Августовски бебета 2024 - Тема 3

• 17 709
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Късметлийки. Аз вече изкарах 3 цикъла, все така обилни и болезнени както е било винаги. От цялата история с раждането положителното е, че научих за съществуването на следродилните превръзки, благодарение на които вече не ми се налага да посещавам санитарния възел през половин час първите 2 дни. Голяма благина.

# 76
  • София
Нямам цикъл все още. Преди да забременея си беше обилен и по 7 дни, кошмар. 🫥

Като ученичка всеки месец по седмица не ходех на училище (8-9 клас), защото беше толкова обилен и болезнен, че не се търпеше. Класната знаеше, майка ми се обаждаше да обясни.

Вече не е болезнен, но пък обилен.

# 77
Нямам цикъл все още. Преди да забременея си беше обилен и по 7 дни, кошмар. 🫥

Като ученичка всеки месец по седмица не ходех на училище (8-9 клас), защото беше толкова обилен и болезнен, че не се търпеше. Класната знаеше, майка ми се обаждаше да обясни.

Вече не е болезнен, но пък обилен.
Миналия месец,при мен беше ад 3 пакета превръзки за една седмица.

# 78
  • София
Препоръчвам гащите за еднократна употреба на always ultra. С тях съм била и на тренировки. Доста удобни и особено при спане няма протичане. Ще се смеете, ама спях с подложка под дупето, за да не изцапам. 😬

# 79
  • София
Няма смешно.. който е с обилен цикъл знае. Понякога бременността помага с болезнения ПМС, друг път не. При мен, за съжаление, бременностите само донесоха допълнителни симптоми, но..това е положението. При много силно и обилно кървене можете да пиете витамин С на ампула, 500 мг. Това е по съвет на АГ и много ми помогна, когато не можех да стоя на краката си.

# 80
  • София
На мен АГ ми каза, че докато кърмя и бебето е само на кърма нямало да ми дойде. Да, ама не. На три месеца беше малката като ми дойде, беше десет дни сигурно и страшно обичен (началото на ноември). След това ми дойде чак сега края на декември за 3 дни. Не знам вече какво става.

Иначе бебка е с разстройство от два дни. Поне няма температура, хапва си и е весела и игрива

# 81
Явно винаги има какво ново да се научи. За пръв път чувам за тези еднократни гащи. И за витамин С на ампули, че помага. Дано не забравя да тествам следващия път.

# 82
Здравейте 😊
Момичето ми е на 4 месеца и една седмица. Последната седмица е малко странна да не кажа ужасна. По принцип е на 4 дремки с интервал на будуване 1:30-1:45. От няколко дни спи по 30 Мин ,изкарва будуване час час и малко и заспива пак сама,за целия ден и се събират 5-6 дремки 😭🥴 понякога като се събуди е в добро настроение,но има пъти в които е много кисела
Лигави се доста предполагам венците я дразнят ,но дали това може да е основната причина? Ще се радвам ако някой с подобна ситуация сподели опит. Благодаря и весели празници 🎀

# 83
Не ми остава време да пиша, пренесохме се в ново жилище и е голяма бъркотия всичко. Имаше да се подрежда толкова много багаж, но почти сме готови.
Ние имаме столче Besafe IziTurn за каката, ужасно удобно,стабилно. Влюбена съм в него! Малчо вече е достатъчно голям и също го возим в него. Ще купуваме второ столче, за каката. Колебая се дали да не е BeSafe Strech или някой от моделите на Аxkid. Наистина са скъпи столчета, но са нещо от което зависи здравето и живота на детето. Ползват се 4 или 6 години(конкретните модели, които съм споменала. Така погледнато не е толкова скъпо. Спестявам от много други неща, но от сигурността на децата ми не бих.

Нашият “малчо” е минал 7кг, носи размер 74, 68 са му малки. Космонавтът умаля, зимният кош е малък. Имаме си едно зъбче, много ми е сладък този “Зайко”!
Ще захранвам след 2 седмици- на 5 месеца и половина. Далеч е от това да може да седи, но полулегнал в столчето му е добре.

# 84
Честита Нова година! Бъдете здрави!

# 85
За много години, прекрасни мами! Пожелавам ви здраве и спокойствие. Много се радвам, че преживяме заедно приключението майчинство Simple Smile

# 86
  • София
Честита Нова 2025 година!

Да сте много здрави, щастливи, изпълнени с любов през новата година!

Виктор изобщо не разбра какво се случва. 😀Спа цяла нощ, дори не се е събуждал за хранене. 
Мислехме с мм, ако е буден да гледа фойерверки, но то в тази мъгла какво да види. Ние сме на последен етаж и гледката е много призрачна. Нищо не е пропуснал.

# 87
Адеан и той не усети нищо. Спа като къпан.Grinning

# 88
Честита Нова година мили момичета, аз пуснах тази нощ външните щори , дръпнах едни плюшени завеси,пуснах бял шум на колонка и пак се чуваше, точно пък в без десет той реши че ПАК  ЩЕ СУЧЕ и така посрещнах аз годината. След това се будеше на всеки час ,че и на  30 минути ....сега пия кафе и се чудя до кога ще издържа така. През деня си спи добре ,но нощем е кошмар.Явно ще се кърмим така нощем още дълго, какво ли не изчетох и нищо не проработва. Ние сме 7,5кг и не знам какво столче да търся ,след като той не стои седнал все още.Така че ще ви следя  и ще черпя инфо от вас.

# 89
Честита Нова Година, прекрасни мами! Бъдете здрави, щастливи и нека новата година ни донесе много положителни емоции и спомени!
Коко и той си  спинка на гърмежите, събужда за малко но преди това.

Общи условия

Активация на акаунт