КАУФЛАНД - тема 42

• 54 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Ягоди няма! Питах една жена, каза ми утре в 8ч да отида, защото ги изкупуват по много. Зареждаше лук, и разкашкани марули.

# 316
Знаете ли дали утре са с намалено работно време? Или ще си работят цял ден

# 317
Ах, Лъки, да не забравиш да отидеш утре даже преди 8:00-  на опашка за ягоди...ха ха. Joy Наистина ли си мислят, че няма и други магазини?!

# 318
  • София
Магазини има, но цените са други.
Преди обяд бях пред  блоковия магазин, чаках позната.
Дойде мъжа на продавачката с 2 торби Кауфл, пълни с ягоди.
Моментално ги подреди под етикета - български, 7.50 за кг....
Не ми е драма, не ги харесвам, но проследих зареждането.

# 319
Има и други магазинчета където цените са по-приемливи.Може би не навсякъде, но аз няма да отида в 8:00 ч да се редя за ягоди- особено пък щом някои си зареждат магазинчетата от Кауфланд  Dizzy Face

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 20:57 от dolce miele

# 320
Не съм фен на ягодите и не погледнах изобщо има ли.
Но все пак за мен К е много по-добър от другите магазини.
Не само по цени, на промоционални стоки.
Преди това бях в Т маркет. Там вече са забравили що е то дистанция. Два пъти правих забележка на господина след мен, поне маска имаше, да се дръпне назад. На касата беше плътно до мен. Rage
В К няма такова нещо.
В Лидл също.

# 321
Явно аз днес съм била в някакво друго измерение, но днес в Кауфланд последното, което имаше беше дистанция. Беше ад! Народ и няма място къде да се разминеш с другия.
Честно казано, и аз преоткрих Кауфланд и пазарувам веднъж седмично там ама да ида в 8 за ягоди..няма да стане. А че зареждат магазини беше ясно.

# 322
Колкото и да не харесвам нашия Т-маркет, не мога да отрека, че там винаги след ИП има опашка пред магазина, пускат по малко хора и вътре има прилична дистанция. Само дезинфектантите им за клиенти почти винаги са на дъното...
В Кауфланд дистанцията е трудно постижима...поне в нашия. Ходя там за определени неща като съм наясно, че някои няма да ги намеря.

# 323
До магазин е, днес в нашия Т маркет беше страшно, чакащите за Изипей да не пиша колко бяха.....
За петък съм оставила пазара, дано набелязаните неща ги намеря.

# 324
Няма как да отида в 8ч за ягоди, то е ясно. Обаче не са прави, по уредбата да рекламират ягоди по 1.99лв за половин кило, а никъде в магазина да няма налични.
В квартала ми ягодите са 8лв за килограм, не пише произход.

# 325
В кварталното магазинче за плод и зеленчук днес ягодите бяха по 4 и 6 лв за килограм. Преди бяха по 3 и 4 лв съответно.
И аз мисля, че не са прави да рекламират по уредбата ягодите, а да ги няма...да рекламират "елате в 8 часа за ягоди" би било по-достоверно. Grinning

# 326
Ох пак неволи. Кауфланд липник Русе. Мотаят се хора дето не отиват на пазар. 2 групи видях едните на напреднала възраст се мотат около количките. Другите деца около парфюмерията. Като се има в предвид, че социалната отговорност и на двете групи не е мнго висока освен да разнасят зарази не виждам какво друго правят в Кауфланд. Менъджмента да взем мерки и да инструктира охраната. Да няма после социално напрежение и да идват разни политически лидери да издевателстват над полицаите. Явно е че и с чук на някой хора не им се набива в главата социално отговорно поведение. Та заобикаляйте такива групички от далечко.

# 327
  • shumen
Вчера ходих до К.При нас бутер тесто нямаше.

# 328
Аз нали баш за това Кауфланд писах днес. Трагедия е там. Уж обновен ама иначе толкова гъчкано беше днес... Не се напазаруваха и напразнуваха хората.

# 329
А ревяха, че от ИП им свършили парите за хляб?!

Общи условия

Активация на акаунт