КАУФЛАНД - тема 42

• 54 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Аз от едно от предните пускания на Аквафор Прованс си бях навила на пръста, че искам бяла кана. Моят два магазина обиколи - само черни. Сега хич не съжалявам за цвета - хем ми се връзва на ел. каната (черна), хем няма да се притеснявам, че бялата пластмаса в един момент ще пожълтее.

И аз така бяло, та бяло, само, че ел. каната ми е бяла и ще ми се върже точно, и не не пожълтяват, имала съм на брита, до последно си остана истински бяла.

Долче и ние имаме от тези с решетките, само, че тъмно синята. Тези решетки ме влудяват, котления камък трудно се чисти и пръска когато я пълня, докато тази е с много голям отвор, спокойно може да се пълни и чисти.

# 436
Ние сме окомплектовали нашата черна ел. кана с черно-бял фрайър Grinning А филтриращата кана е в бордо и стои малко по-настрани, че място няма и за трите там. Мисълта ми беше, че и черно с бяло е много хубава комбинация. Wink
А диаметърът на тези кани колко е горе-долу? Струват ми се обемни.

# 437
Днес търсих прахосмукачките от 49,99 1200 вата , и се оказа че с тази цена има само 700 вата.В брошурата  пише 1200 вата . На въпрос по телефона ми казаха че никъде не са заредили такива прахосмукачки .
Оказа се че в брошурата са излъгали.

Аз пък се учудих, че в брошурата пише 1200 вата като знам,че тези прахосмукачки са слаби.

# 438
Ние сме окомплектовали нашата черна ел. кана с черно-бял фрайър Grinning А филтриращата кана е в бордо и стои малко по-настрани, че място няма и за трите там. Мисълта ми беше, че и черно с бяло е много хубава комбинация. Wink
А диаметърът на тези кани колко е горе-долу? Струват ми се обемни.

И праха където си личи е голям минус, ще се ожалвам аз на имейл, защо няма бели, след като са писали в брошурата различни цветове. Кой диаметър те интересува, вадя ролетката и ще меря.

Ето този е 8.8см на 10.5см, елипсовидна е формата.

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 22:47 от dani-ela-80

# 439
  • София
И аз да се похваля от топ матраците на ТЕД. Купихме преди година, отново на промоция, и досега си е в перфектно състояние.
А каква е дебелината?

# 440
Даниела, благодаря. А външният диаметър на каната колко е приблизително? Изглежда доста по-добре на снимка, сравнено с брошурата.

# 441
Даниела, благодаря. А външният диаметър на каната колко е приблизително? Изглежда доста по-добре на снимка, сравнено с брошурата.

14см на 17см.

# 442
Значи всъщност не е кръгла  (както си мислех гледайки брошурата), а елипса. Мерси.

# 443
  • Варна
Да си покажем каните Joy

# 444
  • На изток от Рая
Днес търсих намалените ел. четки за зъби на Орал Б, имаше намалена сива, която не беше за деца. Гледам в брошурата, че е 30 лв. правилно съм запомнила, но като проверих на място - 60 лв., утре пак ще ходя... явно не са си сменили етикетите, а аз помислих, че съм запомнила грешно.

# 445
КанелА... Ако цената на етикета не е сменена провери на Баркод Скенер в магазина четката. Обикновено там излиза намалената цена, както и на касата.
Че след няколко напразни разкарвания взе да ми писва. Та реших да си проверя стоката и о изненада.

# 446
Имам бялата кана много отдавна и изобщо не е пожълтяла.
Ходих днес за пейката, но нямаше. Ех.

# 447
Купих сгъваем стол, леген, кофа с цедка, моп, дъска за гладене, ютия.
Дъщеря ми се мести в другия апартамент и тъкмо на момента ми дойдоха тези промоции. Heart Eyes

# 448
И аз съм с такава кана като на Киса.
Модел прованс, мисля се казва. Но е бяла и не е мръдналА, а активно я ползваме вече трета година.
Не е пожълтяла!

# 449
Киса, много ти е хубава каната Grinning

Общи условия

Активация на акаунт