Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се чувстват майките по време на празниците?
Какви здравословни проблеми изпитват някои майки след раждането?
Кога и как да започнете да храните бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се чувстват майките по време на празниците?
-
Какви здравословни проблеми изпитват някои майки след раждането?
-
Кога и как да започнете да храните бебета?
Майките обсъждат кога е най-добре да започнат да хранят бебетата и споделят личен опит. Някои планират да започнат около 5-6 месеца, но изразяват притеснения относно готовността на децата. Има и различия в методите - някои предпочитат да започнат с пюрета, докато други са заинтересовани от метода на водено от бебето хранене, но оставят аргументи за и против.
-
Какви видове играчки и подаръци обикновено получават децата за празници?
-
Как майките се справят със зимния период и свързаните с времето проблеми?
колкото и да ми се искаше да изкара повече време обратно на движението, той вече отказва, тясно е за всички в колата-мъж ми е 190+ и като сложим двете столчета обратно просто не може да се побере отпред. Та така, на 2.5 и ръст метър и малко мина посока на движението.
смея се сама на себе си. Ясно осъзнавам, че ми се падна кротко и разбрано дете, а аз съм човекът, който трябва да си пие хапчетата и да медитира, но честно: това съзнание рядко ме успокоява. Вече щастието се изразява в това да изпия едно кафе на спокойствие (без значение кое време на денонощието е). Година по-рано щях да се изсмея, ако някой ми беше казал, че ще мечтая да пусна прахосмукачка вкъщи. Ето, оплаках се. Малко ми поолекна.
Не знам колко кг е в момента, на 10.12 беше 7кг, сигурно вече гони 8кг…Вече едвам се събира в чувала за сън 0-6м на Angel Baby! И в космонавта едеам се събира, и в зимния кош..