КАУФЛАНД - тема 42

• 54 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Някой имал ли е простора за дрехи от 180см (по-дългия) да каже дали е удобен, интересно ми е щипките как се защипват на тези тръбички, не се ли разкопчават.

# 361
Ние го имаме, но още не е поставен и аз това се чудех за щипките... Grinning
Ще търся касовата бележка за масичката значи.
Ще връщам/сменям стъклената поставка за торта- дефектна е. Една част е по-къса, стъклото е надрано. Още се чудя дали ако я сменя и следващата ще е така...обикновено нямам проблеми с марката им.

# 362
Някой имал ли е простора за дрехи от 180см (по-дългия) да каже дали е удобен, интересно ми е щипките как се защипват на тези тръбички, не се ли разкопчават.

Ползвам простор от този вид повече от 10 г. Удобен е за сушене на чаршафи и големи дрехи.
Премята се дрехата и защипвам под пръчката от двете страни само дрехата. Незнам дали се изказах ясно.:sad

# 363
Това ли е най-дългия вариант на тези простори и как ви се струват 180см, практично ли е.

# 364
Т. е. щипки могат да се защипват само извън (под) тръбичките.

# 365
  • Варна
Аз си защипвам щипките на самата тръба, никакъв проблем. И нашият май е 1,80 и на мен ми се струва практичен.

# 366
Здрави да тръбите значи Grinning

# 367
Имам такъв простор ( но не от К) на над 10 год.Много ми е удобна точно дължината 180-събират се на една пръчка три мъжки тениски.; голяма торба/чаршаф.Ползвам нормални щипки , гледам да са от големите(с кръгло по-широко кръгче/улей)...ама как го обясних,дано ме разбере някой.Защипвам си всички дрехи, дори и бельо съвсем стандартно.
Дописвам: тръбите са здрави, но може (при мен една от пет) да се огънат леко, защото аз и големи хавлии/халати за баня простирам по един на пръчка.С годините само въжетата може да се спекат от слънцето или да се скъсат.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 17:01 от denyil

# 368
Дени, нашият е голям. Не сме го сложили още. Тъкмо си купих от хубавите щипки от Пепко (не знам голямо ли им е кръгчето, обаче почти не оставят следи по дрехите).

# 369
  • Варна
Тръбите са здрави, след няколко години употреба сменяхме въжетата, защото се изпокъсаха. Но това става лесно и пак си е като нов.

# 370
Като сме на тема простиране Grinning В Кауфланд пускат ли кошнички за щипки? В левчетата има някакви много смотани, в Лидъл ще има другата седмица, но пък 5 лв с 50 щипки в комплекта. Само кошничка търся...

# 371
Виждала съм кошнички , но не помня дали са били и без щипки?!?Аз от К.имам две мини закачалки/дрешки и са ми много удобни за щипките.(представи си детска блузка , на която са зашити ръкавите и долу , а на раменете се държи на закачалка, щипките ги слагаш/вадиш от деколтето).Днес съм много зле с обясненията...ще вляза в смешките...

# 372
Т. е. щипки могат да се защипват само извън (под) тръбичките.

Ами тръбичките са дебели и щипката не се затваря до края.

# 373
Дени, разбрах те Grinning Даже наскоро имаше такива подобни в нашия Кауфланд (чанта за пране май го водеха, но за пране е мъничко), обаче струваше около 5 лева което ме отказа. А тези кошнички които си виждала в редовен асортимент ли бяха?

# 374
Аааа, аз пет лева за туй чудо няма да дам(взимала съм ги преди три/четири  години от намалените неща за по 0.50).За кошничките-виж на регалите около четките/метлите с лопатки, някъде най-долу по към пода.,където са бои,връзки,четки за обувки(последно срещу тях май бяха, но не съм ходила в К.от преди 13.03...а и скоро не се очертава-днес избягахме от големия град...)

Общи условия

Активация на акаунт