ще успея да пиша, но с малкия имахме много уж не толкова сериозни проблеми ( оказа се, че е с екстремно къса юздичка на езика и не можеше да суче по никой начин независимо от всички консултации и терапии, но дори с с бутилката с АМ му беше трудно). Ще пиша по-подробно ако някоя от вас има интерес, но с две думи минахме и през операция и бавно възстановяване плюс физиотерапия.
Искам да попитам, понеже предстои февруари да пътуваме до България, може ли да ни препоръчате памперси защото ползваме само от чист памук и не знам какви да му търся ( има нежна чувствителна кожа и не понася други).
Благодаря предварително!

# 49
  • София
Момичета, губи ми се една мама Nadala. Имате ли информация дали всичко е наред? Спомням си нейния случай, но тя след това не писа повече. Дано всичко е наред!

Селена, радвам се, че всичко е завършило успешно!

За пелени, които търсиш се сещам за Sleepy - памучни и хопоалергенни.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 09:44 от NadezhdaML

# 50
Наде, аз и бях писала ЛС лятото, не ми отговори. Явно не влиза вече, надявам се всичко да е наред.

От 2 дни насам Момчил се буди през нощта с рев, не за хранене. Дано да премине бързо. Иначе вчера стана на 5м, но регресията май не е задължително да е точно в 4 месец нали?

# 51
  • София
Дано, дано.
При някои регресията минава след 5ти месец. 😬 Това го знам от разни групи.

# 52

Може ли мнение за това столче?

# 53

Ние имаме модела Титан за близнаците , много сме доволни .Почнаха да го ползват 9-10 месечна възраст , има 5 степени на наклон.Спят си спокойно там , дори и сега като по-големи, а те са си височки.

# 54

Ние имаме модела Титан за близнаците , много сме доволни .Почнаха да го ползват 9-10 месечна възраст , има 5 степени на наклон.Спят си спокойно там , дори и сега като по-големи, а те са си височки.

Предполагам,че на 5 месеца също може да се ползва,понеже пише 0-36кг.

# 55

Ние използваме същото. На 4 месеца трябваше да махнем кошницата, защото малчо вече беше твърде дълъг за нея. Аз съм много доволна, с три степени на наклон е и на детето също му е удобно.

# 56

Предполагам,че на 5 месеца също може да се ползва,понеже пише 0-36кг.

Аз не посмях , защото е в посоката на движение.Препоръчително е максимални дълго бебето да се вози обратно на движението.

# 57
  • Пловдив
По данни на форума Nadala, е била последно тук на 19.04.

# 58
Весели празници, момичета! Включвам се за гърмежите: аз няма да го мисля - и да се събуди,ще го гушна и нахраня,иначе другите двама до сега не са се будили от зарята никога. Днес трябва да отидем да сложим последните 3 ваксини,дано да приключим с тях. Чакам го да се наспи и отиваме до личната.
С количката си излизаме,вчера даже я бутах 1 км на Витоша до Офелиите,че имаше много коли и спряхме далеч от пистата,а заведохме децата да се попързалят Simple Smile Още месец-два да започне да сяда и ще си го слагам в шейната.
За захранването: прави на 01-ви 5 месеца,но аз ще си изчакам да стане на 6, няма за къде да бързам,после цял живот ще си яде твърда храна. Иначе определено има интерес,като ядем пред него,но още не сяда сам все пак. Опитва се де,слагам го полегнал на наклонена възглавница и той се набира до седеж сам,но после се катурва и се обръща по корем. Още не може от корем по гръб,тогава вече не знам къде ще го оставям с тези щури батковци,като започне да се търкаля.
Още си спи по корем,но и неговият сън много се влоши, буди се на 2 часа и едвам издържам вече,но си казвам,че още няколко месеца и ще заместя и вечерното хранене,та би трябвало да задържа повече, а и ще знам,че тогава е нахранен.

# 59
Весели празници! Да сте здрави!
Не ми остава много време да се разпиша, ни чета редовно.

За столчетата за кола съветвам да се разровите какви критерии се гледат за безопастност и какво се взима впредвид за избора.
За мен Britax и BeSafe са топ марките. В UK са по-евтини. Преди brexit от там взехме за каката на конвертирана цена 650лв с доставката. Тук същото беше 1100…

Общи условия

Активация на акаунт