КАУФЛАНД - тема 42

• 54 780
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Мики, подсещаш ме, че често зареждат стока на грешното място- примерно скъпа пушена сьомга до етикета с евтина...А покрай промоциите си мисля, че дори го правят нарочно...

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 00:19 от dolce miele

# 241
  • Бургас
Момичета, миксера, който е намален в момента, хубав ли е!?
Днес го гледах в магазина, но сякаш е малък. Или просто аз съм свикнала с моя си.

# 242
  • Пеликания
Малък е, но за дребни неща става. Не ползвам често миксер затова не мога да кажа за мощността дали е добра.
Скрит текст:

# 243
Момичета, миксера, който е намален в момента, хубав ли е!?
Днес го гледах в магазина, но сякаш е малък. Или просто аз съм свикнала с моя си.
Сега го погледнах в брошурата. Много слаб. Само 150 W.

# 244
Лимоните са отвратителни.
Като гюллета са.
Едвам си избрах 2.

# 245
Ранното зеле е чудесно- крехко, сочно Heart Eyes Взех по-големи глави, имаше и съвсем малки (които бяха там и миналата седмица), че изглеждаха много по-крехки и свежи.
При нас имаше само малки лъжички и вилички от промоцията, не вярвам да е имало лъжици и вилици...
Взех и свински шишчета на 5 лв/кг- по принцип, рядко купувам месо от Кауфланд, но напоследък все хващам някакви оферти. Може би и заради ИП Thinking Преди няколко дни пък си взех толстолоб котлети по 2,99 лв/кг.
Купих си и намален спален комплект (калъфка с плик) за 6,13 лв Grinning Без опаковка, в стреч фолио беше опакован, единична бройка. Незнайна материя, но шарката е като шалтето което имам и за тези пари какво повече да искам. Laughing

# 246
  • София
Освен вместо фритюрник да си купиш тигана с керамичното покритие. Grinning
Скрит текст:
Имам два стари тигана и картофите залепват в тях, та си мислех за керамичен, но виждам тук мнемията за него са 50/50, та ще го помисля още
Не е лоша идеята. Hug

Скрит текст:
Този фритюрник пускали ли са го? Някой може ли да го препоръча? От години се чудя трябва ли ми такова чудо...
Скрит текст:
Моят не е надраскан. Ползвам предимно за картофи.
Прекрасна работа ми върши на фона на разни маркови и много по - скъпи преди. За 30 лв. пържи идеално.
Не помня от две години ли го имам, или от по скоро.
Ех, тъкмо се бях разубедила. Joy
Ще го мисля на място, ако изобщо стигна до магазина. Много благодаря за препоръката.

# 247
Във Варна в накой К има ли подправки в саксия?

# 248
  • София
В София някой да е виждал мидите от брошурата?

# 249
До колко часът работи Кауфланд сега?

# 250
До колко часът работи Кауфланд сега?

Със старото работно време са.

# 251
  • In transit
Във Варна в накой К има ли подправки в саксия?
Във вторник в този на Мол Варна имаше мента и розмарин.

# 252
  • Пловдив
Аз ходих на бързо само за розе Ейнджъл. Май преди го намаляха повечко Wink
Нямаше отвън народ, ама вътре на касите дойде охраната да ги предупреди за 2м дистанция.

# 253
Розето на Ейнджъл е силно прехвалено. Аз взех и совиньон блан да пробвам, ще пиша после.
Напоследък лидълските вина ми допадат много повече и без промоция.

# 254
  • Пловдив
Ами..на мен ми допада Simple Smile взех и от Л., ама не съм уау. Може да не ми е момент.

Общи условия

Активация на акаунт