КАУФЛАНД - тема 42

• 54 834
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте.Хубав ли е козунака от пекарната им с локум и стафииди?Има ли си достатъчно пълнеж?
Аз писах , че е много хубав

# 61
Здравейте.Хубав ли е козунака от пекарната им с локум и стафииди?Има ли си достатъчно пълнеж?
Аз писах , че е много хубав
И аз го купих и го похвалвам. Страхотен!

# 62
  • Пловдив
Благодаря ви.Ще го взема значи.

# 63
  • София
Колко струва (грамаж) непреосладения козунак oт витрината

# 64
Дали има бели яйца в някой кауфланд София. Останах без яйца- пукнаха ми се. Благодаря на всеки който ми помогне.

# 65
По колко време вадите пъдпъдъчите яйца? Става ли в яйцеварка, но за по-малко време? Някой пробвал ли е? Имаше яйчица по 1,99 лв. Blush

# 66
Варя ги по 2-3 минути най много . Ям ги заради здравето си отдавна.

# 67
  • Варна
Аз варя всички яйца, в т.ч. и пъдпъдъчи, докато заври водата. След това изключвам котлона (електрически) и оставям тенджерата върху него още известно време.

# 68
  • Карлово
И аз така, оставям около 30 минути във водата. Научих този начин на варене на великденски яйца от този форум. Почти или изобщо нямам пукнати, и са сварени точно, нито рохки, нито преварени.

# 69
  • София
Сега се връщам от К. Банишора. Е, няма такава лудница. Чаках около половин час на опашка, която започваше от входа, стигаше до административната сграда - през двойния паркинг, където правеше завой и пак до входа 🤪
Беше пълно с възрастни хора между другото. Една бабка направи шумен скандал на охраната, че не я пуска да пререди опашката. Съответно от опашката също се включиха, че не си е ползвала "коридора" сутринта. Стана махленски скандал. Накрая за да има мир, все пак влезе... Няма ред за някои хора и това е. Вътре си имаше хора, дистанция се спазваше трудно.
Успях да си напазарувам плануваното и смятам поне седмица да не стъпвам в магазин.
Нутела пак нямаше от тази която търся. На мен ми харесва, не само заради цената, beki77, благодаря. Simple Smile
Имах късмет, този път да има маски и шлемове. Взех за проба - не са лоши. Маските наистина са хубави и удобни. Шлема ми е малко странно да го сложа, ама да има. 😂
Скрит текст:
За яйца не погледнах, че си имам.
Сетих се, че някой питаше за сгъваемите табуретки. Имаше по 2-3 броя бежови и сини ли бяха, сиви ли... не помня.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 15:30 от mimeime

# 70
Дали има бели яйца в някой кауфланд София. Останах без яйца- пукнаха ми се. Благодаря на всеки който ми помогне.
Сутринта е имало в Кауфланд - Малинова долина.

# 71
При нас имаше опашки на кварталните магазинчета...в хипермаркет не мисля да ходя до края на празниците.

# 72
Аз пък все се чудя дали ако си взема шлем няма да настояват все пак да нося И маска.... Thinking
Ние сме със стъклокерамичен котлон. Яйцата варя на пара- в яйцеварка или уред, но пъдпъдъчите ще направя както казвате. Благодаря Blush
Скрит текст:

Колкото до скандалите и възрастните хора- винаги ми е било ужасно дразнещо когато баба (предимно те го правят) в автобуса започне да нарежда с възмутен глас колко са невъзпитани младите и как никой не искал да стане и да отстъпи място, как не ги било срам...А е достатъчно просто да помолят учтиво и с усмивка дали може някой да им отстъпи място, за да седнат. Веднъж такава баба крещеше и се възмущаваше, че дори едно малко дете било седнало (майка му беше гушнала другото дете+покупки+чанта), а възрастните стояли прави...Склонни да правят скандали без умора, а може да е толкова по-лесно!

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 23:09 от dolce miele

# 73
  • Варна
Естествено, че ще настояват, шлемът не замества маската. Той по-скоро пази очите, но ако болен човек го носи няма по никакъв начин да предотврати разпръскването на вируса.

# 74
Е, то и шалът НЕ пази, но с него се отбива номера....И маските не мисля, че толкова ме пазят, особено без очила или шлем- пазят само от по-големи капки при директно кашляне към мен. Също е много неясно кой как си носи маската, по колко пъти я слага, пере ли я изобщо, колко пъти я пипа докато е навън и т. н. От маска+шлем на този етап не виждам смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт