КАУФЛАНД - тема 42

• 54 733
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Моите са в най-обикновена кошничка за щипки, не се пращат и не изгарят, но терасата е покрита отгоре. Зимата стоят на перваза, а през лятото на една кука под климатика. Никакви найлони и капачета нямам. Щом терасите са остъклени и са на сянка няма проблем.

# 391
  • Ст.Загора
Имам таванен простир от 3г. Ползвам тези специални щипки от Практис.

# 392
А този таванен простор не вървят ли въжетата по макарички , при мен много падаха въжетата от вятъра и се заклещваха между макарата и държча, и все се катерех да ги оправям

# 393
  • Благоевград
Здравейте. Да попитам дали някой е ползвал прахосмукачката AYCO/CROWN от нехранителната брошура за следващата седмица (стр 10)? Дали чисти добре? Благодаря!

# 394
  • Буркина Фасо
Мисля да сложа найлоново пликче в кошничката. Ако се налага и нещо отгоре. Нашите тераси са остъклени и двете и не мисля, че чак толкова ще се прашат щипките.  Wink
тези щипки само в кошница ли прашясват? когато са защипали дрехите прах по тях и по самите дрехи не попада ?
стана ми интересно. Smiley

# 395
  • Варна
Прашасват, когато не се използват по-дълго време. Дрехите едва ли стоят по една седмица на простора, че да прашасват чак толкова.

# 396
Здравейте. Да попитам дали някой е ползвал прахосмукачката AYCO/CROWN от нехранителната брошура за следващата седмица (стр 10)? Дали чисти добре? Благодаря!

Приятелка купи такава миналата година точно от К, за родителите си пенсионери. Просто е малка като детска играчка. След седмица се оплака, че нищо не чистела и ходи да я връща.

# 397
Струва ми се, че наскоро  и някой друг се оплака от тази прахосмукачка...
Скрит текст:
Нашата тераса където са щипките е супер слънчева, нищо, че е остъклена...Лятото от обяд до залез е жега. Също така, често прозорецът на терасата е отворен. Затова бих сложила някакъв вид преграда отстрани на кошничката за щипки. А и ми е удобно щипките да са закачени горе- на единствената стена където има някаква  сянка  просто не бих ги сложила на пода. Grinning Някои щипки досега бяха в кутия от сладолед с капак- честно казано,  и със затворен капак слънчасват и се чупят, а вечер кутията е толкова нагрята, че отнема доста време да се охлади...

# 398
  • Пловдив
Минах аз набързо...взех виното, розето липсваше, душ гел, веро и намерих голяма Нутела за 7,80 Simple Smile Знам, че е с лош състав, ама да се намира. Още мляко, от любимите мюсли и хоп! 30 кинта Confused

П.п. и от тяхната марка да похваля този рол он...

Аз взех дезодоранта за 2 и нещо, пак без алуминий.

# 399
Мистик, ама той за без пари този рол он... Grinning Ще го пробвам. Има ли и други видове?
Може ли мнения за интимния измиващ продукт- гел ли е, течен сапун ли е, не съм сигурна? Този който си е от тяхната марка и стои близо до дамските превръзки. Гледах ги подобни и в Лидъл, но там пък 2 вида има- стандартен и сензитив Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 15:02 от dolce miele

# 400
Гледах ги подобни и в Лидъл, но там пък 2 вида има- стандартен и сензитив Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз имам розовия Сиен, но не ми харесва. Кауфландски не съм пробвала.

# 401
Защо не ти харесва розовия? Да не е без аромат?

# 402
  • Пловдив
От рол оните има и розов, но той е с алуминий. Аз търся без Wink Дезодорантите май са 3 вида и има един плодов също с чист състав. До сега ползвах синята ролка от Л. Евтини и изчистени кво по-хубаво? Simple Smile

# 403
Супер, мен и съставът ме впечатли, не само цената. Blush

# 404
Защо не ти харесва розовия? Да не е без аромат?
Ако за лидълския питаш, и на мен не хареса. Не остава чувство за чисто...не знам как да обясня... По принцип не са силно ароматизирани,  дори подозирам че сенситив е без аромат изобщо.  1 път взех за проба, много отдавна беше и не помня. Не знаех, че Кауфланд има свой интимен душ гел.

Общи условия

Активация на акаунт