КАУФЛАНД - тема 42

• 54 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
И аз взех, ама още не съм отворила...и
Утре сме на гости и ще нося Simple Smile

# 511
И аз взех, ама още не съм отворила...и
Утре сме на гости и ще нося Simple Smile
Занеси го охладено, да не го мушнат в някой шкаф. Blush
Имаше и шардоне и каберне совиньон, за който ги обича. Bowtie

# 512
  • shumen
Благодаря за брошурата.Харесах някой неща и ще се ходи.

# 513
В Кауфланд видях една извивачка за мигли за 2-3 лева, обаче си помислих, че за толкова пари ще е пълен боклук и няма смисъл да я вземам, обаче сега се замислих. Някой купувал ли я е? Други, които съм виждала са над 10 лева, обаче ако и те не вършат никаква работа само пари на вятъра.

# 514
  • shumen
Ходи брат ми днес за шкафа от 25 лева,но само един имало и то разопакован и не взел.

# 515
Здравейте,
може би назад някъде има мнения, но не ги открих...та да попитам отзиви за електрическата пила за маникюр, някой има ли?

# 516
Аз съм много доволна от ел. пилата. Взех я наскоро, но в нашия Кауфланд бяха намалени (застояли от предишна промоция). За пила от този ценови клас е напълно ок като качество. Препоръчвам.

# 517
Скрит текст:
Аз съм много доволна от ел. пилата. Взех я наскоро, но в нашия Кауфланд бяха намалени (застояли от предишна промоция). За пила от този ценови клас е напълно ок като качество. Препоръчвам.

Благодаря Dolce Miele Flowers Hibiscus, само да попитам полираща глава има ли?

# 518
Здравейте, въпроса ми е издават ли фактури в Кауфланд за всички продукти? И на информация ли да разговарям или директно на касата?

# 519
Здравейте, въпроса ми е издават ли фактури в Кауфланд за всички продукти? И на информация ли да разговарям или директно на касата?

Издават фактури върху цялата касова бележка. С бележката отивате на информация и на момента ви я издават.

# 520
Спайка, ако имаш предвид филцова приставка за полиране- да, има. Общо са 7 накрайника и единият е филцов. Има още 1 голяма, 2 диска (пили с различна грубост), 2 малки приставки и 1 приставка за махане на мазоли и груба кожа.

# 521
Скрит текст:
Спайка, ако имаш предвид филцова приставка за полиране- да, има. Общо са 7 накрайника и единият е филцов. Има още 1 голяма, 2 диска (пили с различна грубост), 2 малки приставки и 1 приставка за махане на мазоли и груба кожа.
Благодаря отново Долче Flowers Hibiscus, правилно си ме разбрала, макар аз да пиша глупости Rolling Eyes

# 522
# 523
  • Пловдив
Минах след работа набързо...ами нито охрана вън, нито ред вътре Confused пълен и хаос! Минах на бързо и да ме няма...

# 524
При нас има охрана и си вършат работата, преди час ходих, един на входа, не пуска без маска, имаше и един преди касите.

Иначе хванах намалението на пекарната, доста неща взех.

Общи условия

Активация на акаунт