КАУФЛАНД - тема 42

• 54 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Този коридор е такова безумие, че просто не мога да изразя възмущението си. В 10,25 опашката се виеше като хорото на площада на Нова година. Да бяхме най-много 10 души под 65 години, всички останали бяха такива, заради които за да ги запазим живи, търпим наложените ограничения.
Дано отпадне на 13.05.
Сега по същество, попаднах на тези салфетки които почти съм сигурна, че не съм виждала на такава цена.
Естествено скенера за клиенти не работеше и на касата излязоха действително по 0,69
За това качество, мисля че по-добра цена няма.
Скрит текст:

# 421
Да. Хубави, плътни са

# 422
  • Русе
......
Сега по същество, попаднах на тези салфетки които почти съм сигурна, че не съм виждала на такава цена.
Естествено скенера за клиенти не работеше и на касата излязоха действително по 0,69
За това качество, мисля че по-добра цена няма.
Скрит текст:
Аа, аз още преди 2 седмици си ги купих на тази цена. Също не вярвах и проверих на скенера.
Ами, в Германия са по 55 цента. Тука за 1,40 лв. ни ги продават.
ММ предния четвъртък без проблем са го пуснали след 8,30 ч. в Кауфланд в Дружба Русе. Зачудих се, като ми се обади да ме пита за някаква стока. Не прилича хич на пенсионер. Има-няма още 25 години до пенсия Joy
Дали ще има флашки довечера се чудя аз Thinking

# 423
Ще има. Виж срещу информация

# 424
  • Бургас
Доволни ли сте от топ матраците на Тед или са някакъв орязан модел в  Кауфланд ?

# 425
Аз съм доволна. Купих при предното пускане на 50% и на мен ми е удобно да спя на него.

# 426
  • София
Доволни ли сте от топ матраците на Тед или са някакъв орязан модел в  Кауфланд ?

Да, доволни сме.
Преди това пак от К. купихме Дормео на прИмоция и се изгърбихме, не се одобри.
Върнахме го и след 1- 2 седмици пуснаха Тед. Сега сме с такъв, няма проблеми.

# 427
  • София
И аз да се похваля от топ матраците на ТЕД. Купихме преди година, отново на промоция, и досега си е в перфектно състояние.

# 428
Може ли някой да погледне навсякъде ли са заредили от каните за вода аквафор, черния цвят. Така се надявах на бяла, но при нас нямаше.

# 429
  • София
dani-ela-80, днес видях бели кани в Кауфланд Банишора.

# 430
  • Русе
Ще има. Виж срещу информация
Знам, че на Информация се дават Simple Smile. Преди 2-3 месеца пак купувах служебно. Притеснението ми беше да не ги разграбят, предвид цената. Имаше и взех преди малко.
Ананаси нямаше Worried Взех си краставици и замразени броколи и грах на К-класик.. Друго не искам за тази седмица. Ще мина към сряда четвъртък да проверя за ананас.

# 431
Днес търсих прахосмукачките от 49,99 1200 вата , и се оказа че с тази цена има само 700 вата.В брошурата  пише 1200 вата . На въпрос по телефона ми казаха че никъде не са заредили такива прахосмукачки .
Оказа се че в брошурата са излъгали.

# 432
Наскоро купихме топ матрак на Тед от Метро за 39 лв. Мисля, че е същия. Супер удобен е.

# 433
  • Варна
Аз от едно от предните пускания на Аквафор Прованс си бях навила на пръста, че искам бяла кана. Моят два магазина обиколи - само черни. Сега хич не съжалявам за цвета - хем ми се връзва на ел. каната (черна), хем няма да се притеснявам, че бялата пластмаса в един момент ще пожълтее.

# 434
Единственият недостатък на черното/тъмното е, че прах си личи по-лесно. Blush Ние сме с кана Аквафор в бордо- с филтри тип Брита (не от цилиндричните). Още не мога да свикна, че отгоре е с решетка вместо с капак и бърша прах като луда... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт